Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Честито комшии.Напаѓачов ме влажнеше додека играше у сампа,ке мора сега да се навикнам да го пцујам.Али ептен е убоит нек си ебе матер:)
Сам себе да се цитирам:)))

Добро е што победивме и колку толку тимот си ја врати самодовербата..Снајдер кога ќе се врати ќе бидиме 50% посилни од што сме сега..играта ни беше течна и сигурна во нападот и скоро секоја акција беше шанса за гол и во првото и во второто полувреме што донекаде ме радува..а обраната кога го нема Самуел си е приказна за себе(неможам да помислам само какви глупости се трескаше минатата година дека Лусио бил подобар од Самуел)..се андевам дека ваква добра игра во нападот ќе прикажуваме и на гостински терен бидејќи надвор од меаца сме стерилни....ОДдлично деби на Пацини и на Карја...повеќе ми е мило за овај Карја бидејќи за Мунтари како што гледав е измислен и знае да задржи топка а за пацини што друго да искоментирам освен како што напомена Syn новиот Креспо.....и не се замарајте со Миланезите и нивниот гнасен клуб..ионака оваа година конечно ќе го осетат шампионскиот вкус па можат да се радуваат барем еднаш во меѓувреме кога Интер владее во Италија....едвај го чекам само дербито со нив да му покажиме на ѓупците кој е кој..и на оној носот да видам дали тогаш ќе се радува...!...FORZA GRANDE INTER

Се гледа дека Пацини ви е добра инвесиција,а појше вреди кога се знае дека му го грабнавте од раце на отепанине од Торино добро деби али чекајте малце со епитетите една ластовица не ја прави пролетта

нормално 2 гола и пенал врз него.. е "доволно" за MAN OF THE MATCH
Да де, ја гледам од тој аспект, инаку моментот кога Цезар го одбрани пеналот беше само уште една потврда на она што веќе се надзираше, пресврт, така да уствари се согласувам со муабетот на ФА дека тоа е еден од најважните сегменти за денешниов пресврт, уште толку ветер у грб им даде, шо вика српскиот коментатор на Еуроспорт 2.

Се гледа дека Пацини ви е добра инвесиција,а појше вреди кога се знае дека му го грабнавте од раце на отепанине од Торино добро деби али чекајте малце со епитетите една ластовица не ја прави пролетта
Лани дебитираше тој за Интер :)

Аууу каков меч...:drk:
Да му се позлатат нозете на Пацини....:cuc:
Веќе го имав фрлено ливчето од кладилница в канта,(добро е шо не го скинав)...и влезе зверот...и ја реши утакмицата....:violent1:
Ме остави во игра на ливчето...:pipi:
Одлична инвестиција на Морати....
Ваков играч му требаше на Интер...освен Ето,џабе играа и Пандев и Милито оваа сезона...катастрофа...
Требаше од почеток да стартува Пацини....
Сигурно ќе дадеше гол од оние мал милион зицери шо ги имаше Интер во првото полувреме.
П.С.Милито слободно нека закажи третман на бајач...:jaj:
Нека ја прекини за кратко кариерата и нека оди на бајач шо побрзо...:tapp:
Како некој да фрлил ВУДУ-МАГИЈА врз него...:costumed1..
Просто е неверојатно да се промашат такви шанси....тој и на празен гол пред себе,нема да даде гол....:shok:

(неможам да помислам само какви глупости се трескаше минатата година дека Лусио бил подобар од Самуел)
Ааахааа.. а да биде Лусио повреден а Самуел да играше со Кордоба заедно, одбраната ќе ни цветаше. Лусио е Ѕ - В - Е - Р, најголем.
Ќе се подобри и одбраната, Ранокија беше доста добар. Имавме проблеми кај Сантон...

Ааахааа.. а да биде Лусио повреден а Самуел да играше со Кордоба заедно, одбраната ќе ни цветаше. Лусио е Ѕ - В - Е - Р, најголем.
Ќе се подобри и одбраната, Ранокија беше доста добар. Имавме проблеми кај Сантон...

Чекај ги споредуваш Лусио со Самуел.??...секој си е приакзна за себе и Лусио е буквално ѕвер, но Самуел според мене е најстабилниот дефанзивец кој некогаш настапувал за Интер(отакко јас го пратам Интер)...едноставно на Самуел топка не му бега и ги расчистуваше сите можни ситуации за гол пред Цезар....едноставно самуел од Лусио и е физички посилен,и постабилен, и поскочен и поцврст во дуелите...едноставно Лусио само што знае да ја изнесе топката и тоа му е предност пред Самуел......едноставно премногу фали Самуел и тоа е факт!

Им ја украде на нивна половина и му направија фаул после тоа по кој падна голот .
А Скарпини по тие клизачи на Лусио викаше , Карате Интер хахахахах

Да не се навраќаме на периодот кога ме убедуваше на темава дека Сантон е кадарен да го покрие минатогодишниот Маикон на бековската позиција, а после и дека сепак не бил добар за десно, ама одличен бил за лево. :icon_lol:
Секој со своето, ја за Серџо алудирав стриктно за изминатата сезона, така да муабетов џабе го спомињаш, а ако се фаќаме за вакви постови, еве го и Сантон, дечкото кадарен за првотимски статус ... според тебе еден период. :smir:
Не сум те убедувал дека некој бил кадарен да го замени минатогодишниот Маикон, ти беше тој што викаше дека секој може да се замени :)...
За лево да, јас викам дека е подобар од десно, но лани за лани, годинава кога ви викав дека беше катастрофа го отупевте зашто Бенитез не го ставил против Милан и зашто играл Кордоба, еве ви зашто!!!
За Серџо ни лани не бил подобар од Цезар, тоа е муабетот. Не бил според никој, освен според тебе. Доволно говори и наградата што ја доби за најдобар голман.

Не сум те убедувал дека некој бил кадарен да го замени минатогодишниот Маикон, ти беше тој што викаше дека секој може да се замени :)...
За лево да, јас викам дека е подобар од десно, но лани за лани, годинава кога ви викав дека беше катастрофа го отупевте зашто Бенитез не го ставил против Милан и зашто играл Кордоба, еве ви зашто!!!
За Серџо ни лани не бил подобар од Цезар, тоа е муабетот. Не бил според никој, освен според тебе. Доволно говори и наградата што ја доби за најдобар голман.
Aко гледаме по награди, незнам зашто тогаш отекуваше за Меси, чим биле доволни, вака испаѓаш контрадикторен бидејќи го гледаш само она што ти одговара ...
Не ми се мене тие некој релевантен показател, али очигледно и од ИФФ знаеа дека ланската сезона требаше да биде обоена у црно сино најмногу поради тројната круна и фактот што Интер со освојувањето на ЛШ им овозможи уште една година да играат во ЛШ со 4 екипи.

Тоа дека според никој не бил, ако никој е само фан на Интер ок, али не ме чуди тоа зашто и само според фан на Интер он е најбољи у Свет, зашто таквите награди кои наводно доволно говореле ( т.е. зависи, треба да прецизираш кои награди доволно говорат кои не, зашто некои поделени не ти се по ќејф ко што знам ) друго говорат, али ај да не го терам тој муабет пак, бесцелно е.

Нејсе, намерно провоцираш, али ако идеме на изнесени бисери, ти беше единствениов на форумов што убедуваше дека Рафа е добар тренер ( т.е. заедно со фановите на Јуве, Милан, зашто и нив им беше супер ), а играч на Интер истиот тој Рафа го нарече собраќаец на пример, и ред други ... ко за Сантон, кој иако имаше очајна сезона лани, за тебе беше кадарен да го покрие Маикон кој лани беше најдобар на својата позиција на планетава.

Aко гледаме по награди, незнам зашто тогаш отекуваше за Меси, чим биле доволни, вака испаѓаш контрадикторен бидејќи го гледаш само она што ти одговара ...
Не ми се мене тие некој релевантен показател, али очигледно и од ИФФ знаеа дека ланската сезона требаше да биде обоена у црно сино најмногу поради тројната круна и фактот што Интер со освојувањето на ЛШ им овозможи уште една година да играат во ЛШ со 4 екипи.

Тоа дека според никој не бил, ако никој е само фан на Интер ок, али не ме чуди тоа зашто и само според фан на Интер он е најбољи у Свет, зашто таквите награди кои наводно доволно говореле ( т.е. зависи, треба да прецизираш кои награди доволно говорат кои не, зашто некои поделени не ти се по ќејф ко што знам ) друго говорат, али ај да не го терам тој муабет пак, бесцелно е.

Нејсе, намерно провоцираш, али ако идеме на изнесени бисери, ти беше единствениов на форумов што убедуваше дека Рафа е добар тренер ( т.е. заедно со фановите на Јуве, Милан, зашто и нив им беше супер ), а играч на Интер истиот тој Рафа го нарече собраќаец на пример, и ред други ... ко за Сантон, кој иако имаше очајна сезона лани, за тебе беше кадарен да го покрие Маикон кој лани беше најдобар на својата позиција на планетава.
Сум отекувал за Меси? Докази syn, докази... Не вади муабети само да си во право :)
Остај обојување, Интер 5 години по ред освојува Скудето, сите 5 години Цезар беше прогласен за најдобар?
Јас провоцирам, па ти на секој мој коментар ми пишуваш за Рафа па никому ништо, а за тоа дека бил добар тренер, ти ги убедуваше сите на почетокот од сезоната, ти текнува? :)

И пак тераш за Сантон и Маикон, знаеш дека јас реков дека Маикон е незаменлив, и пак јас сум терал на тоа дека е заменлив. Аман, ова сите го знаат. Јас може сум кажал дека нема потреба да се купуваат играчи кога веќе го имаат Сантон, али да се замени Маикон кој беше со твои зборови најдобар на планетaта, ти викаше дека може да се замени.

Сум отекувал за Меси? Докази syn, докази... Не вади муабети само да си во право :)
Остај обојување, Интер 5 години по ред освојува Скудето, сите 5 години Цезар беше прогласен за најдобар?
Јас провоцирам, па ти на секој мој коментар ми пишуваш за Рафа па никому ништо, а за тоа дека бил добар тренер, ти ги убедуваше сите на почетокот од сезоната, ти текнува? :)

И пак тераш за Сантон и Маикон, знаеш дека јас реков дека Маикон е незаменлив, и пак јас сум терал на тоа дека е заменлив. Аман, ова сите го знаат. Јас може сум кажал дека нема потреба да се купуваат играчи кога веќе го имаат Маикон, али да се замени Маикон кој беше со твои зборови најдобар на планетaта, ти викаше дека може да се замени.

Иди на темата за Златна Топка, си имаш твои постови таму, и за Снајдер и за мајдер, зашто ова зашто она, не е битно, некои награди доволно говорат за тебе, некои не.
За мене лани он не бранеше на она ниво на кое е во светскиот фудбал, во топ 5 голмани, бранеше под нивото на најдобрите бидејќи многу е за еден врвен голман да згреши во два наврати пацерски кога е најпотребно и тоа во рок од 2 недели на крај од сезона, и да биде еден од виновниците за тие лоши резултати.
Имаше голмани кои лани се издвоија, Сиригу кој обезбеди и рерпезентативен статус, Серџо, кој сезоната ја почна ко резерва а се наметна ко прв голман и беше еден од хероите на Рома при анилурањето на онаа огромна предност која ја имаа Интер пред нив и Сторари, кој за жал не беше цела сезона во Сампдорија, па може и затоа не влезе у потесен избор, инаку беше фантастичен на нивниот гол при нивниот успех за обезбедување место во ЛШ. Ама ко што реков, до некаде и преседан ќе беше ако Интер не го монополизираше овој избор па макар и имало дискутабилни одлуки, али сеедно, за мене ваквите награди не говорат доволно зашто критериумите во мал милион наврати биле нелогични.

На Рафа, ко и на секој друг тренер нормално дека му давав подршка и верував во него што не значи дека таквите во иднина нема да ме разочараат па да продолжам да одам со глава кроз ѕид и да убедувам дека е добар после 1 тон изнесени факти контра тоа, од апсурдни прес конференции полни со карактер кои не срамеа ко фанои на Интер а и воопшто тимот го срамеа, до уништување на тимска атмосфера, пораз во дерби дома со Милан и ред други работи кои излегоа по неговото отпуштање.

А за Маикон, тврдев дека може да се замени, и тврдам дека сеуште може да се замени ( само глупо би било сега да се продава ради Пацини кој е створен за неговите центар шутеви ), но не со Сантон ко што пример, ти ме убедуваше, дал со некој инкогнито фудбалер ко што беше и он пред да дојде тука на 25 или 26 години, не ми текиња, дал со некој трет сеедно, не е незаменлив, не е уникат ала Меси кој многу ретко покажува свои слабости. Еве денес видовме Маикон во одбрана каков хорор знае да биде, а не му е прв пат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom