Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Син, одличен текст, секоја чест. :smir:

Сите голови во полусезоната 2009 / 10

Превземено од www.interusrcu.com :wink:

знам дека тоа не е критериум за оценување на некој,ама овој вашиов Ќиро,да не речам Чиро,кај нема појма околу тоа што значи тренер на една голема екипа,нема ни фаца за тренер.
Коа ќе му ја видам фацата ме подсеќа на професор по граѓанско во 7 одделение!

Јас мислам дека е по ОТП. :pos:

Слики од Интер-Сиена.

aw41kz.jpg

51czrm.jpg

2n995a8.jpg

5cjc6u.jpg

1d93n.jpg

15rywb7.jpg

2ynnhh2.jpg

67vb06.jpg

Страст! :vozbud:

(Клик на сликата за поголема верзија).

^ Ова беше против Динамо Киев ми се чини. Инаку да, страст :)

Значи во опасни преговори паднав деновиве, и при финализирање сум на напорите да нашата интернет страница се промовира на еден од посилните медиуми во државава со што би ни дала масовна репутација и БУМ на посетеноста !!!! во преговори сум, да не само што ќе ја промовираат нашата страница, туку константно сите вести што ќе бидат поврзани со Горан Пандев, да се црпат и презентираат диретно од нашата www.fcinter.com.mk ... ова е нешто што одамна ви го ветував, и внесував напори како ние гага да се испромовираме, со што би добиле масовна посетеност, и нормално можност за маркетинг, спонзорства и профит.... говорам да нашата страница прерасне во една од ТОП 10 во Македонија, а и во земјите од соседството... Затоа имам едно прашање до вас, доколку одговорите позитивно, тогаш имам и една молба до вас...
Прашањето е: Дали ние сме способни и дали ќе бидеме супериорни во тоа што досега најдобро го правевме?

Ако одговорот е не....... ќе си продолжиме да си го правиме тоа што си го правевме до сега

Ако одговорот е да...... дајте ми ги линковите од групите на фејсбук кои ние ги надгледуваме и контролираме... и сите работи кои се таму постирани а не треба да стојат во најскоро време да се избришат и да бидат надгледувани и уредувани на истиот начин како што е контролирана и нашата интернет страница.... за другото јас ќе се погрижам.....

Очекувам одговор!

Јаооо ова добро звучи,ја би го дал срцето за интер све што треба ке направам иначе најгоелма зелба ми е барем еднаш да се собереме ние интарашите од тука и да идеме во милано да го глеаме интер:toe:Сеа башка и визи нема па така да овој муабет е доста сериозен:toe:

Дај ми еден да го однесам во wInter store во Милано...гледав клипче од продавницата и имаат од дресови зачувано од Лотар Матеус, Џоркаеф и др. Ќе им го дам од Панчев и ваљда ќе дат еден од Пандев :icon_razz:icon_razz:icon_razz:icon_razz

Инаку еве го клипчето...:drk:

Едвај чекам да влезам во продавницава...ќе си резервирам едно ноќевање:pos2:.

Бев есенва тука, во продавницава и од Дедо Ное имаат дрес. Сериозно, многу голема продавница е, а и дресовите не се многу скапи (во споредба со цените кај нас што ги лупаат за дресче шиено на битпазар).
:smir:

П.С. Малце ќе ти е едно ноќевање :icon_lol:

http://www.24fudbal.com.mk/Default....-47a5-bb68-103d3beb7ae8&ln=3&typeBack=default

Интер започна преговори со Хулио Баптиста :toe:

Си го утнал линкот и не знам колку може да се верува на 24 фудбал и на гол.цом...ако почнале преговори ке имаше до сеа на официјалната страна на Интер :)

И пак Хулио ако дојде во Интер и е во онаа форма во која беше во Рома,боље нека не доага,нека го земе некој од Бразил и таму нека “разара’’

Инаку Syn прекрасна статија,секоја чест...сеа имам една идеја,да пишуваме на секоја една недела по една статија за легендите на Интер,интересни и добри статии може да се напишат :toe:

еми ја коа ви зборев дека Ѕверот има добри шанси за преселба кај вас вие ме праевте лунатик :toe:

ако се деси ова(иако несакам) би било лошо за Гочета.

еми ја коа ви зборев дека Ѕверот има добри шанси за преселба кај вас вие ме праевте лунатик :toe:

ако се деси ова(иако несакам) би било лошо за Гочета.

Зашто би било лошо за Гочета кога Баптиста во Севиља играше и на позиција dmc, дури и на менаџерите тој период беше ставен ко деструктивец, а не ко полушпиц, иначе у здрав разум, покрај Арнаутович, Пандев, Милито, Ето, Балотели и Кварезма, што ке му е уште еден играч на Мурињо за тој дел од теренот ?

И на последната прес конференција Мур збореше стриктно за centrocapista и лев бек што значи ако Баптиста доаѓа ке игра во средината од теренот каде што се Мота, Мунтари. :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom