Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Syn покрената е постапка веќе, ТВ снимките се употребени како докази исто како и минатиот пат. Скоро сите весници во Италија најавуваат два меча суспензија. Дај боже да нема последици. На крајот ќе треба судијата да одлучи дали било намерно или ненамерно. Штата во ваква добра форма да го исечат во клучен дел од сезоната за нас.

Syn покрената е постапка веќе, ТВ снимките се употребени како докази исто како и минатиот пат. Скоро сите весници во Италија најавуваат два меча суспензија. Дај боже да нема последици. На крајот ќе треба судијата да одлучи дали било намерно или ненамерно. Штата во ваква добра форма да го исечат во клучен дел од сезоната за нас.

Абре море знаеш ли ти дека пола весници во Италија се против Интер? Ти кажа таму погоре Били, гостин во Скај бил Колина кој рекол не е можно играч со удар со глава да си ја погоди раката и да даде гол.. сето тоа да биде намерно.. што значи нека си пишуваат тие што сакаат.. Адриано нема шанси за ова да добие суспензија..

:pos2: Ова е смешно, прво излегува изјава на Албертини во која замисли вика, голот е регуларен, а сега веќе се покреннува постапка .
Сеедно, незнам само како ке успеат да докажат дека ова е намерна игра со рака, реков, Адри кога Маикон ја нафрлал топката рекол, прво ја местам на рака и жглааб, гол, иако тоа беше тацна и зицер за Адри, али не, он рекол, мора со рака, МОРА . Фактите се на негова страна, и видео снимките не покажуваат никаква намера, не очекувам суспензија .

onda ima da ti dam karticu i imaćeš velike popuste , a za te pare moći ćeš kupiti i Ibru:vozbud:

Коа ке идеме натаму, обавезно ке те исконтактирам за да ми кажеш што е и како е :wink: Имам дрес од Ибра, од ланската сезона, ама малце ми еее, сакам се да имам :D затоа викам 1000 евра можда и ке ме закрпат

Еве го насловот на страната што најверојатно ја одржуваат фановите
Unbelievable but true: Adriano likely evidence for the tv gol al Milan
Сепак постои надеж дека судијата ќе се смилува и ќе процени дека играњето е ненамерно.

Чим Малдини не крена рака и не се побуни треба да му се опрости на Адри, чим легендата не се побуни било во рамките на дозволеното :pos2:

Еве го насловот на страната што најверојатно ја одржуваат фановите
Unbelievable but true: Adriano likely evidence for the tv gol al Milan
Сепак постои надеж дека судијата ќе се смилува и ќе процени дека играњето е ненамерно.

Чим Малдини не крена рака и не се побуни треба да му се опрости на Адри, чим легендата не се побуни било во рамките на дозволеното :pos2:

Чим легендата на Милан и потпретседател на Италијанската Фудбалска Федерација, Албертини, вели, голот не требаше да биде поништен, играта со рака е ненамерна, што сакаат повеќе, незнам, искрено незнам . Ако е казнет за ова, тогаш апла е очигледна нивната намера, 100 пати го прегледав голот баш да најдам некоја намерна игра, искрено не е изводливо тоа, многу лошо играше со глава ( несфатливо како ) и наместо во голот во рака ја упати . . . . стварно не ја гледам намерата тука .

Јас колку што можам да видам од клипов, Адриано може да одиграл намерно само на успорената снимка. Се се случуваше многу брзо, отиде да ја удри топката со глава, не покажа никаква намера да се послужи со раката (значи пред да дојде до ударот со глава).

Е сега е работа на процена ама мене не ми се верува дека некој кој не бил доволно сконцентриран да ја закачи убаво со глава, имал концентрација во дел од секундата подоцна да ја намести раката. Се ми делува премногу брзо.

Инаку човеков 2 игра 3 не игра постојано го суспендираат. Како и да е, на -9 и -11 ни се конкурентите, слободно нека го репнат ама не ми изгледа дека го заслужил тоа.

Абе не можат ништо ,си бутаат здрава нога во трн.Е како може еден голем тим како Милан да Плаче ко мало бебе? Нека ми објасни некој....плачковци живи човече не ми се верува.Али нека си ја маваат главата од земја нивната репутација пага со секој нареден протест за вакво глупо нешто.
Џабе им се сите "Ѕвезди" ....убаво им кажа мурињо 'Ви пожелувам да го освоите купот на УЕФА'

Murinho 7-0 Milan :smir:

Syn може да ми дадеш линк од изјавата на Малдини и на Албертини.Ми треба да ги смирам некои миланисти.:smir:

Syn може да ми дадеш линк од изјавата на Малдини и на Албертини.Ми треба да ги смирам некои миланисти.:smir:
Од Малдини немам, не ни реков дека нешто Малдини рекол во врска со тоа, т.е. неам информација за истото, но еве ти за Албертини .

Честитки за победата на Интер во градското дерби.
Адриано + Ибра = 1/4 финале во Лигата на Шампиони.
Сега засега толку.
Поздрав до сите фанови на Фудбалот, а посебно Интерашите.

човеков го чекав да честита :vozbud::vozbud: поздрав и до тебе думан ... amalaaaaaaaaa inter

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom