Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Заминувањето на Мурињо е проблем, тука нема дилеми. Но да се разбереме: генерално ја си стојам на ставот дека ќе освојам Сериа А со Интер дури и ако Дек0 ми биде помошник. Што ја остава само ЛШ да виси во воздух, натпреварување во кое ретко кој одбранува титула а и искрено, не ми е повеќе важно, ништо нема да го замени 22 мај.

Бенеамата, Маикон е супер, за ЛШ и дерби утакмици. Инаку кога го гледам со помалите екипи како пимпла со топката и се влечка, ме потсетува на Чињо Рекоба кога беше пред пензија. Не е играч без кој Интер не може (без секој се може). Сантон десно, Коларов или Варгас лево, нема да имаме никакви проблеми. Само здравјето на малиот заебава.

Прерано ги почнавме овие дискусии. Удрете на весеље малце, прваци сме или што сме? :)

Океј, јас реков, ЛШ веќе една до две години не ја сматрам, пошто сонот ми се оствари и тоа е тоа. А за Сериа А, тврдам дека и без нови играчи, со Капело на клупа пак освојуваме. Сакав да кажам, мора во тимот да имаш играч кој знае да експлодира, тоа не можеш да го очекуваш од пример Киву (доколку пример игра лев бек). Маикон знае да реши утакмици со неговите пасови и нафрлени топки, одбраната функционира фантастично, посебно онаа транзиција од одбрана во напад со Маикон. Јас не сум за негова продажба, доколку човекот сака да остане, нека остане, всушност кој би бил подобра опција моментално од него, нели сакаме шампиони во тимот :)

Да, да. Пишав и погоре дека сме чудни луѓе. Вчера имав микс на емоции, колку што се радував толку и ми беше мака за Мурињо. Денес бележам напредок :pos: Интер освои се, што може да ми се деси подобро на спортски план во животот, едноставно е, Inter Eterno Amore и нема бегање...

Интересно клипче, особено оној фаул од Ето, и тоа ќе беше добра шанса...
И не знам дали некој забележа, единствениот добар удар на Меси беше со помош на Камбијасо, мислам дека ја поткачи али се ме мрзи да барам добар клип за да видам дали сум у право...

И да закаснив малце со видеово ама сега го најдов случајно :)

Има повеке видеа од Фештата или само едно?

едит: Мислев бараш за тие од Скопје :) Али еве овој @ki не ни кажа дека имало повеќе од едно за тие од Скопје :)

--- надополнето ---

http://sportdenes.com/index.php?opt...=7191:-e&catid=7:2009-12-26-20-26-31&Itemid=9

Нели сликата е од натпреварот со Челзи ???

Мислам од првенство беше, али ова е смешно :pos2:

Оти го заборавивте дечково бе:

:zver:

Хеххе,, добри се и тие али треба да се закачат од дечкото со камерата дека ипак лош е квалитетот на овие,,, или бар да се стави видеото на некој сајт и да го симнеме сите преку торент или нешто слично :)

Џабе кажува Маикон дека не си оди , ама Интер ќе го продаде , сега се вадат пари на вакви играчи , а и кога Marca шпанскиов весник ќе пише , тогаш тоа е тоа а за утре пишува дека Реал ќе почне преговори за Маикон . Хозе ќе рече да му се донесе по секоја цена и многу нормално дека минимум 30 милиони им вадиме на Реал

Мурињо - Детонирањето на Барса е моја голема цел!! http://www.sportdenes.com/index.php...21-52-16&catid=3:2009-12-26-20-23-56&Itemid=5

Шо ви викав ја, ги мрзи од коска. : )

Ајде бе, ќе иде сезона/две таму, ќе ги изгази, ќе иде после на чело на Португалија, ќе освои светско и на крај ќе дојде пак кај нас. :devil3:

За што се жалел Демикелис во саботата вечерта ?

- Милито не му дал жмигавец кога го минел. :icon_mrgr

31063_1464068839870_1177965876_1667912_2317056_n.jpg

Дечки време е за славење и за средување на емоциите после историскиот успех на ГРАНДЕ ИНТЕР на специјалниот.Колку што можев да забележам Маикон и Милито дадоа изјави дека сакаат да си го одработат својот дел од договорот.Факт е дека лидерот на тимот,оди по нови предизвици со ветување дека еден ден пак ќе се врати кај нас.Сега сме во потрага по нов тренер,а се спомнуваат многу имиња за наследник на Мурињо.
Единствено што ни фали е еден лев бек и еден креативец како Весли Снајпер.Мислам дека ќе ангажираме добри вакви играчи и добар тренер со кои би ја продолжиле успешната сезона.Моја претпоставка е дека во групите од Лигата на Шампионите оваа година ќе паднеме со Реал Мадрид.Таква е таа фудбалска иронија!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom