Јас,Снајдер,Марсо,Аки, сега и ти сме сигурниАј више стварно конечно да се договориме дали ќе праиме собиранка или не. Пишувајте кој сте сигурни да средиме или па давајте мсн па преку него да се договориме да не троламе тука ја идам ја не![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас,Снајдер,Марсо,Аки, сега и ти сме сигурниАј више стварно конечно да се договориме дали ќе праиме собиранка или не. Пишувајте кој сте сигурни да средиме или па давајте мсн па преку него да се договориме да не троламе тука ја идам ја не![]()
Пер ...снајди повреден а нигде не пишуе колку време ке паузира .... ЛЖЕ корне ова Мурињово лудо :back:
линк ?
какви неправди, што траскате глупости.
не е неправда Интер да завршува утакмица со 9 играчи, тоа е веќе пракса, против истата сампдорија ние завршивме со 9 играчи(и не изгубивме)....
и нешто ги нема ланските тутојубе и компанија кои објавуваа фиктивни табели во кои без грешки на судиите интер би бил трет. најверојатно оти без грешки на судиите оваа сезона на -30 ќе си останевте.
Аналогно на твојот муабет, и ти трипаш, ради тоа што нели не можеш да го оспориш фактот дека Интер беше оштетуван, како што не можеш да го оспориш фактот дека директен црвен за ироничен аплауз во нормалниот фудбалски свет не се добива.
Како и да е, еве ти видео запис со контраверзните судиски одлуки оваа сезона, долг е, али за да не трипаш во иднина, погледниго:
п.с. Околу болдот, уживаме ние секако![]()
Синдикат, судијата на мечот Рома - Сампдорија дефакто не беше на ниво, али истите тие судии + ИФФ со нивните смешни суспензии се eдна од причините зашто Рома осети сезонава како е да се бориш за титула а и да си лидер на табелата.
Затоа, основ за '' вадење '' со судиите немаат, ко што немаат ни Интер иако и они беа ебени цел втор дел од сезоната, ја реков кој ке биде виновник бр 1 ако загубат титула Интер, да не се повторувам сега.
Еве ти еден од многуте примери, линискиот судија на мечот Фиорентина - Интер го прослави израмнувачкиот гол на Фиорентина, истиот тој линиски судија сугерираше за директен црвен за Маикон пред дуелот со Јуве и истиот тој линиски судија не виде чист пенал на мечот Наполи - Интер за Интер, па резултатот си остана 0-0. Чудна коинциденција, нели ?
Вчера Рома имаше мал милион шанси за гол, Тоти две 100% при резултат 1-0, судијата им е најмалце крив што не успеаа да победат екипа од која вчера беа 5 класи подобри.
Абе сеа приказни ми кажваш ти мене. Не ги знам конкретните ситуаци, ама ако беа релевантни солзите ќе го преплавеа Милано, знајме многу убо како плачат пичките од Интернационале ко ќе губат. Се отепа во лајна јадење Мурињо за двата црвени со Сампдорија шо беа до крај исправни издржани одлуки. Тие за то се бунеа, за чиста одлука, а ако постоеше нешто ко ова шо ти го сонваш во постот ќе имаше поплави од солзи.
Зато не ми кажвај приказни, кој со шо ќе се вади најмалце е важно. ВАЖНО Е, шо вчера имаше 2 чисти пенали, НАМЕРНО недосудени. И готово крај не ми реплицирај појке ако немаш ново шо да кажиш.
Mislev na tekstovi ili taka nesto ali nema vezeприватни слики се тоа, засега само они ги имаат. Ако ги објават пандев, станкович или мурињо(или било кој од екипата) тогаш ќе ги има.
И шо дека му даде црвен, за после то да компензира и да не свири чист пенал и да дава слободни безвеза од кој се постигна патем голот. Дај не биди смешен, ако некој беше оштетен на тој меч беше Милан, не дека ради то изгубија, оти незнаеја гол да дат изгубија.
И клипчето врска нема со ништо шо се случило ова година, една грешка немаше против Интер, барем не намерна или вака решавачка.
Недосудените пенали за Рома не беа судиска грешка, оти грешки се дешават, ами беа НАМЕРНО, судијата фатен е на камера дека виде и не свирна. И КРАЈ ПРИЧЕ.
Зато не ми кажвај приказни, кој со шо ќе се вади најмалце е важно. ВАЖНО Е, шо вчера имаше 2 чисти пенали, НАМЕРНО недосудени. И готово крај не ми реплицирај појке ако немаш ново шо да кажиш.