Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Били поздав за сликите и клипчето, топ се, најсупер на свет беше а ? Мора и ја еден ден да го видам ова у живо. А што си седнал блиску до тие небањатите, десно што се од тебе? :)

mogu da ti kažem da je zbilja bilo gusto, skoro da je izbila tuća ali nekako u zadnji čas smirilo se... inaće jako loše osiguranje, ja sam mogao unjieti što sam htio, da je tako osiguranje sada na Hajduk- Dinamo ima da bude 10 mrtvih u 10 minuta...pozz

Еве ги головите уз Скарпини и некое бедно музиче . . . . ОРГАЗАМ !!!!!!

не доаѓај у Скопје со плавата јакна што ја имаш, домче голо ке си одиш :)

bio sam s njom u Kumanovu na utakmici Be(a)škimi (sorry neznam kako se piše- Vardar i zajedno sam sjedio sa vlasnikom FC MILANO on u Milano trenerci a ja u INTER jakni ha ha ...

bio sam s njom u Kumanovu na utakmici Be(a)škimi (sorry neznam kako se piše- Vardar i zajedno sam sjedio sa vlasnikom FC MILANO on u Milano trenerci a ja u INTER jakni ha ha ...
Газдата на Милано е моментално во затвор !!! Си седел до Робијаш, нормално е дека имал јакна од Милан, што очекуваше ?! :D

Cestitki do site fanovi na Inter za "veke" osvoenata titula vo kalcoto...od italija omileni ekipi mi se Inter i Lazio...navivam za vas dokraj :):)
pozdrav

Газдата на Милано е моментално во затвор !!! Си седел до Робијаш, нормално е дека имал јакна од Милан, што очекуваше ?! :D

ha ha , znam znam da je poslije uhvaćen , ali nisam znao da je u zatvoru

evo ušte edna od mene pošto je zaključana tema INTER -bbilan

Ааа јако е ова... Браво за муабетот! :)

Пишав и на темата за Италијанско, ке пишам и тука . Легендата на Милан, и моментално потпретседател на Италијанската Фудбалска Федерација излезе со изјава дека голот на Адри не требал да биде поништен, играта со рака е ненамерна, и никаква акција нема да биде покрената во врска со тоа од ИФФ .

- forzainternews.

Тоа е биланези, останува фактот дека зимата во еден дел од Милано ке трае и трае, останатиов дел е арен, +11 во овој дел од годината а останува фактот дека се ближи лето . :vozbud:

Пишав и на темата за Италијанско, ке пишам и тука . Легендата на Милан, и моментално потпретседател на Италијанската Фудбалска Федерација излезе со изјава дека голот на Адри не требал да биде поништен, играта со рака е ненамерна, и никаква акција нема да биде покрената во врска со тоа од ИФФ .

- forzainternews.

Тоа е биланези, останува фактот дека зимата во еден дел од Милано ке трае и трае, останатиов дел е арен, +11 во овој дел од годината а останува фактот дека се ближи лето . :vozbud:

na talijanskoj televiziji sky je gostovao najpoznatiji sudac Collina i on kaže da ako lopta udari prije neki drugi dio tijela od ruke da to onda ostaje na sudiji da dosudi ili penal ili nešto drugo, ali ruka kao namjerno igranje nedolazi u obzir jer koji igrač može glavom pogoditi svoju ruku i zabiti gol

samo Adriano

Не мислев на некој друг дека нешто ке ти напраи, него јас лично ке морам на другарска база, со насилни техники да ти ја одземам :) Едвај чекам да се иде накај Интерано, има 1000 евра да потрошам у тоа фан шопот, син збирај и ти пари ;)

Не мислев на некој друг дека нешто ке ти напраи, него јас лично ке морам на другарска база, со насилни техники да ти ја одземам :) Едвај чекам да се иде накај Интерано, има 1000 евра да потрошам у тоа фан шопот, син збирај и ти пари ;)
Абе, мрцино, за пари реков не е проблем, иам тргнато за ваква пригода башка работам деновиве, ке имам и за гостувања да одиме, не само во Милано . Проблемот е визата, нареден пат кога ке идеме у Франко, и ти доаѓаш да падне официјален договор и да видиме што и како за виза .
Ти реков, карта од Софија повратна, со авион, е 70 евра, НИШТО, а од Приштина незнам, иако таа опција е подобра зашто нема да иаме потреба за бугарска виза, али ке имаме потреба од панцир до аеродромот . :toe:

п.с. Муабетов оди тука, случајно да не се избаци уште некој заинтересиран .

onda ima da ti dam karticu i imaćeš velike popuste , a za te pare moći ćeš kupiti i Ibru:vozbud:

Можно е Адри да добие два натпревари казна за голот со рака. Покрената е дисциплинска постапка а веќе за ваков случај на Џилардино му дадоа два меча казна. Се шпекулира дека исто го очекува и Адриано. Штата ако се случи нешто вакво.

http://translate.google.com/transla...rischia+due+turni&sl=it&tl=en&history_state0=

Можно е Адри да добие два натпревари казна за голот со рака. Покрената е дисциплинска постапка а веќе за ваков случај на Џилардино му дадоа два меча казна. Се шпекулира дека исто го очекува и Адриано. Штата ако се случи нешто вакво.

http://translate.google.com/transla...rischia+due+turni&sl=it&tl=en&history_state0=

Мене ми изгледаше ненамерно, доста несмасно постапи Адри во ситуацијата но што е тука е. И да го казнат, таман ќе се одмори за Манчестер :)

П.С. Welcome Back Billy, супер фотки и супер видео

http://translate.google.com/translate?prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http://www.corrieredellosport.it/Notizie/Calcio/58707/Gol%2Bdi%2Bmano,%2BAdriano%2Brischia%2Bdue%2Bturni&sl=it&tl=en&history_state0=

Бојан, погоре дадов изјава на потпретседателот на Италијанската Фудбалска Организација, Албертини, кој рече дека нема да покренат акција за тој случај а и Колина рече дека доколку имало ненамерно играње тогаш не треба никаква санкција .
Порелевантни фактори од овие нема, посебно од Албертини кој како што реков е потпретседател на ИФФ и легенда на Милан бај д веј .

p.s. Ова демек се споредувало со она на Џила, а погледнете Џила што направи

Благе везе си немаат двете ситуации, смешно, или идеата на Адри била, прво ја мавам со глава, ја местам на рака и гол . . . немој не ме радуј !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom