Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Сега подготвувам еден маст рид артикл за Снајди и воопшто за дел од големите изведувачи на слободни удари во Интер, кај и да е ке биде готов.

Коларов до крајов на неделава наш е :)

Туку читав прееска на еден сајт низ дека хакери ја хакнале официјалната веб страна на Киево,мислам дека следниот ден беше откога се одигра утакмицата со Интер и на Балотели му оставиле порака „Умри црнчуго“ !!

Значи составот на Интер во втората полусезона...

Жулио Цезар (малце да си ја среди формата)
Лусио
Самуел
Мајкон
Коларов
Станковик
Камби
Снајди
Милито
Ето
Балотели
:toe::pipi:

Инаку најверојатно или Ледезма или Гаго ке се доведат.

Снајдер е звер зверовима,кога играв менаџер со Интер прв играч што купував беше Весли.Многу ме изненади дека се мислеше дали да потпише за Интер но ипак Реал Мадрид не е мала работа :) сепак се одлучи за нас и сега според изјавите е пресрекен.Доколку го споредиме со Диего тука сигурно нема дилема дека е во далеку подобра форма од него,,,и диего не е лош играч но ипак нема којзнае каков голем удел во играта на јувентус,ваљда соиграчите му се камења? :)

Лусио
Самуел
Мајкон
Коларов
Станковик
Камби
Снајди
Пандев
Милито
Ето
Балотели

Tаман уште Ледесма и Гаго и 13 ќе имате у прв тим :pos: :pos:

Ќе играте 5 4 3 :pos:

Oвие 12 плус некој од младинската или.... :pos:

Брао бе не знаев дека си толкав „феномен“ :tapp:

Ај ако немаш нешто во врска со Интер да пишеш,ако немаш не го поти за џабе :smir:

Башка ако не виде за инет го стаив Пандев плус и составот е на брзина пишан

Туку читав прееска на еден сајт низ дека хакери ја хакнале официјалната веб страна на Киево,мислам дека следниот ден беше откога се одигра утакмицата со Интер и на Балотели му оставиле порака „Умри црнчуго“ !!

Значи составот на Интер во втората полусезона...

Лусио
Самуел
Мајкон
Коларов
Станковик
Камби
Снајди
Милито
Ето
Балотели

Kај ти е занети бе,капитенот го заборави срамота:wink:

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]I am like Rocky, says Ferrara

:pos:

Што им требаше на овие А1 да го даваат целиот серијал?!
[/FONT]

Kај ти е занети бе,капитенот го заборави срамота:wink:

Занети не е веке тој што беше,човекот си старее и не е тој што беше до пред некоја година,па така од следна сезона би требало да добива шанса од клупата или пак да учи за тренер и да му биде помошник на Мурињо :)

Занети не е веке тој што беше,човекот си старее и не е тој што беше до пред некоја година,па така од следна сезона би требало да добива шанса од клупата или пак да учи за тренер и да му биде помошник на Мурињо :)
тешка работа тоа он рече дека има уште 2-3 сезони пред него.
инаку мене ми се допаѓа како игра Занети, ретко да имал пониска оценка од 6.5 а тогаш кога има бил приморан да игра како лев бек.

Воала, изгуби доста време за статијава зашто ми се поеба нешто у ноудпадов али нема везе, повторно ја правев и ок излезе .

Од Корсо до Весли Снајп/дер, црно сината магија на слободни удари.

Aлал да ти е за сторијава.ОДЛИЧНО направена, браво.Иначе искрено да ви кажам и мене ми се допаѓа како игра Занети.Секој натпревар е константен а и трча најмногу од сите, тој го покрива на Маикон кога ќе се залетува напред, а знаеме дека Маикон секој напад е напред па така да тешка работа има Занети.И не е случајно што има 100 и кусур натпревари по ред.И тешко дека можеме да најдеме таков работник како него кој игра за екипата и не прави многу грешки.

Воала, изгуби доста време за статијава зашто ми се поеба нешто у ноудпадов али нема везе, повторно ја правев и ок излезе .

БРАВО

Секоја ти чест:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom