Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зашто би било лошо за Гочета кога Баптиста во Севиља играше и на позиција dmc, дури и на менаџерите тој период беше ставен ко деструктивец, а не ко полушпиц, иначе у здрав разум, покрај Арнаутович, Пандев, Милито, Ето, Балотели и Кварезма, што ке му е уште еден играч на Мурињо за тој дел од теренот ?
И на последната прес конференција Мур збореше стриктно за centrocapista и лев бек што значи ако Баптиста доаѓа ке игра во средината од теренот каде што се Мота, Мунтари. :wink:
Значи во опасни преговори паднав деновиве, и при финализирање сум на напорите да нашата интернет страница се промовира на еден од посилните медиуми во државава со што би ни дала масовна репутација и БУМ на посетеноста !!!! во преговори сум, да не само што ќе ја промовираат нашата страница, туку константно сите вести што ќе бидат поврзани со Горан Пандев, да се црпат и презентираат диретно од нашата www.fcinter.com.mk ... ова е нешто што одамна ви го ветував, и внесував напори како ние гага да се испромовираме, со што би добиле масовна посетеност, и нормално можност за маркетинг, спонзорства и профит.... говорам да нашата страница прерасне во една од ТОП 10 во Македонија, а и во земјите од соседството... Затоа имам едно прашање до вас, доколку одговорите позитивно, тогаш имам и една молба до вас...
Прашањето е: Дали ние сме способни и дали ќе бидеме супериорни во тоа што досега најдобро го правевме?
Ако одговорот е не....... ќе си продолжиме да си го правиме тоа што си го правевме до сега
Ако одговорот е да...... дајте ми ги линковите од групите на фејсбук кои ние ги надгледуваме и контролираме... и сите работи кои се таму постирани а не треба да стојат во најскоро време да се избришат и да бидат надгледувани и уредувани на истиот начин како што е контролирана и нашата интернет страница.... за другото јас ќе се погрижам.....
Очекувам одговор!
Кој сака нека дојде како тренер,нема да биде подобар од Мурињо.
За неуспесите во ЛШ на Интер не е тренерот крив.Со тие играчи неможе да се освои ЛШ.Да ги споредиме играчите на Реал и на Барса со играчите на Интер,разликата е огромна.Треба да купиме некој world class играч ако сакаме да се надеваме за ЛШ титула.Тоа е реалноста.
А и да освојат ЛШ и да НЕ освојат ја пак ке бидам за Интер.
лол.твојот пост ми изгледа како да сум рекол дека нејќам да освојат.
реков не е реално да се надеваме да освојат а иначе МНОГУ сакам да освојат ама со овие играчи не е реално.Реално е да стингат до 1/2 финале зашто не сме полоши од никој друг ама финалето е загарантирано за Барса и Реал,барем јас така мислам.Срамота е со тие играчи што ги имаат да не стигнат до финале.
Одговара, нека не излезат од групи и фино лепо да биде во комбинација и за МиланЕтовиот Камерун загуби од Габон 0:1. Камерун имаше 23 шута, Габон само 4! Ето очаен, само 2 шута !!!
Алал да ти е сине за колумнава, исто и за онаа за слободнитеОдговара, нека не излезат од групи и фино лепо да биде во комбинација и за Милан.
Иначе, трансфер лекција, број 2.