Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Среќна нова година мери крисмас и се најубаво!
Си еба мамата матичната и моментално неам компјутер дома па нема ни кајгана,сега пишуам еден пост одкај другарче колку да ви кажам дека сум жив :smir:
Forza INTER!!!

Освен за заинтересираноста кон Милито, денес медиумиве по интернет се преполни со информацијата за трампа на Ардијано и Жо од Сити.
Барем не е досаден преодниов рок...

Каков Жо, неможе место да фати у тим како што Сити кој нема асален напаѓач па не во Интер. Адри нема да замине никаде ќе остане во Интер, многу почиста слика за тоа ќе имаме по 15 јануари

112271-480.jpg

Среќна нова година и божиќни празници и од мене со многу успеси на нашиот Интер во 2009 година да одбраниме скудетото и да освоиме лига на шампиони скромни желби имаме:pos2: поздрав..:helou:

Ќе сме го земеле Ебуе од Арсенал, му истекувал договорот и демек ќе сме потпишеле со него. Искрено јас не верувам во тоа :)

Информацијата е од goal.com

Ај среќна нова година и од мене,и најбитно да го поминиме Манчестер.
Околу трансфериве,искрено,во јануари не сакам никој да дојди,а можи да си заминат 2-3 играчи,сите знаеме кои.Значи да не се расфрламе пари сега за играчи туку да го направиме тоа јуни.

Ќе сме го земеле Ебуе од Арсенал, му истекувал договорот и демек ќе сме потпишеле со него. Искрено јас не верувам во тоа :)

Информацијата е од goal.com
Овие goal.com на моменти делуваат доста интелигентно, бар дел од новинарите, имаат доста добри репортажи и начин на размислување, најискрено ме чудат што ги превземеаат скоро сите информации кои ги начекуваат по весниците .
Десната страна во Интер нема потреба да се споменува кои играчи ја држат, Маикон кој е незаменлив, Занети како негова алтернатива, па и Сантон кој важи за голем талент, со добра техника иако игра на позиција бек. Јас тука не гледам место за Ебуе, а како играч ми се допаѓа но заслужува првотимски статус, а не да биде светлосни години далеку од истиот, а Интер со таков кадар на таа позиција ја нуди само втората опција .

Овие goal.com на моменти делуваат доста интелигентно, бар дел од новинарите, имаат доста добри репортажи и начин на размислување, најискрено ме чудат што ги превземеаат скоро сите информации кои ги начекуваат по весниците .
Десната страна во Интер нема потреба да се споменува кои играчи ја држат, Маикон кој е незаменлив, Занети како негова алтернатива, па и Сантон кој важи за голем талент, со добра техника иако игра на позивија бек. Јас тука не гледам место за Ебуе, а како играч ми се допаѓа но заслужува првотимски статус, а не да биде светлосни години далеку од истиот, а Интер со таков кадар на таа позиција ја нуди само втората опција .

Ова е втор десен бек што се поврзува со Интер. Деновите треба да пристигне и тој од Аргентина (Ангелери мислам се викаше). Размислувањата се дека ни е потребна замена за Маикон иако незнам зошто и по кој знае пат повторувам не е веста од гоал туку е од некој италијански весник. Инаку и двајцата се слободни играчи од следното лето. Значи ќе дојдат без оштета. Некаде прочитав дека Занети веќе ќе имал 36 години па да не се форсирал многу дека Сантон бил млад и тешко можел да добие шанса и некој слични такви глупости. Само ова со потрагава на десен бек е повеќе од сериозна не е само една медиумска шпекулација.

Иначе Маикон не е робокап, и со сето тоа форсирање може да дојде до некоја посериозна повреда. Затоа треба солидна замена за него.

Еве интервју со првиот тренер на Адри, малку е лош англискиот пошто е од гоогле, кариерата ја започнал како лев бек, немал пари за автобус за да оди на тренинзи и секогаш бил редовен бидејќи знаел дека преку фудбалот го издржува семејството. Не ни помислувам да правам споредба со Адри од сега.... цццц

Carlos Alberto, when he realized the potential of Hadrian?

I arrived at Flamengo in 1999 and he was part of the Under 18 team, originally was a quarterback and left in the period that it was cutting Flamengo. They wanted to give it away but I already knew the boy, asked to see the work before it was sold, to give him another chance.

So was a quarterback left. As we become an attacker?

At that time the Flamengo striker was a physicist with a very thin, but I preferred powerful attackers. One day I spoke to Adriano and I told him that I would play as a striker. He scared, he told me that he had never played in that role even in school ... But I told him he had all the qualities to play in that role and become a great attacker. And when I said that it could make money and help his family is convinced.

Com'era Adriano early career?

A poor boy very shy and very often was not because the training did not have the money for the bus. A very simple, but soon became a friend of all, it was love. Often remained more time than others to learn new things, an example to follow.

Thinks that his experience in Italy should be regarded as completed?

Have a lot to give to Inter, but needs to be driven, loves his club and when I see there are still good for everyone, including President Moratti.

As to when this career?

He has always maintained a diligent behavior, always on time, not ever complained, because he knew that his family depended on him.

Simply think it is a sample?

Adriano is a true champion, the great heart and great talent. And before being a good player is above all a beautiful person. I wish him the best things for his career.

The would like to work in Italy? Perhaps with Adriano ...

Well, personally I have always said that I was one of its best coaches. Obviously, I would be pleased to work in Italy, and if it was with Adriano, for me, it would be fulfilling a dream.

Иначе Маикон не е робокап, и со сето тоа форсирање може да дојде до некоја посериозна повреда. Затоа треба солидна замена за него.
Ја има, Занети може да гура оваа сезона, а Сантон сеуште не сме го гледале како првотимец, али чим е на клупа најверојатно вреди . Ебуе е сепак тип на играч кој ке сака да игра во прв тим, нешто што Интер не му го нуди, а и нема потреба, бар оваа година обезбедени се на десната страна.
Маикон е суспендиран за мечот со Каљари, така да одморот ке му биде продолжен до мечот со Аталанта на 18ти ( не верувам дека ке игра со Џенова во Купот ), рачунај од 20ти Декември немаат натпревари, добри месец дена на заслужен одмор, нормално со тренинг сесии .

Во случај на повреда на Маикон... ти претстои дерби во првенството. Би го играл Сантон?
-Секако дека не.
Занети?
-И да игра Занети на десната бековска позиција, опциите во средниот ред би биле лимитирани, поради неговото отсуство... а истотака и ќе бидеме безопасни по десната бочна страна. Страна по која дојдоа преку 60% од головите на Интер во оваа сезона. Треба сличен тип на играч, како Маикон за да го надополни неговото отсуство од теренот. Ебуе веќе е помирен со фактот дека нема да биде стартер во Арсенал, ако може да се помири со фактот дека нема да биде стартер нити во Интер тогаш јас немам ништо против овој трансфер.

Ебуе и Ангелри ги бараме за по крајот на оваа сезона, не за сега. Двајцата имаат договор што истекува на лето

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom