Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ПАЦИНИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ :vozbud: Злато од играч е овој роден е за во ИНТЕР да игра браво мајсотеее !!!!

Не е лош ни тој новиот Кјара или како беше :)

dancing_baby.gif

Искрено не го видов вторит гол, ама за малку ќе го видев третиот. Не сакам да бидам сеирџија, ама "Лео" од идол ќе ви стане кошмар. Освен харизма нема никакви други позитивни карактеристики.

арен си ?? :) :back:
INTER AMALA

Go cekav prviot gol.

Koga postigna gol pacini znaev deka ova e negov mec.

No da bideme realni mozevme da gubime 3-4 ili 3-5.

Пацини направи во една утакмица колку што направи Пандев за цела сезона

И да го поздравам гзолизачот Nikola_Volkovo, кој за малку ќе ја фатеше 2ка и тоа не на ливче, во темата "Тип на денот". :pos:

ps. Знам дека читаш. :wink:

Тепај ги педерскиве екипи маму им ебем циганска. И овие ќе се бореле за ЛШ место со пичка у душа тренер на клупа !

Ајде уште еден комшики, и му се извинувам на Пацини за лошите зборови вчера :icon_lol: !
Те поздрави „резервата на Џилардињо“ :pos2:

И да го поздравам гзолизачот Nikola_Volkovo, кој за малку ќе ја фатеше 2ка и тоа не на ливче, во темата "Тип на денот". :pos:

ps. Знам дека читаш. :wink:

Пиша и на полувреме у стилот , зашо не ме слушате

лелелел што се деси еј , не ми се верува , колку сум се дерел по дома

после утакмицата Пацовот во запрел на Милиот и му рекол ,,Абе шутрак гледаш јас сум за тебе Ибрахимович,,

Што се замарате кој што како рекол, кулирајте ...
Инаку срамота е да не се искористи мечов ко отскочна даска за иднина, ваквите моменти креваат и влијаат позитивно, ко нарачан беше пресвртов по мизерното издание во Удине.

--- надополнето ---

2m27v42.jpg

Oдлично деби и за двајцата, сега глеав хајлајт, Карја покрај асистенцијата за првиот гол, асистирал и за пеналот, супер пас и таму имаше, за Пацо не треба многу да се цепидлачи, се знаеше дека е ваква гол машина, честито нов Креспо.

Леле црвено ми дал Nikola_Volkovo, сега не ќе можам да заспијам. :( ЗОШТОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО!?!?!? :pos2:

Ау која утакмица сум пропуштил, маме му ебем...

Секоја чест за момциве, онака уз билјард гледав второ полувреме, од тоа што успеав да забележам, Карја изигра добро, Пацини ептен... Секоја чест за трансферов, само нека продолжи да дава голови. Ова е оној шампионски дух и истово мора да се искористи во наредните натпревари.

Форца Интер !!!

Синдикат напиша:
Леле пеналот за Интер еј :pos2::pos2::pos2::pos2:

Како не му срам бе крфта да му ебам сите од рак да умрат!!! Па и 2 минути продолжување, а 2 пенали се изведија пффффффф ... Лајно од тим бе смрад, незнам кој нормален чоек не ги презира.

2m27v42.jpg

rosonerka M напиша:
Овие од Интер во прво нигде ги немаше па после 3 гола
и то еден од пенал
па и овај Пасторе пуууууууу

141124-500.jpg

SASUKE напиша:
Гомна шиттераши што доаѓате да читате тука поздрав за вас ќе ве гледаме во борбата за место кое води во Л.Ш. искрено се надевам дека нема да го освоите ни 4-то. :) А да и погледнете табела да видите кој е прв,крвта да ви ја ебам циганска. :tv:

140110.jpg

Пацини е талисманот на Интер, дури и кога играше за Самдорија:pos::pos:

--- надополнето ---

инаку ќе заборавев да кажам ова му е 4-ти гол кој го постигна за Интер:pos::pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom