kamiSKaZI
Io Sono Interista
- Член од
- 31 јануари 2007
- Мислења
- 543
- Поени од реакции
- 34
http://www.youtube.com/inter ајмо subscribe на официјалниот јутјуб канал на ИНТЕР:wink:
пс. думан, зашто се губиш ?
пс. думан, зашто се губиш ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

http://www.goal.com/en/news/1707/in...riker-adriano-to-escape-ban-for-handball-goal
Ако не го казнија Коуто, нема ни Адријано, т.е. потполно е истата приказна! А ако го казнат тогаш паднал притисок од педерчето Берлу. Тоа е тоа, треба сеуште да се бориме против политички помоќните!![]()

Еј не сакам со ова да ве провоцирам или па нешто да разгорувам само колку да си споредите помеѓу Коуто и Адријано.http://www.goal.com/en/news/1707/in...riker-adriano-to-escape-ban-for-handball-goal
Ако не го казнија Коуто, нема ни Адријано, т.е. потполно е истата приказна! А ако го казнат тогаш паднал притисок од педерчето Берлу. Тоа е тоа, треба сеуште да се бориме против политички помоќните!![]()
Иста приказна не е знаете и самите. Нема потреба да ве потсетувам за приказната а и не ми е тоа намерата.

Еј не сакам со ова да ве провоцирам или па нешто да разгорувам само колку да си споредите помеѓу Коуто и Адријано.
Иста приказна не е знаете и самите. Нема потреба да ве потсетувам за приказната а и не ми е тоа намерата.
Ова беше само шпекулација од La Gazzetta dello Sport, но затоа еве и официјално, Адри не добива казна .Не е истата приказна. Едниот одбрани гол, другиот постигна гол. И двајцата немаа намера. Едниот не доби казна, и другиот нема да добие казна.
Еве подетално
Да и за ненамерна игра не се судат пенали, а за во борбата за ЛШ годинава ќе уживам не се секирај.Krkiroma, а да уживаше во борбата за ЛШ годинава, и малце да размислеше пред да постираш, каде е намерата на Адри во давањето на голот, за ненамерна игра со рака НЕМА СУСПЕНЗИЈА .
Ова беше само шпекулација од La Gazzetta dello Sport, но затоа еве и официјално, Адри не добива казна .
p.s. Еве и уште поофицијално .
За ненамерна игра не се судат пенали ? При празен гол со рака ? Па кажи ми бе човече, која будала игра намерно со рака во шеснаесетник ? Ајде тогаш да нема пенали, според твојава глупа логика .Да и за ненамерна игра не се судат пенали, а за во борбата за ЛШ годинава ќе уживам не се секирај.
Добро бе јас не знам колку пати ќе ти требаат да видиш дека Коуто првен игра со глава па потоа топката удира во неговата рака и заврашува надвор, затоа и ја правам споредбава бидејќи и Адријано првен играше со глава па потоа со рака. И за Адријано не е свирено ништо а за Коуто црвен картон и пенал за Интер.За ненамерна игра не се судат пенали ? При празен гол со рака ? Па кажи ми бе човече, која будала игра намерно со рака во шеснаесетник ? Ајде тогаш да нема пенали, според твојава глупа логика .
Значи пак според твојава мутава логика, голот на Адри требаше да биде признаен, така ? Чим играта на Рака со Коуто не е пенал .Добро бе јас не знам колку пати ќе ти требаат да видиш дека Коуто првен игра со глава па потоа топката удира во неговата рака и заврашува надвор, затоа и ја правам споредбава бидејќи и Адријано првен играше со глава па потоа со рака. И за Адријано не е свирено ништо а за Коуто црвен картон и пенал за Интер.
Ни во едната ни во другата ситуација нема намера.