Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.047
- Поени од реакции
- 62.079

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
зар на мој роденден таков поклон ќе ми приредат...3 Април !
не знам тоа, со Syn ќе си се договоришИнаку, мен оф д меч е Цезар, а не Пацини.Од гомна не извади!
Тој Карја е што беше во Рома пред 5-6 сезони или?Гледате што значи искусен играч а не детенце. Не мислам на Пацини, туку Карја.
Не зезајте бе, капа доле за Цезар, али 2 гола на Пацини и тоа феноменални реализации и изнуден пенал, повеќе од доволно за да биде man of the match.
Незнам за вас, ја по голот на Пацо бев убеден у победа, убеден бев и дека пеналот ќе го промашат, едноставно ова смрдеше на типичен Интер-натпревар, ги имаше сите услови за такво нешто, и лани во Јануар имаа луд меч со Сиена и сега со Палермо, а и воопшто, ова е еден од најдобрите натпревари што ги имам гледано у Калчово.
Леле каква утакмица сум пропуштил и тоа само второ не го глеавMoже некој хајлајтс да даде да видам што голови даде Пацо?
На позајмица бил во Рома, да.Тој Карја е што беше во Рома пред 5-6 сезони или?
Серџо тие ги мачка за доручек.Абе не зезај, да го примеа по пеналот тоа ќе беше крај. Кој ќе даде три гола за 20 минути?
И на крај во судиско продужение, го забораваш ли она на Балцарети?
Пак кога ќе земеш се во предвид, Пацини најмногу направи, па потоа Цезар кој исто имаше едно одлично полувреме, во првото без интервенција прими 2 гола. Најважното за пресврт беше рано да постигнат гол, истиот Пацини го даде на феноменален начин, потоа по одбранетиот пенал и изрмани, на крајот и пенал врз него, сепак, без разлика што Цезар беше одличен, на крајот победува оној кој на семафорот ќе има минимум гол повеќе од противникот, а за сите 3 гола на Интер најзаслужен беше Пацини, он ја направи разликата денес и затоа и го заслужува префиксот најдобар на терен.Абе не зезај, да го примеа по пеналот тоа ќе беше крај. Кој ќе даде три гола за 20 минути?
И на крај во судиско продужение, го забораваш ли она на Балцарети?