Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Немаше да ја стигне ? Па Касано не само што ја стигна, си ја смири лагано и имаше 1 на 1 ситуација со Серџо, т.е. ќе имаше, на ова видео, т.е. на стартот од истото многу убаво можеш да го видиш тоа :

секунда...

да да моја грешка сега видов, цело време ми се врти дека Касано не ја стигна топката, нешто слично како Ето или Милито кога не беше во офсајд против Барса на почетокот на утакмицата кога и така немаше да ја стигне или Валдес ќе беше побрз(знаеш за која ситуација зборувам)

сепак имаше повеќе грешки на сметка на Рома, НО ќе повторам сами сме си криви и немавме среќа...

сакав да кажам дека не се исти грешките на несуден офсајд каде Касано и немаше да ја стигне и на другата страна два пенала... ма да повторувам не се судиските грешки главниот факор што Рома изгуби, сами се криви, плус среќа немаа:toe:

Нема потреба што да се објаснувам за судиските грешки, да не двоцифрена ќе беше разликата сега. Затоа ќе си терам сеир со овие што имаат мака и ич не ми чуе, исто како што си праве тие кога на Интер го крадеа и го казнуваа.

За некое чудо, фановите на Рома се пореални од овие другиве анти-Интер одреди, ваљда зошто другиве се напатија од порази: чекаа меѓусебни дуели, добија по глава, чекаа од Јувентус, пред 10-тина дена, добија по глава, чекаа од Барса кој беше момент кој со сигурност требаше да донесе малку ведрина во нивните напатени фудбалски душички сезонава... и добија тежок шамар. Чекаа од Рома, и тоа тргна по ѓаволите, и сега чекаат уште од Барса како последна шанса да остане нешто од бурекот за јадење.

Како тргнале работиве... :pos:

Инаку за натпреварот, Рома требаше да даде втор гол и да ја заврши работата. Проблемот со Рома е што за разлика од повеќето италијански екипи, Рома не знае да се повлече на 1:0 и да игра на контри. Наместо тоа, тие играа како да бркаат разлика во ЛШ, и оставија многу простор за Самп. Пред вториот гол на Самп имаше уште една идеална шанса, а и цело време по иста шема им влегуваа во 16. Раниери не може да добие првенство со една тактика и на ура. Судиски грешки имаше. Не ми е жал, напротив... :smir:

Абе аман со Рома..
Нели требаше до сега да бидат кажани кои патуваат за Барселона?
Повикан ли е Снајдер?

Ако не стигнат до финале ЛШ за пичкиве , цел тим ни се ПЕДЕРИШТА !!!!!!!!

Леееееее шо би им праел на овиееееееееееееееееееееееее :))):jaj::jaj::jaj:

Со задоволство ќе ги трампаме сите неправди нанесени врз интер со сите неправди нанесени на Рома.

Абе аман со Рома..
Повикан ли е Снајдер?
според распоредот за утре, објавен е на италијанската верзија -
Тренинг на интер во 11.00 во Апиано џентиле отворен за прес 15 минути.
прес конференција на барса во 17.00 на Камп Ноу.
прес конференција на Интер во 18.00 на Камп Ноу.

нема веќе облаци, се гледа дека вулкаништено е интераш, ќе летаат нашите.

Iosono мислам дека ќе излезиме со онаа формација со тројца голмани ..и пет дефанзивци со три деструктивци..можиш мислам да ја постираш за посликовитo:pos2:

Абе аман со Рома..
Повикан ли е Снајдер?

Нели се повредил.као шо читав уште е неизвесно.не провоцирам не мислете такво нешо.Btw на Алфа Тв јак кикс мавна таа спикерката на спортски вести:Весли снајдер се повреди на минатата утакмица со аталанта и има повреда на бутниот мускул на левата потколеница :pos2::pos2::pos2::pos2::tv::tv::tv:

Не ни треба Бурдисо. Нека дојде Демикелис и ја имаме најдобрата одбрана во свет(не дека сега ја немам:wink:)!

Брат не ме еби ...Види го демикелис као игра у ЛШ ....секоја утакмица примаат гол ради него или ради Батштубер .....

Не ни треба Бурдисо. Нека дојде Демикелис и ја имаме најдобрата одбрана во свет(не дека сега ја немам:wink:)!
Јес да Лусио им беше фатална грешка сезонава, али Демикелис ? Овој е бљувотина од играч, мада, не би имал ништо против него но само ко алтернативна опција во одбраната.

Него вчера 3 пати пишав, Мексес у Рома го изгуби првотимскиот статус ради Бурдисо, зашто да не се обиде тимот да го ќари уз Бурдисо, супер играч е иако сезонава не е на ниво, 28 години има и убеден сум дека во Интер ќе се снајде и ќе се здобие со перманентен првотимски статус.

Јес да Лусио им беше фатална грешка сезонава, али Демикелис ? Овој е бљувотина од играч, мада, не би имал ништо против него но само ко алтернативна опција во одбраната.

Него вчера 3 пати пишав, Мексес у Рома го изгуби првотимскиот статус ради Бурдисо, зашто да не се обиде тимот да го ќари уз Бурдисо, супер играч е иако сезонава не е на ниво, 28 години има и убеден сум дека во Интер ќе се снајде и ќе се здобие со перманентен првотимски статус.

Во право си Ѕун.Немам ништо против ако дојде Мексес.
Мене како што ми изгледа работава ништо чудно догодина да го имаме и ЖЕРАРД во нашиот ИНТЕР.

Мур ќе игра исто како со Челзи

taktika.png

одбрана, со многу шанси за контра

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom