Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Пишав назад, аудио вика англиски дека е, скај спорт е, не би требало да е со руски коментатор. Мац се сјебал, али ја имам бајаги утакмици дома што ги имам даунлоадирано, сите се со англиски коментатор, зборувам за замунда.
Од isohunt е доста солидна снимката, незнам по кој пат :)

Не брбљај бе,пуштај ми го торентот :)

Абе Пелегрини не е лош, ама шо знам...не ми е класа тренер за во Интер. Праеше некои грешки, коа го чуваше Бензема цело време на клупа, а го играше Гранеро, но тоа е тоа, Перез ептен му се мешеше во работата. После светско ако биде слободен Хицфилд, би сакал да го земат него, или па да идат на проверена варијанта со Купер за кој можат малце пари да дадат ако е уште под договор со Арис.

Абе Пелегрини не е лош, ама шо знам...не ми е класа тренер за во Интер. Праеше некои грешки, коа го чуваше Бензема цело време на клупа, а го играше Гранеро, но тоа е тоа, Перез ептен му се мешеше во работата. После светско ако биде слободен Хицфилд, би сакал да го земат него, или па да идат на проверена варијанта со Купер за кој можат малце пари да дадат ако е уште под договор со Арис.

ау не брат,само не овој деген :pos:

Капело е 99% тренер на Интер бе :)

Сите тренери што беа поврзувани со Интер веќе си најдоа клубови... Само Капело остана како опција и мислам дека он ќе биде... Не гледам некој друг кој би можел приближно да го замени Мурињо...

Капело ќе биде новиот тренер на ИНТЕР.Напишав пред недела дена,не сакам да се замарам со некој како Пелегрини или Бенитез.Само ДОН ФАБИО КАПЕЛО е достојна замена за Мурињо.И КАПЕЛО ќе седне на клупата на Интер,после светското првенство!

ау не брат,само не овој деген :pos:

Капело е 99% тренер на Интер бе :)
Добар е Капело, дај боже да го земат :), а Купер може малце е подефанзивен тренер, а и ептен баксуз со Валенсија, и у последно коло против Лацио со Интер :) .

Од isohunt е доста солидна снимката, незнам по кој пат :)
ај, те молам изгледај го пак тоа што си го даунлоадирал од ISOHUNT :D и кажи ми кој збор ти звучи на Анлиски :)

Ах што ви прават тие сериите....

пс. :) ако, нема врска...

Аааааааа :tapp:

Сум го помешал финалето со последната утакмица што ја спуштив, таа беше на англиски, не оваа... my bad, извини :)

Думане со овој пост те прогласувам за неарен. ТЕБЕ НЕШТО ТИ ФАЛИ !!!!
1. Кажи ми еден тренер што не утнал трансфер????
2. Дали под понижување спаѓа и тоа што сите ние можеме да кажеме дека сме европски шампиони???
3. Друго објаснување немаш затоа што толку ти сече и само плукаш по оној кој направи историја со Интер !!!!!
4. Кој кур ќе те праша тебе дали до година да го примат Мурињо назад???? Јас гарантирам дека само ти не би бил среќен со таква одлука!!!
5. Максиум Морати им удираше клоца на тренерите неспособни за големи успеси со Интер!!!!!

И ај више со тој твој песимизам на куров ми се качи, обично не сум вака безобразен у постови ама да ти кажам ти го собирам цела сезона, па ме заболе '' Zanetti '' дали имаш 5 000 постови или 5.
Олабави, или тој твој песимизам искажувај го на други места не овде каде што ги замараш сите други.

П.С. Да не беше Мурињо за кој изеде гомна на повеќе наврати, не само ти сите ние уште подолго време ќе сонувавме за ЛШ.

Го замолувам модераторот на форумов да го избрише постов од кој Думан се чуствува навреден. Вистина е дека не ме навредил до сега па еве сега јавно извинување до него.
Однапред благодарам.

Eee ... да молевме ние или ибракадабровците вака за секое препукавање за Ибра и ЕТФ , фан клубов ке беше помирно место :))

Многу многу и оваа варијанта нема да испадни лоша, ако гледаме дека ни на еден тренер не му се иде и да ја одбрани титулата во ЛШ :)

Мурињо......

Zeman: «È un onore per me
essere accostato all'Inter»

Ајдеее, немој само овој...Зденек Земан рекол дека му е чест што Морати го спомнал како можен наследник на Мурињо. Шо се зафркава Морати, па човеков го има водено Лече пред 5-6 год. и мислам дека тоа му е најголем успех до тогаш.

земан нели цела сезона контра нас зборуваше??

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom