Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас тоа барав на нет, но не најдов информација дали Адри ќе биде повикан за дербито. Повикан е за бразилскиот национален тим па ако се покажи во добро светло не верувам дека Мурињо повторно ќе го изостави...Ако игра бурдисо најебали смо!!!! А дали е можно Адри да игра на натпреваров,или бар на клупа?
Ќе имате многу проблеми кај Бурдисо.Знаеме дека Бурдисо не е соодветен играч за централен дефанзивец на Интер,поготово не кога е во прашање дербито на Италија.Самуел незнам како игра после долгата повреда.Одбраната ви е многу тенка.Башка треба да ги чува Дел Пиеро и Амаури.Сите се сеќаваме што им направи Алекс на минатата утакмица во Милано.Ако изгуби Интер,главна причина ќе бидат овие двајца.
Честитки до Меаца до милијардитиот да си дочека на темава!:helou:Честитки за meazza кој го постирал својот 1000-ти пост.
Да се постираат илјада постова на фан клубот Интер не е мала работа.
во продолжение се прикажани првите 10 според дадени мислења на фан клубот Интер.
Кој испратил мислење?
Вкупно мислења: 11,186
Член-------------------------------------------------------------Мислења
1.meazza--------------------------------------------------------- 1,000
2.Адриано-------------------------------------------------------- 918
3.Syn------------------------------------------------------------- 641
4.Јове_Бт--------------------------------------------------------- 586
5.Димитар-------------------------------------------------------- 498
6.duman---------------------------------------------------------- 482
7.Крејзи Појол---------------------------------------------------- 391
8.Чекич---------------------------------------------------------- 388
9.TonInter-------------------------------------------------------- 377
10.mite84--------------------------------------------------------- 366
Честитки до Меаца до милијардитиот да си дочека на темава!:helou:
Инаку у сабота не глеам фудбал на свадба сум така да очекувам некој да ми презентира игра и да ги видам головите!
, мене другариве ме натераа да одам на Аца Лукас а две песни не му знам 
Честитки до Меаца до милијардитиот да си дочека на темава!:helou:
Инаку у сабота не глеам фудбал на свадба сум така да очекувам некој да ми презентира игра и да ги видам головите!
А дали има нешто поважно од Интер?Иста судбина, мене другариве ме натераа да одам на Аца Лукас а две песни не му знам
![]()
Честитки за meazza кој го постирал својот 1000-ти пост.
Да се постираат илјада постова на фан клубот Интер не е мала работа.
во продолжение се прикажани првите 10 според дадени мислења на фан клубот Интер.
Кој испратил мислење?
Вкупно мислења: 11,186
Член-------------------------------------------------------------Мислења
1.meazza--------------------------------------------------------- 1,000
2.Адриано-------------------------------------------------------- 918
3.Syn------------------------------------------------------------- 641
4.Јове_Бт--------------------------------------------------------- 586
5.Димитар-------------------------------------------------------- 498
6.duman---------------------------------------------------------- 482
7.Крејзи Појол---------------------------------------------------- 391
8.Чекич---------------------------------------------------------- 388
9.TonInter-------------------------------------------------------- 377
10.mite84--------------------------------------------------------- 366
ако не ќе се потрудам во иднина да се поправам.
Освен Круз-Ибрахимович јас не гледам други напаѓачи во стартниот состав.
Ибрахимович влезе во форма, плус го одмараше Мурињо за дуелот со Џуве а секогаш кога на Златан му беа прижани екстра слободни денови, во следната утакмица враќаше со 2 гола во противничката мрежа. А за Круз нема потреба од објаснување, сите ја знаеме неговата историја со Џуве. Очекувам гол токму од него.
Думан од кај ги вадиш податоциве, мислам дека заслужувам место во топтенако не ќе се потрудам во иднина да се поправам.
Инаку некои праша претходно за Адри. Само Мурињо знае дали ќе игра со Јуве, иако шансите за тоа се мали. Во саботата Мурињо рече дека бил задоволен од последниот тренинг на Адри, ама вирусот го спречил да се подготви целосно за Палермо. Доколку се помине во ред во следните денови и Адри се дружи во Бразил со Кака, сигурно би требало да добие шанса.
Думан од кај ги вадиш податоциве, мислам дека заслужувам место во топтенако не ќе се потрудам во иднина да се поправам.
Инаку некои праша претходно за Адри. Само Мурињо знае дали ќе игра со Јуве, иако шансите за тоа се мали. Во саботата Мурињо рече дека бил задоволен од последниот тренинг на Адри, ама вирусот го спречил да се подготви целосно за Палермо. Доколку се помине во ред во следните денови и Адри се дружи во Бразил со Кака, сигурно би требало да добие шанса.
После зашто ЈуБе, е затоа .Kad su u sezoni 1960/61 za vrijeme utakmice između u tom trenutku prvoplasiranog Juventusa i prvog mu pratitelja Intera domaći, Juventusovi navijači pri Interovom vodstvu 0:2 provalili u teren susret je prekinut i registriran trenutnim rezultatom.
Međutim, Talijanski nogometni savez koji je i mimo incidenta bio pod utjecajem obitelji Agnelli pod izlikom neregularnosti poništava odluku i dosuđuje odigravanje nove utakmice nakon što službeni dio prvenstva završi. Time su Juventusu dodijelili svojevrsni jocker kupon ukoliko u konačnici s razlikom manjom od 3 boda ne osvoje prvenstvo.
Juventus je i prije te utakmice osvojio naslov, a Inter je na taj završni sraz poslao svoju primavera ekipu s jasnom porukom što misli o takvim prljavim, Agnellijevim rabotama. Juventus je susret dobio rezultatom 9:1 što je do danas njihova najveća pobjeda u Serie A. S druge strane to je i Interov najveći poraz.
Datum kad je pod utjecajem torinskog “Avocata” legitimna odluka nogometnog saveza preokrenuta drži se datumom prolijevanja zle krvi između ova dva kluba koja teče još i dan danas.
После зашто ЈуБе, е затоа .