Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Димко не се прај манга,пракај ми по ПП торентот и јас мора да ја имам утакмицата во колекцијата најдобри “порнични“ :)

Аудио: англијско 6 канално :icon_lol:
А гледам дека е од скај спортс, така да ако мислеше на коментаторот, не верувам дека е на бугарски. Како и да е, мене ова не ми се исплаќа во секој случај ради то што месецов е при крај. Али и на isohunt за 800 мб добијаш солиден квалитет.

п.с. Заборавив, јас го даунлоадирав и мечот Интер - Милан што се играше во јануари, од замунда, коментаторот е енглез :)

Јас го пуштив од исохант финалето пред пола саат, до сега 30% е па ќе видам што квалитет е... Иначе за од замунда ми пратија торент, али го избришав зашто нејќеше да се симнува, 13гб беше али вреди да се има добра снимка...

Фала. На Замунда е бугарски и руски. Како и да е, овај ако велиш дека е добар ќе го симнам (само и линкот ќе го избришам)... Ми треба за да остани во колекција.

И јас се сјебав, 12 гига од Bit-HDTV за руски коментатор. Али тој беше првиот торент, одма ден после финалето, затоа избрзав и го симнав. :)

А овој сеа што е од замунда од 15гб на Англиски е? Знае некој? Го пуштив да се симнува, ако не е на англиски да го гаснам одма?

А овој сеа што е од замунда од 15гб на Англиски е? Знае некој? Го пуштив да се симнува, ако не е на англиски да го гаснам одма?

Пишав назад, аудио вика англиски дека е, скај спорт е, не би требало да е со руски коментатор. Мац се сјебал, али ја имам бајаги утакмици дома што ги имам даунлоадирано, сите се со англиски коментатор, зборувам за замунда.
Од isohunt е доста солидна снимката, незнам по кој пат :)

А кога ке стапиме во контакт со официјален Интер? Ни требаат Маички , Дресови ,Топки .... сериозна институција сме сега :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom