POWER-MKD
Per aspera ad astra
- Член од
- 1 март 2008
- Мислења
- 4.763
- Поени од реакции
- 645
И Ѕакерони ги критикуваше сите тимови дека лошо играле, им наоѓаше мани и слабости, па на крај самиот се избруказеман нели цела сезона контра нас зборуваше??

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И Ѕакерони ги критикуваше сите тимови дека лошо играле, им наоѓаше мани и слабости, па на крај самиот се избруказеман нели цела сезона контра нас зборуваше??
Дечки баш ме интересира ние сите интерашите од овој форум за кој ќе навиваме/те во ова СП или поточно која репрезентација ја подржувате најповеќе после Македонија нормално.....Еве на пример јас отсекогаш сум бил за Италија(секако поради Интер иако не играле многу италјани кај нас) и Аргентина(поради аргентинската колонија во Интер)....во 2006 ми се направи меракот со титулата за Италија па сега сакам да го доживеам тоа со Аргентина,па онака тројно задоволство за оваа сезона да имам:smir:..ваш одговор?
За кој сакаш за тој навивај сиДечки баш ме интересира ние сите интерашите од овој форум за кој ќе навиваме/те во ова СП или поточно која репрезентација ја подржувате најповеќе после Македонија нормално.....Еве на пример јас отсекогаш сум бил за Италија(секако поради Интер иако не играле многу италјани кај нас) и Аргентина(поради аргентинската колонија во Интер)....во 2006 ми се направи меракот со титулата за Италија па сега сакам да го доживеам тоа со Аргентина,па онака тројно задоволство за оваа сезона да имам:smir:..ваш одговор?
Боби[Мкд];3223540 напиша:Честито Интеристи, дефинитивно најорганизирани навивачи во Македонија, сега веројатно и најбројни.
![]()
Па одсега ќе ги гледаме сите ваши натпревари.Со среќа со Пандев и ги имате моите симпатии.
![]()
e sega ne se bas dvajca Kasi, Ramos, Pepe, Arbeloa Xabi, Lass, RONALDO, VDV, Pipita...... ma da vo pravo ste deka ima nekoi kako Baloteli kaj vas kakoИбра никад не го сметав за играч што игра со срце за клубот. Тој не остана за да му помогне на Интер, туку ја избра полесната опција, да премине по подобриот. Колку беше подобра Барселона од Интер, се виде годинава.
Занети, Цезар, Лусио, Самуел, Ето, Снајдер, Киву, Камбијасо ... ти наброив осум првотимци кои играат со срце за Интер, кои го почитуваат клубот и безразлика на платата гинат на терен, настрана клупата, сите сме свесни што би направиле Матераци или Толдо за Интер. Реал има одвај двајца такви играчи.
Од кај тие информацијава...Првото засилување на Интер ќе биде Александар КОЛАРОВ од Лацио!!!!!
Првото засилување на Интер ќе биде Александар КОЛАРОВ од Лацио!!!!!