Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ова е втор десен бек што се поврзува со Интер. Деновите треба да пристигне и тој од Аргентина (Ангелери мислам се викаше). Размислувањата се дека ни е потребна замена за Маикон иако незнам зошто и по кој знае пат повторувам не е веста од гоал туку е од некој италијански весник. Инаку и двајцата се слободни играчи од следното лето. Значи ќе дојдат без оштета. Некаде прочитав дека Занети веќе ќе имал 36 години па да не се форсирал многу дека Сантон бил млад и тешко можел да добие шанса и некој слични такви глупости. Само ова со потрагава на десен бек е повеќе од сериозна не е само една медиумска шпекулација.
Не е овој централен дефанзивец ? А за статијата од goal реков дека е превземена од некој весник, али реков дека немале потреба од такво нешто, глупо е Ебуе да се поврзува со Интер, аргентинецов ај, се трпи, плус мислам дека може да биде користен како централен дефанзивец, 1.82 e висок, а и со косиштево не ми изгледа на класичен бек :D .
340x.jpg

610x.jpg

П.С. Мене ако ме прашувате, Иванович би сакал да го видам во дресот на Интер, олраунд играч е, игра и како бек и како централен дефанзивец, со враќањето на Карваљо пак го губи статусот на првотимец во Челзи, а и те како го заслужува истото, плус Интер знам се интересираа за овој играч, а летово и Милан .

Јас Ивановиќ ич нејќам да го видам во Интер. Не ми праи мерак тој играч, премногу тромав за мој вкус... Сепак, не сме ние тие кои одлучуваме кој играч да се купи.

Да беше до мене, Дакур, Адриано, Бурдисо, Креспо, Виеира ќе бараа нов тим поодамна. Истото го мислев за Станковиќ и претерано ме нервираше прошлите години, ама ете сезонава е меѓу најкорисните. Браво за него, очигледно сум згрешил.

Јас Ивановиќ ич нејќам да го видам во Интер. Не ми праи мерак тој играч, премногу тромав за мој вкус... Сепак, не сме ние тие кои одлучуваме кој играч да се купи.

Да беше до мене, Дакур, Адриано, Бурдисо, Креспо, Виеира ќе бараа нов тим поодамна. Истото го мислев за Станковиќ и претерано ме нервираше прошлите години, ама ете сезонава е меѓу најкорисните. Браво за него, очигледно сум згрешил.
Сезонава во сите настапи кои ги имаше за Челзи, немаше никаква грешка, за Србија игра стандардно во првиот тим од почетокот на квалификациите и изигра феноменално, даде и два гола . У принцип обожавам играчи што можат да играат на повеќе позиции, овој е таков, добар и како бек и како централен дефанзивец, секој тим многу добива од таков тип на играч, посебно во одбраната . Али и да го земат, правам муабет тек за наредната сезона, оваа е непотребен а и не верувам дека Челзи би се ослободиле сега од него со оглед на проблемите што знаат да ги имаат во одбраната .

Може си у право, очигледно знаеш повеќе за овој играч од мене. Јас го немам гледано на многу утакмици. Ама знаеш како е, некој играч едноставно ти е антипатичен. Е овој ми е баш таков и не сакам да го гледам во Интер, осеќам ќе се нервирам бајаги.

Ај кога се отворив, да напомнам и некои стари играчи кои ме нервираа, а играа во Интер:
- Беноа Кое, крајно неталентиран фудбалер
- Вратислав Грешко, изгубена титула ради копитово
- Микаел Силвестре, чоеков беше жива тапа...

100% заборавив некој... ај потсетете ме :)

П.С. Омилен Алваро Рекоба...

Може си у право, очигледно знаеш повеќе за овој играч од мене. Јас го немам гледано на многу утакмици. Ама знаеш како е, некој играч едноставно ти е антипатичен. Е овој ми е баш таков и не сакам да го гледам во Интер, осеќам ќе се нервирам бајаги.

Ај кога се отворив, да напомнам и некои стари играчи кои ме нервираа, а играа во Интер:
- Вратислав Грешко, изгубена титула ради копитово
- Микаел Силвестре, чоеков беше жива тапа...

100% заборавив некој... ај потсетете ме :)

П.С. Омилен Алваро Рекоба...
Кристиано Занети , ко ке го беше прв состав ми се плачеше и Цезар тој од Лацио што дојде,кути замина :tapp:
Ван Дер Мејде дојде како големо засилување , нишо не покажа..

Имало многу што ме нервирале.. Со Интер секогаш имало нервози :smir::helou:

Добар си, ме врати неколку години наназад кога Интер го купија Маикон, капак на Се дечкото играше во стартен состав а Занети беше прекомандуван во средината, истото мислење од чиста мира го имав за тој играч. Малце знаев за него, а и имав создадено едем мит за Занети, едноставно незаменлив беше и често во глава ми се враќаше периодот кога Интер имаа големи проблеми со левата бековска позиција ( 100 играчи пробаа, Грешко, Силвестре, Георгатос, Коко и др . . . ), овој пат прашањето беше, што по Занети . . . месец дена подоцна целосен демант, еден од најдобрите трансфери на Интер во последните 10 години, и еден од најдобрите играчи на Интер во моментов, т.е. еден од најдобрите десни бекови во светот, затоа, не верувајте многу на првите впечатоци, скоро секогаш се погрешни :D .

Добар си, ме врати неколку години наназад кога Интер го купија Маикон, капак на Се дечкото играше во стартен состав а Занети беше прекомандуван во средината, истото мислење од чиста мира го имав за тој играч. Малце знаев за него, а и имав создадено едем мит за Занети, едноставно незаменлив беше и често во глава ми се враќаше периодот кога Интер имаа големи проблеми со левата бековска позиција ( 100 играчи пробаа, Грешко, Силвестре, Георгатос, Коко и др . . . ), овој пат прашањето беше, што по Занети . . . месец дена подоцна целосен демант, еден од најдобрите трансфери на Интер во последните 10 години, и еден од најдобрите играчи на Интер во моментов, т.е. еден од најдобрите десни бекови во светот, затоа, не верувајте многу на првите впечатоци, скоро секогаш се погрешни :D .
Убаво да биде така и со Кварезма :smir:

Убаво да биде така и со Кварезма :smir:
Многу повеќе зависи од Мурињо, не од Кварезма, дечкото несомнено поседува големо фудбалско знаење, али беше земен за да игра како крило, слично како и Мансини, овој вториов е веќе предокажан во Италија па беше тотално анемичен во Интер а знаеме дека не е лош играч, слично како Кварезма .
Со Вердер за прв пат проба да ги игра и двајцата на позиција полушпиц и плејмејкер во средината, ротираа, добри беа во првиот дел, во вториот цел тим на Интер беше катастрофален . Ќе видиме што наумил Мурињо за оваа година, иако и самиот вети дека најдоброто од Кварезма допрва доаѓа ( тука би го додал и Мансини ), во истото и те како верувам . :toe:

Многу повеќе зависи од Мурињо, не од Кварезма, дечкото несомнено поседува големо фудбалско знаење, али беше земен за да игра како крило, слично како и Мансини, овој вториов е веќе предокажан во Италија па беше тотално анемичен во Интер а знаеме дека не е лош играч, слично како Кварезма .
Со Вердер за прв пат проба да ги игра и двајцата на позиција полушпиц и плејмејкер во средината, ротираа, добри беа во првиот дел, во вториот цел тим на Интер беше катастрофален . Ќе видиме што наумил Мурињо за оваа година, иако и самиот вети дека најдоброто од Кварезма допрва доаѓа ( тука би го додал и Мансини ), во истото и те како верувам . :toe:
Да се надеваме , 4-3-3 не оди во Италија, можно е да го игра полушпиц или плејмејкер , ке видиме си знае Мурињо чим ни вети:wink:
Само се плашам да не бидат 30 мил. узалут.. и плус за Пеле мака ми е..

Да се надеваме , 4-3-3 не оди во Италија, можно е да го игра полушпиц или плејмејкер , ке видиме си знае Мурињо чим ни вети:wink:
Само се плашам да не бидат 30 мил. узалут.. и плус за Пеле мака ми е..
Што станува со Диего, Реал Мадрид е многу ангажиран за него.

Најново што читам е дека Интер е во преговори со Сампдорија за Касано... Е него сакам да го видам кај нас :) Сите го знаеме неговиот “тежок“ карактер, ама мислам дека нема да имаме проблеми со него. Башка интересен тандем ќе бидат со Ибра :)

Извор: гол.ком :)

пу керата , јаз'к , јаз'к ...... додај го тука чирило и кажано е све

пу керата , јаз'к , јаз'к ...... додај го тука чирило и кажано е све
Xaxa, знаев дека ке реагираш на Кое, а кога го ставаме Чирило, ке го кажеме и Сорондо, а и едно аргентинче кое беше замена за Занети, мислам Ривас се викаше, бек, ептен манијакална фаца .
ako nekoj go zaboravi Vratislav Gresko ke ve pukam site :violent1:
Другар, B6, вода, шеќер, се работи кои секојдневно ги гледам и слушам а првото нешто на кое ме асоцираат е Грешко така да тешко дека некој интериста него ке го заборави . :kesa:

Xaxa, знаев дека ке реагираш на Кое, а кога го ставаме Чирило, ке го кажеме и Сорондо, а и едно аргентинче кое беше замена за Занети, мислам Ривас се викаше, бек, ептен манијакална фаца .

Нелсон Вивас
vivas.jpg

Nelson David Vivas (born 18 October 1969 in Granadero Baigorria, Santa Fe, Argentina) is a former professional Argentine football player, who played primarily as right-back. At Inter, Vivas found it hard to break into the first-team and, after two seasons with the Nerazzurri, he left European football to return to his native Argentina.

За овај мислеше Syn? :)

Edit: Вивас, Грешко, Сорондо....мислам тука можеме да го ставиме и онај португалецот Консисао...боранија играч(и):kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom