Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јеп, и даде изјава која како по обичај беше извртена па така ја пласираа во јавноста. ''Јас сум како Пеле'', ко бејбибојот К.рокодиналдо да го слушам:)

Inter
Cautioned: Maicon, Quaresma.:tapp::tapp:
Disqualified: Cordoba.
Juventus
Cautioned: Grygera, Molinaro.
Disqualified: -

Inter
Cautioned: Maicon, Quaresma.:tapp::tapp:
Disqualified: Cordoba.
Juventus
Cautioned: Grygera, Molinaro.
Disqualified: -
Ќе ни недостасува Кордоба со Јуве. А Кварезма, и посебно Маикон треба да бидат претпазливи да не добијат жолт и да го пропуштат дуелот со Наполи.

Се прашувам дали Бурдисо ќе биде во прв тим во сабота.. :)

Ќе ни недостасува Кордоба со Јуве. А Кварезма, и посебно Маикон треба да бидат претпазливи да не добијат жолт и да го пропуштат дуелот со Наполи.

Ах, нееее, само тој не :nesum:

E pa togas super mislev deka nema da igrat .

Знам те сватив :)
Сепак имаме адекватна замена за секого, па и за Кордоба и Маикон.

Да знам дали да ја играм 3+ затоа ме интересира.. :)

Znam ama vaka koga bi igral Maicon bi bilo po sigurno inaku moze Zaneti da igra po taa pozicija sepak Maicon si e Maicon . A za burdiso mislam deka ke dobie sansa pred Materaci barem taka ja mislam.

Eve kako mislam deka ke igrame protiv juventus.

--------------------- Cesar--------------------------

-- Maicon-------Burdiso-----Samuel-----Maxwell---

--Vieira---------Cambiaso-----Muntari------Zaneti---

-------------------Ibrahimovic------Adriano (Balotelli ) ---

Znam ama vaka koga bi igral Maicon bi bilo po sigurno inaku moze Zaneti da igra po taa pozicija sepak Maicon si e Maicon . A za burdiso mislam deka ke dobie sansa pred Materaci barem taka ja mislam.
Маикон си е Маикон, но десниата бековска позиција е природна позиција за Занети, еден од најдобрите десни бекови во Европа одкако дојде во Интер.
Занети е универзален играч, ќе одигра добро дури и во шпицот а не на неговата природна позциција :)

Најмногу ме плаши неиграњето на Кордоба. Повреден е Киву па останува Бурдисо како најреална алтернатива.
Мурињо го стави Бурдисо во игра во последните минути против Палермо, па тоа можи да значи како најава дека ќе игра и во сабота покрај Самуел.

Овај натпревар или ќе ја врати самодовербата кај Бурдисо или повеќе нема да го видиме во тимот на ИНтер. Се надевам на првото. :)

Пазете што вика Мурињо.. Формацијата ја прилагодувам на противникот.. Кога го прашаа зошто не играше против Палермо со познатата 4-3-3 , тој рече и Палермо игра еден вид на 4-3-3 формација па ние игравме 4-4-2 т.с. се прилагодивме на нив.. Значи Мурињо ретко игра со 4-3-3 против 4-3-3 ! Бидејќи Јувентус игра стандардно 4-4-2 тогаш не бидете изненадени доколку ние играме 4-3-3 со Круз како единствен шпиц и Манчини и Ибра по страните, или пак Ибра како шпиц со Манчини и уште еден по страните! Но во една ваква 4-3-3 мислам дека Мурињо тешко би се решил да седне на клупа еден од Мунтари, Камбиасо и Виеира, кои би биле тројката во средината, што значи Занети би требало да оди на левата бековска позиција! Останува да видиме..

Маикон си е Маикон, но десниата бековска позиција е природна позиција за Занети, еден од најдобрите десни бекови во Европа одкако дојде во Интер.
Занети е универзален играч, ќе одигра добро дури и во шпицот а не на неговата природна позциција :)

Најмногу ме плаши неиграњето на Кордоба. Повреден е Киву па останува Бурдисо како најреална алтернатива.
Мурињо го стави Бурдисо во игра во последните минути против Палермо, па тоа можи да значи како најава дека ќе игра и во сабота покрај Самуел.

Овај натпревар или ќе ја врати самодовербата кај Бурдисо или повеќе нема да го видиме во тимот на ИНтер. Се надевам на првото. :)

Sve e OK ama ovie posledinite 2-3 godini , Zaneti se navikna da igra u sredniot red pa taka mislam deka nema da se prilagodi dobro da se vrati povtorno kako desen beg . Ne deka sum pesimist deka ne moze da igra vo taa pozicia no mislam deka site akci sto gi praime gi praime preku Maicon,znaci deka Zaneti ne moze da idrzi tolku kolku sto moze Maicon.

Moe mislene

Zlatan Ibrahimovic - 2009

П.С. Во насловот заборавив 2008/2009 али сепак оваа сезона е 2009 :)

Eve kako mislam deka ke igrame protiv juventus.

--------------------- Cesar--------------------------

-- Maicon-------Burdiso-----Samuel-----Maxwell---

--Vieira---------Cambiaso-----Muntari------Zaneti---

-------------------Ibrahimovic------Adriano (Balotelli ) ---

Ќе имате многу проблеми кај Бурдисо.Знаеме дека Бурдисо не е соодветен играч за централен дефанзивец на Интер,поготово не кога е во прашање дербито на Италија.Самуел незнам како игра после долгата повреда.Одбраната ви е многу тенка.Башка треба да ги чува Дел Пиеро и Амаури.Сите се сеќаваме што им направи Алекс на минатата утакмица во Милано.Ако изгуби Интер,главна причина ќе бидат овие двајца.

Што се грижите со одбраната, ќе им дадеме повеќе погодоци одколку што ќе примиме. Само Јужно Американците да дојдат на време, здрави и непреморени (Жулио Цезар, Маикон, Хавиер Занети, Адриано, Бурдисо, Мансини). Мислам дека треба да пристигнат во петок наутро а дербито е во сабота

Мислам дека сепак ќе играме со Мансини и Кварезма против Јувентус.

-------------Цезар--------------

Маикон--Бурдисо--Самуел--Максвел

Занети------Мунтари-------Камбиасо

Кварезма---------------------Мансини
-------------Ибракадабра-----------

Со 2 крила и 2 шпица само со Занети (Мунтари) и Камбиасо како деструктивци би било малку поофанзивно но исто така можи да се очекува.

-------------Цезар--------------

Маикон--Бурдисо--Самуел--Максвел

Кварезма--Занети--Камбиасо--Мансини

-------------Ибра--Балотели-----------

Како и да е очекувам добра игра на дербито и се надевам на победа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom