Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Ај више стварно конечно да се договориме дали ќе праиме собиранка или не. Пишувајте кој сте сигурни да средиме или па давајте мсн па преку него да се договориме да не троламе тука ја идам ја не :)
Јас,Снајдер,Марсо,Аки, сега и ти сме сигурни:toe:.Ико и Син не идат сигурно а Енгин и Ф.А ништо не кажале.Од форумот на Интер.ком.мк ке има сигурно уште некој па би требало да сме 10 души:toe:Кој ке иде нека се пише ако не е пишан.ЕДИТ - Го заборавив и Деко излеа киде,АСАБ ке го прашам па ке пишам дали киде,ако сме до 10 души идеме овој дуел не се пропушта

Пер ...снајди повреден а нигде не пишуе колку време ке паузира .... ЛЖЕ корне ова Мурињово лудо :back:

Пер ...снајди повреден а нигде не пишуе колку време ке паузира .... ЛЖЕ корне ова Мурињово лудо :back:

Денес Морати изјави дека Снајдер можеби ќе игра во среда.

Јас не можам, договорен сум више. Финале си е финале сепак. :helou:

Јас не можам, договорен сум више. Финале си е финале сепак. :helou:

Морати на тема ЛШ и Сериа А

Извадоци:

Уефа го назначи Белгискиот судија Франк де Блекере...

„Тој е многу добар судија. Не верувам дека ќе дозволи да биде погоден од медиумската кампања која има за цел да направи притисок врз судиите. Се надевам дека тој нема да ги трпи последиците од оваа кампања. Има големо искуство и мислам дека ќе суди добро. Интер оди на Камп Ноу да игра, ништо повеќе.“

Мурињо беше помошник на Боби Робсон во Барселона. Како ќе биде примен од навивачите?

„Можам да кажам дека од преведувач, тој стигна многу далеку. Ќе биде пречекан како и секаде каде што оди, со исклучок на Лондон каде го сакаат. Мурињо е напаѓан на сите начини и тоа ќе биде дел од тактиката со која ќе се обидат да не заплашат. Но не мислам дека Мурињо ќе биде загрижен од оваа ситуација. Тој е голем професионалец, се подготвува за натпревари како овој.“

.
.
.
За овие фотки ви зборував вчера:

x250.jpg
x250.jpg
200x.jpg

Уште Росела да ја најдам и комплет е... :)

какви неправди, што траскате глупости.
не е неправда Интер да завршува утакмица со 9 играчи, тоа е веќе пракса, против истата сампдорија ние завршивме со 9 играчи(и не изгубивме)....
и нешто ги нема ланските тутојубе и компанија кои објавуваа фиктивни табели во кои без грешки на судиите интер би бил трет. најверојатно оти без грешки на судиите оваа сезона на -30 ќе си останевте.

И шоако заврши утакмица со 9 играчи. Заслужено беа исклучени, Интер игра гнасен груб со тепање фудбал и зато добиват жолти и црвени, нема тука неправда.

И незнајш гледам шо да кажиш, не мислам да ти враќам појќе ни тебе ни на никој, оти спамирате немам намера да ве читам.

Аналогно на твојот муабет, и ти трипаш, ради тоа што нели не можеш да го оспориш фактот дека Интер беше оштетуван, како што не можеш да го оспориш фактот дека директен црвен за ироничен аплауз во нормалниот фудбалски свет не се добива.

Како и да е, еве ти видео запис со контраверзните судиски одлуки оваа сезона, долг е, али за да не трипаш во иднина, погледниго:

п.с. Околу болдот, уживаме ние секако :pipi:

И шо дека му даде црвен, за после то да компензира и да не свири чист пенал и да дава слободни безвеза од кој се постигна патем голот. Дај не биди смешен, ако некој беше оштетен на тој меч беше Милан, не дека ради то изгубија, оти незнаеја гол да дат изгубија.

И клипчето врска нема со ништо шо се случило ова година, една грешка немаше против Интер, барем не намерна или вака решавачка.

Недосудените пенали за Рома не беа судиска грешка, оти грешки се дешават, ами беа НАМЕРНО, судијата фатен е на камера дека виде и не свирна. И КРАЈ ПРИЧЕ.

Синдикат, судијата на мечот Рома - Сампдорија дефакто не беше на ниво, али истите тие судии + ИФФ со нивните смешни суспензии се eдна од причините зашто Рома осети сезонава како е да се бориш за титула а и да си лидер на табелата.

Затоа, основ за '' вадење '' со судиите немаат, ко што немаат ни Интер иако и они беа ебени цел втор дел од сезоната, ја реков кој ке биде виновник бр 1 ако загубат титула Интер, да не се повторувам сега.

Еве ти еден од многуте примери, линискиот судија на мечот Фиорентина - Интер го прослави израмнувачкиот гол на Фиорентина, истиот тој линиски судија сугерираше за директен црвен за Маикон пред дуелот со Јуве и истиот тој линиски судија не виде чист пенал на мечот Наполи - Интер за Интер, па резултатот си остана 0-0. Чудна коинциденција, нели ?

Вчера Рома имаше мал милион шанси за гол, Тоти две 100% при резултат 1-0, судијата им е најмалце крив што не успеаа да победат екипа од која вчера беа 5 класи подобри.

Абе сеа приказни ми кажваш ти мене. Не ги знам конкретните ситуаци, ама ако беа релевантни солзите ќе го преплавеа Милано, знајме многу убо како плачат пичките од Интернационале ко ќе губат. Се отепа во лајна јадење Мурињо за двата црвени со Сампдорија шо беа до крај исправни издржани одлуки. Тие за то се бунеа, за чиста одлука, а ако постоеше нешто ко ова шо ти го сонваш во постот ќе имаше поплави од солзи.

Зато не ми кажвај приказни, кој со шо ќе се вади најмалце е важно. ВАЖНО Е, шо вчера имаше 2 чисти пенали, НАМЕРНО недосудени. И готово крај не ми реплицирај појке ако немаш ново шо да кажиш.

Абе сеа приказни ми кажваш ти мене. Не ги знам конкретните ситуаци, ама ако беа релевантни солзите ќе го преплавеа Милано, знајме многу убо како плачат пичките од Интернационале ко ќе губат. Се отепа во лајна јадење Мурињо за двата црвени со Сампдорија шо беа до крај исправни издржани одлуки. Тие за то се бунеа, за чиста одлука, а ако постоеше нешто ко ова шо ти го сонваш во постот ќе имаше поплави од солзи.

Зато не ми кажвај приказни, кој со шо ќе се вади најмалце е важно. ВАЖНО Е, шо вчера имаше 2 чисти пенали, НАМЕРНО недосудени. И готово крај не ми реплицирај појке ако немаш ново шо да кажиш.

1. Иста ситуација за вториот жолт на Кордоба со Сампдорија, се случи на мечот Палермо - Интер, кога Бово идентично стартуваше во првиот дел а веќе имаше жолт картон, но нормално, на сцена стапуваат двојните стандарди и он е опоменат, а на полувреме и заменет. Постојат превиди во фудбалот, вториот жолт можеше комотно да помине со опомена, но тоа не се случи, затоа двојните стандарди работеа со Палермо, каде опомената стапи на сцена за да Бово не биде исклучен во првиот дел.

2. Росети против Бари досудува 2 пенали за Бари, од кој вториот за игра со рака во шеснаесетник ( читај точка 3 ), а во второ, за фаулот на Пандев каде правилата налагаа директен црвен досудува само жолт и пенал за Интер, па Бари незаслужено си останаа со 11 на терен, а мечот заврши нерешено .

3. По само две кола истиот судија е ставен да го суди мечот Наполи - Интер, каде за очигледна игра со рака во шеснаесетникот на Наполи не свири пенал, мечот завршува со нерешен резултат. Повторената снимка јасно го покажува линискиот судија ( оној под точка 4 ) како го гледа целиот настан, впрочем, Се се случуваше на 5 метри од него, а истото важеше и за Росети, кој многу јасно го виде тоа очигледно играње со рака.

4. Пак се повторувам, линиски судија прославува гол на Фиорентина, оној израмнувачкиот, истиот тој линиски судија во 2 наврати сезонава го ништеше Интер, што е тука нејасно ?

5. Суспензијата на Мурињо од дури 3 меча е поради тоа што според ИФФ предизвикувал насилство, а гестикулација упатена кон фанови на Лацио од Тоти, каде мржњата на двата клуба е голема, е санкционирана само со парична казна, и не, истата не предизвикувала насилство. :tv:
Камбијасо со Сампдорија е казнет поради наводен инцидент во тунелот, инцидент кој Сампдорија со официјално соопштение кон ИФФ го негираа, рекоа дека не се случил, но и тоа не беше доволно за да казната не биде повлечена.

6. Да беше малце поупатен со Интер, ке знаеше зашто е бојкотот кон медиумите, и ке знаеше дека во милион наврати ги критикуваа одлуките на судиите, и двојните стандарди кои важеа во Калчото а од кои го с'ркаше најмногу Интер.

Значи, мене ми одговара твојов муабет, идеме по твоите логики, Рома НАМЕРНО биле уништени во мечот со Сампдорија, Интер НАМЕРНО беа ебени у здрав мозок во пола од мечевите во вториот дел од сезоната, во период кога предноста беше стопена од конкурентите, и ко шо ти реков, Рома осети како е да се бори за титула, и да биде лидер на табела.

Али за жал, ти го гледаш само тоа што сакаш да го видиш, иако, во ситуацијава тоа благе везе нема со тимот за кој навиваш. :wink:

Abe ima nekoj da dae link sto se slucuvalo na proslava za pandev za deteto negovo nesto murinjo se storil kamen ako bilo predhodno staveno sry ali ako ne stajte pls :)

приватни слики се тоа, засега само они ги имаат. Ако ги објават пандев, станкович или мурињо(или било кој од екипата) тогаш ќе ги има.

приватни слики се тоа, засега само они ги имаат. Ако ги објават пандев, станкович или мурињо(или било кој од екипата) тогаш ќе ги има.
Mislev na tekstovi ili taka nesto ali nema veze

И шо дека му даде црвен, за после то да компензира и да не свири чист пенал и да дава слободни безвеза од кој се постигна патем голот. Дај не биди смешен, ако некој беше оштетен на тој меч беше Милан, не дека ради то изгубија, оти незнаеја гол да дат изгубија.

И клипчето врска нема со ништо шо се случило ова година, една грешка немаше против Интер, барем не намерна или вака решавачка.

Недосудените пенали за Рома не беа судиска грешка, оти грешки се дешават, ами беа НАМЕРНО, судијата фатен е на камера дека виде и не свирна. И КРАЈ ПРИЧЕ.

Чекај, не зборував јас само за грешки против Интер, тие ете погоре Син ти ги наведе, така да не планирам да ги повторувам. Не ги занемарувај контроверзните ситуации каде што Рома и Милан профитираа, на пример оној пенал против Фиорентина, офсајдите на Рома итн...

Значи на крај краева ти му навлезе во психата на судијата, според твојата експертиза тој требаше да досуди, видел, ама не досудил, незнам кој е смешен во муабетов...
:tv:

Само поима неам кој ти е филмов што отекуваш баш тука, ако сметаш дека е Рома оштетена види поднеси приговор до федерација, тука маките и комплексите нема да ги излечиш, веруј...

Тако је друже Синдикат! :pos:

Мал флеш-бек во времето кога ние се жалевме на судењето на форумов:

- Ни исклучија двајца играчи, еден за симулирање фаул на центар и за штитење глава од топка... Судиите ова она...

- А бе Интераши дај не бидете смешни, па ви компензираа со ова она, па шо има везе сеа...
.
.
.
.

- Судииве вакви такви, чист старт за црвен над Пандев во 16 метри не сакционираат, школски пример...

- А бе Интеристи бркајте работа па ете пенал ви досудија шо па сега мора правилата до крај да се поштуваат...
.
.
.
.
.

- Росети педер два чисти пенали не ни свирна, еден за игра со рака пред него... за иста ситуација истиот судија против нас свиреше...

- Де бе Интеристи да му е**** мајката па и судиите се луѓе грешат и тие, ништо НАМЕРНО....
.
.
.
.
.
- Види ги Маикон го исклучуваат 93-та минута, истиот судија што го накодоши прославуваше кога Фиорентина ни извади нерешено...

- Добро бе Интеристи што е па сега тоа ВАЖНО....
.
.
.
.
.

Е сега, од името на сите Интеристи:

ШТО ВЕ ТРКАЛАМЕ БЕ!!! :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom