Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
СРЕЌЕН РОДЕНДЕН ИМПЕРАТОРЕ

Нека ни е жив и здрав, и нека се врати во неговата вистинска форма, не е далеку од тоа и почнав по малку да верувам дека за некое време ќе го видиме во вистинско светло нашиот ИМПЕРАТОР !!! Само напред Адри !!!

adriano3.jpg

http://www.goal.com/en/news/1707/in...riker-adriano-to-escape-ban-for-handball-goal

Ако не го казнија Коуто, нема ни Адријано, т.е. потполно е истата приказна! А ако го казнат тогаш паднал притисок од педерчето Берлу. Тоа е тоа, треба сеуште да се бориме против политички помоќните! :tapp:

http://www.goal.com/en/news/1707/in...riker-adriano-to-escape-ban-for-handball-goal

Ако не го казнија Коуто, нема ни Адријано, т.е. потполно е истата приказна! А ако го казнат тогаш паднал притисок од педерчето Берлу. Тоа е тоа, треба сеуште да се бориме против политички помоќните! :tapp:

Нормално дека не треба да биде казнат, цел Свет виде дека тука немаше намера, само незнам како некој се дрзна тоа да го спореди со голот на Џила сезонава, апла очигледно ке е ако добие суспензија .

Али сеедно, и онака Интер веќе не е интересен за гледање, борбата за втората позиција т.е. борбата за ЛШ е она на што ке се обрне внимание . :vozbud:

НЕМАШЕ НАМЕРА,САМО СЕ ВАДАТ БИЛАНЕЗИТЕ ОД НЕКОИ Г***А,СИТЕ ПЕДЕРИ.--FORZA INTER--АЈДЕ СО МАЛО КАСНЕЊЕ-СРЕКЕН РОДЕНДЕН ИМПЕРАТОРЕ!!!!!!

Ajde i od mene, neka mu e sreken rodendenot na vasiot IMPERATOR. Kolku gi napravi 26 ili 27? Neka zivee do 101 i nazad.:smir:

Еј не сакам со ова да ве провоцирам или па нешто да разгорувам само колку да си споредите помеѓу Коуто и Адријано.

Иста приказна не е знаете и самите. Нема потреба да ве потсетувам за приказната а и не ми е тоа намерата.

Иста приказна не е знаете и самите. Нема потреба да ве потсетувам за приказната а и не ми е тоа намерата.

Не е истата приказна. Едниот одбрани гол, другиот постигна гол. И двајцата немаа намера. Едниот не доби казна, и другиот нема да добие казна. :toe:

Еве подетално

Среќен Роденден насилниче мое :smir:
пс. АМАН ДОСТА ПЛАЧЕТЕ, отворете тема: од што последно сте плачеле, и под-тема интер, и мислам дека ќе ви биде полесно

Еј не сакам со ова да ве провоцирам или па нешто да разгорувам само колку да си споредите помеѓу Коуто и Адријано.

Krkiroma, а да уживаше во борбата за ЛШ годинава, и малце да размислеше пред да постираш, каде е намерата на Адри во давањето на голот, за ненамерна игра со рака НЕМА СУСПЕНЗИЈА .
Не е истата приказна. Едниот одбрани гол, другиот постигна гол. И двајцата немаа намера. Едниот не доби казна, и другиот нема да добие казна. :toe:

Еве подетално
Ова беше само шпекулација од La Gazzetta dello Sport, но затоа еве и официјално, Адри не добива казна .

p.s. Еве и уште поофицијално .

Krkiroma, а да уживаше во борбата за ЛШ годинава, и малце да размислеше пред да постираш, каде е намерата на Адри во давањето на голот, за ненамерна игра со рака НЕМА СУСПЕНЗИЈА .

Ова беше само шпекулација од La Gazzetta dello Sport, но затоа еве и официјално, Адри не добива казна .

p.s. Еве и уште поофицијално .
Да и за ненамерна игра не се судат пенали, а за во борбата за ЛШ годинава ќе уживам не се секирај.

Да и за ненамерна игра не се судат пенали, а за во борбата за ЛШ годинава ќе уживам не се секирај.
За ненамерна игра не се судат пенали ? При празен гол со рака ? Па кажи ми бе човече, која будала игра намерно со рака во шеснаесетник ? Ајде тогаш да нема пенали, според твојава глупа логика .

За ненамерна игра не се судат пенали ? При празен гол со рака ? Па кажи ми бе човече, која будала игра намерно со рака во шеснаесетник ? Ајде тогаш да нема пенали, според твојава глупа логика .
Добро бе јас не знам колку пати ќе ти требаат да видиш дека Коуто првен игра со глава па потоа топката удира во неговата рака и заврашува надвор, затоа и ја правам споредбава бидејќи и Адријано првен играше со глава па потоа со рака. И за Адријано не е свирено ништо а за Коуто црвен картон и пенал за Интер.
Ни во едната ни во другата ситуација нема намера.

Добро бе јас не знам колку пати ќе ти требаат да видиш дека Коуто првен игра со глава па потоа топката удира во неговата рака и заврашува надвор, затоа и ја правам споредбава бидејќи и Адријано првен играше со глава па потоа со рака. И за Адријано не е свирено ништо а за Коуто црвен картон и пенал за Интер.
Ни во едната ни во другата ситуација нема намера.
Значи пак според твојава мутава логика, голот на Адри требаше да биде признаен, така ? Чим играта на Рака со Коуто не е пенал . :D
Aj aj, у офсајд влезе .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom