Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 31.065
- Поени од реакции
- 50.701
Не е овој централен дефанзивец ? А за статијата од goal реков дека е превземена од некој весник, али реков дека немале потреба од такво нешто, глупо е Ебуе да се поврзува со Интер, аргентинецов ај, се трпи, плус мислам дека може да биде користен како централен дефанзивец, 1.82 e висок, а и со косиштево не ми изгледа на класичен бекОва е втор десен бек што се поврзува со Интер. Деновите треба да пристигне и тој од Аргентина (Ангелери мислам се викаше). Размислувањата се дека ни е потребна замена за Маикон иако незнам зошто и по кој знае пат повторувам не е веста од гоал туку е од некој италијански весник. Инаку и двајцата се слободни играчи од следното лето. Значи ќе дојдат без оштета. Некаде прочитав дека Занети веќе ќе имал 36 години па да не се форсирал многу дека Сантон бил млад и тешко можел да добие шанса и некој слични такви глупости. Само ова со потрагава на десен бек е повеќе од сериозна не е само една медиумска шпекулација.
.
П.С. Мене ако ме прашувате, Иванович би сакал да го видам во дресот на Интер, олраунд играч е, игра и како бек и како централен дефанзивец, со враќањето на Карваљо пак го губи статусот на првотимец во Челзи, а и те како го заслужува истото, плус Интер знам се интересираа за овој играч, а летово и Милан .