Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
земан нели цела сезона контра нас зборуваше??
И Ѕакерони ги критикуваше сите тимови дека лошо играле, им наоѓаше мани и слабости, па на крај самиот се избрука :).

Пауер, Морати за шпекулацијава со Земан мислам дека искоментира у стил '' сериозни сте ? '', го отфрли и Сколари како кандидат велејќи дека очигледно подобро се снаоѓа со водење на национален тим, а не и со клуб, за Лео кажа дека не е соодветен за замена на Мурињо што по автоматизам удира потврда дека се бара тренер од негов калибар.
Да беше Земан изборот, или Сколари, или Бенитез, Интер веќе ке имаа тренер, вака се чека крајот на СП ( очигледно е и зошто ) и тоа е тоа.

Дечки баш ме интересира ние сите интерашите од овој форум за кој ќе навиваме/те во ова СП или поточно која репрезентација ја подржувате најповеќе после Македонија нормално.....Еве на пример јас отсекогаш сум бил за Италија(секако поради Интер иако не играле многу италјани кај нас) и Аргентина(поради аргентинската колонија во Интер)....во 2006 ми се направи меракот со титулата за Италија па сега сакам да го доживеам тоа со Аргентина,па онака тројно задоволство за оваа сезона да имам:smir:..ваш одговор?

Дечки баш ме интересира ние сите интерашите од овој форум за кој ќе навиваме/те во ова СП или поточно која репрезентација ја подржувате најповеќе после Македонија нормално.....Еве на пример јас отсекогаш сум бил за Италија(секако поради Интер иако не играле многу италјани кај нас) и Аргентина(поради аргентинската колонија во Интер)....во 2006 ми се направи меракот со титулата за Италија па сега сакам да го доживеам тоа со Аргентина,па онака тројно задоволство за оваа сезона да имам:smir:..ваш одговор?

Јас отсекогаш бев за Аргентина, ама оваа сезона поради киксот на Марадона нема да навивам за нив се додека не испадне Србија. Значи мој прв фаворит за СП 2010 е Србија!

За кој сакаш за тој навивај си :)

Глејте што пишал Боби коа сме ја отвориле темава човек да не му се верува - :pos::pos:
Боби[Мкд];3223540 напиша:
Честито Интеристи, дефинитивно најорганизирани навивачи во Македонија, сега веројатно и најбројни.
:vozbud: :vozbud:
Па одсега ќе ги гледаме сите ваши натпревари.:) Со среќа со Пандев и ги имате моите симпатии.:)

Ибра никад не го сметав за играч што игра со срце за клубот. Тој не остана за да му помогне на Интер, туку ја избра полесната опција, да премине по подобриот. Колку беше подобра Барселона од Интер, се виде годинава.

Занети, Цезар, Лусио, Самуел, Ето, Снајдер, Киву, Камбијасо ... ти наброив осум првотимци кои играат со срце за Интер, кои го почитуваат клубот и безразлика на платата гинат на терен, настрана клупата, сите сме свесни што би направиле Матераци или Толдо за Интер. Реал има одвај двајца такви играчи.
e sega ne se bas dvajca Kasi, Ramos, Pepe, Arbeloa Xabi, Lass, RONALDO, VDV, Pipita...... ma da vo pravo ste deka ima nekoi kako Baloteli kaj vas kako

Според некои англиски спортски весници и медиуми,ДОН ФАБИО КАПЕЛО можел да го раскина договорот со англиската фудбалска федерација со откупна клаузула од 5милиони евра.

Дечки со едно огромно задоцнување да ви ја честитам тројната титула:)

Инаку вечерта кога беше утакмицата јас бев во Италија во едно место блиску до Венеција - Лидо ди Јесоло......таму имаше едно неверојатно славје со триста глупости. Испечатени блузи, шалеви, капи, дресови, балони, викање, цркање, пеење и шо ли уште не. Е тогаш видов како се слави титула во ЛШ. Едно доиживување кое засекогаш ќе го памтам. На улица беше испаднато се живо и диво, младо и старо. Од кафичите и дуќаните луѓето испаднале стојат гледаат се радуваат, слават. Тоа треба да се доживее не се опишува со зборови. Има неколку слики од тоа шо успеав да го сликнам, само у апаратот на една другарка се така да здравје нека ми ги даде она ќе ги постирам одма тука да видите од лице место :):):)

Првото засилување ке биде Капело, па потоа остали играчки кадар за кој тој ке даде зелено светло, се шпекулира веќе дека платата ке му биде 9м евра годишно.

Првото засилување на Интер ќе биде Александар КОЛАРОВ од Лацио!!!!!

Една молба Васко,уште еднаш кога ке пишуваш вакви сериозни вести,да оставиш и линк од кај што си го прочитал истото :)

Фала однапред.

Прво тренер е приоритет број 1 да се донесе,а потоа играчи,а ништо чудно Коларов да е договорен однапред...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom