Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Искрено не го видов вторит гол, ама за малку ќе го видев третиот. Не сакам да бидам сеирџија, ама "Лео" од идол ќе ви стане кошмар. Освен харизма нема никакви други позитивни карактеристики.
Те поздрави „резервата на Џилардињо“ :pos2:Тепај ги педерскиве екипи маму им ебем циганска. И овие ќе се бореле за ЛШ место со пичка у душа тренер на клупа !
Ајде уште еден комшики, и му се извинувам на Пацини за лошите зборови вчера!
арен си ??:back:
INTER AMALA
И да го поздравам гзолизачот Nikola_Volkovo, кој за малку ќе ја фатеше 2ка и тоа не на ливче, во темата "Тип на денот".
ps. Знам дека читаш. :wink:
Синдикат напиша:Леле пеналот за Интер еј :pos2::pos2::pos2::pos2:
Како не му срам бе крфта да му ебам сите од рак да умрат!!! Па и 2 минути продолжување, а 2 пенали се изведија пффффффф ... Лајно од тим бе смрад, незнам кој нормален чоек не ги презира.
rosonerka M напиша:Овие од Интер во прво нигде ги немаше па после 3 гола
и то еден од пенал
па и овај Пасторе пуууууууу
SASUKE напиша:Гомна шиттераши што доаѓате да читате тука поздрав за вас ќе ве гледаме во борбата за место кое води во Л.Ш. искрено се надевам дека нема да го освоите ни 4-то.А да и погледнете табела да видите кој е прв,крвта да ви ја ебам циганска. :tv: