Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Какви прогнозери сте мајката,да игравте спортска сигурно милионери бевте станати.Абе од кај знаете дека Мурињо нема да успее во Реал?И со вас лани не успеа да го помине 1/8 финалето,и што тој е пропаднат траснфер.Да збориме за ЛШ,не за мизернана Италијанска лига.За таму не ви треба ни Мурињо ни никој,а да имаш противник како и да изгубиш не е ништо страшно.А за титули барем вие не зборувајте,а најмалку со нас,чекајте сега да дојде 2055.

Другар не знам под која основа идиш провоцираш...никој не рече дека Мур нема да успее во Реал туку работата е тоа што Барселона е страшна па тешко ќе биди за да се биди шампион уште првата сезона...зан титули ние моментало сме кадарни да зборуваме..не сме некоја треторазредна екипа без традиција......вакви како тебе може да му се одмили еден Клуб како Реал.....Реал има некогаш освоено тројна круна???......биди сигурен дека помалце од вас ќе чекаме за титула повторно......

Какви прогнозери сте мајката,да игравте спортска сигурно милионери бевте станати.Абе од кај знаете дека Мурињо нема да успее во Реал?И со вас лани не успеа да го помине 1/8 финалето,и што тој е пропаднат траснфер.Да збориме за ЛШ,не за мизернана Италијанска лига.За таму не ви треба ни Мурињо ни никој,а да имаш противник како и да изгубиш не е ништо страшно.А за титули барем вие не зборувајте,а најмалку со нас,чекајте сега да дојде 2055.

Што се курчиш бе дете? Можеш да сфатиш дека форумов брои 30 000 членови и секој си има свој начин на постирање и размислување? Ако италијанската лига е мизерна, онда ти не си брат на фрустрираното детенце БобиМкд, ако е Италија мизерна тогаш што е Шпанија, каде отсекогаш доминирале два клуба... бегај таму изгубисе и прави муабет за трансфери, не тролај бар тука, каде што годинава славиме тројна круна.

Дај бе не ми го спомињајте Михајлович,дека со тој човек повеке од Куп Италија друго не гледам. Нас ни треба некој со дебела биографија како Капело или Гус,,,а не младич кој му е втора сезона на водење клуб...ако дојде во Интер црно ни се пишува веруј те..

Да, што кур ви е со Михајловиќ ? Па тој јас гарантирам дека на пола сезона ќе го избркаат. На Интер му треба докажан тренер, не гледам зошто би експериментирале со недокажани тренери, погледнете што им се деси на Милан и Јубентус оваа година...

Jas za trener go sakam (mozebi ke nasmeete) Ottmar Hitzfeld.

Inaku Guss Hiddink bi bil idealen :)

Еве уште еден подобранец..

1. Лани Мурињо освои Серија А со Мунтари и Златан во нападот. Лига на шампиони отпадна од Манчестер, најдобриот за минатата година.
2. Мизерна лига е онаа (читај шпанската), која мислам дека по коефициенти падна позади Аргентина, во која два клуба освојуваат по 100 бода, а третиот има едвај 60.. Тоа ти е нешто како Шкотско првенство..
3. Пропаднат трансфер (проект) е да фрлиш 200+ милиони, да ги доведиш најдобрите двајца фудбалери, и да не освоиш нити еден куп.

П.С. Чувај ги твоите анализи за фан клуб Мадрид.. молимте..
Истотака и ти направи го истото.Ако имаш нешто со поектите на Реал,чувај си ги во себе,не кажувај ми мене дали се фрлиле 200М или 200 милиарди.И да имаш противник со 100 бода и со 70 не е исто.Сакале другите позади нив биле на -1 или -20.

--- надополнето ---

И овие не се провокации туку вие одеднаш прогнзоирате и кога станува збор за Реал,за вас секој трансфер е пропаднат.

Истотака и ти направи го истото.Ако имаш нешто со поектите на Реал,чувај си ги во себе,не кажувај ми мене дали се фрлиле 200М или 200 милиарди.И да имаш противник со 100 бода и со 70 не е исто.Сакале другите позади нив биле на -1 или -20.

--- надополнето ---

И овие не се провокации туку вие одеднаш прогнзоирате и кога станува збор за Реал,за вас секој трансфер е пропаднат.

Ама тебе изгледа не ти работи мозокот. Тој постира тука, што сакаме тука ќе правиме муабет, така да не замарај безвезе...

--- надополнето ---

од претходно искуство ... и не мастиљави многу еден збор имам за тебе и за твоите трансфери и проекти .... спремен си ... алкоркон. а претпоставките за евентуалниот неуспех на мурињо се некомпатибилниот тим (не очекувај дека роналдо , кака и игуаин а особено роналдо да се откаже од статусот примадона и да се жртвува за тимот) , егото на перез и опсесијата да се копира атрактивноста на барса .... тоа со мурињо никогаш нема да го имате.

и уште нешто не ми е јасно како по ѓаволите идеш да се расправаш и да провоцираш по туѓ фан клуб ... кога си навивач на клуб кој со 250 мил евра не освои барем еден трофеј (макар со таа инвестиција и тоа е неуспех)

Швајни е играчот што во последно време ми прави многу мерак. Од крилен фудбалер оваа сезона беше промовиран како дел од централниот дел на средниот ред. Олдичен е во офанзивните задачи и ѕвер во дефанзивата. Тешко му зимаа топка Занети и Камбијасо и можам да кажам дека ги доби 80% од дуелите со играчите на Интер. Башка млад е и најдоброто од него допрва доаѓа. Втора цел треба да ни биде Марек Хамшик. Стиви Џи само ако дојде во пакет со Торес, сам не ни треба.:toe:

Абе и Мирсад Јонуз да го земете пак ќе го освоите скудетото :pos:

За да почнеш да провоцираш,треба некој претходно да те испровоцира.Читај(ако немаш друга работа) мои постови наназад,дали негде имам провоцирано.И не ме цитарајте веќе ме пукнаа известувањава.Зашто јас признавам,можеш да зборуваш дека еден тим на Реал со голем репертоар на играчи не смее да си дозволи 2 сезони да остане без титула,можеш да збориш дека 6 год не сме влегле во 1/8 финале.Ама со тие милиони не само вие,сите отековте.Тие не ги даде ни татко ти ни татко ми,туку Перез кој дупло ќе си ги врати само од маркетинг.

Хехехе кај отиде дискусијава со падобранци од други фан клубови.Секој од нашиов фан клуб си има свои видувања за тоа со кои играчи треба да се засили Интер.Па ете и јас сакам да дојдат некои играчи ако е возможно.Еве јас сакам да ги видам во Интер-Коларов,Варгас или Ешли Кол,Жерард или Фабрегас,Капело,Михајлович или Хидинк како тренери.
Сега ќе видиме кои играчи ќе се засили Интер.Трансфер периодот следува!Шпекулации имало и ќе си има!

Хехехе кај отиде дискусијава со падобранци од други фан клубови.Секој од нашиов фан клуб си има свои видувања за тоа со кои играчи треба да се засили Интер.Па ете и јас сакам да дојдат некои играчи ако е возможно.Еве јас сакам да ги видам во Интер-Коларов,Варгас или Ешли Кол,Жерард или Фабрегас,Капело,Михајлович или Хидинк како тренери.
Сега ќе видиме кои играчи ќе се засили Интер.Трансфер периодот следува!Шпекулации имало и ќе си има!

Швајни е играчот што во последно време ми прави многу мерак. Од крилен фудбалер оваа сезона беше промовиран како дел од централниот дел на средниот ред. Олдичен е во офанзивните задачи и ѕвер во дефанзивата. Тешко му зимаа топка Занети и Камбијасо и можам да кажам дека ги доби 80% од дуелите со играчите на Интер. Башка млад е и најдоброто од него допрва доаѓа. Втора цел треба да ни биде Марек Хамшик. Стиви Џи само ако дојде во пакет со Торес, сам не ни треба.:toe:
Швајни ми е на листата на желбите неколку години.
Ми беа и Пандев, Снајдер но за жал и Кварезма и Мансини... Морати ги донесе сите :)

За да почнеш да провоцираш,треба некој претходно да те испровоцира.Читај(ако немаш друга работа) мои постови наназад,дали негде имам провоцирано.И не ме цитарајте веќе ме пукнаа известувањава.Зашто јас признавам,можеш да зборуваш дека еден тим на Реал со голем репертоар на играчи не смее да си дозволи 2 сезони да остане без титула,можеш да збориш дека 6 год не сме влегле во 1/8 финале.Ама со тие милиони не само вие,сите отековте.Тие не ги даде ни татко ти ни татко ми,туку Перез кој дупло ќе си ги врати само од маркетинг.

Не знам што се убиваш сам. Кур ги боли, бар треба да ве боли, вас навивачите дали ќе ги вратите парите со маркетинг или не. Поентата е да се направи ѕверски тим, вистински трансфери. Е, затоа ти ги отекуваат сите парите, џабе ги има он кога не е се до нив.
А од друга страна, верувам дека Мурињо ќе се покаже како најдобра зделка евер на Перез, во поглед на успеси. :)

--- надополнето ---

Швајни ми е на листата на желбите неколку години.
Ми беа и Пандев, Снајдер но за жал и Кварезма и Мансини... Морати ги донесе сите :)

Како се радував за овие двајца еи!

Ај барем на Pro Soccer се уште ѕверови, јебем им матер, ми вршат работа таму. :)

Ако сакаме добри тренери кои имаат искуство тоа се Капело,Хидинк, Прандели:toe:ако земеме од овие еден ке биде топ!!

Ако си иде Маикон,ќе го земеме Сања.
Ако си иде Милито,ќе го земеме Торес.
Нека си иде Мунтари(:pos:),ќе го земеме Хамшик.

Богати сме сеа,кој сакаме ќе го земеме...:turn:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom