Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе ни недостасува Кордоба со Јуве. А Кварезма, и посебно Маикон треба да бидат претпазливи да не добијат жолт и да го пропуштат дуелот со Наполи.Inter
Cautioned: Maicon, Quaresma.
Disqualified: Cordoba.
Juventus
Cautioned: Grygera, Molinaro.
Disqualified: -

Ќе ни недостасува Кордоба со Јуве. А Кварезма, и посебно Маикон треба да бидат претпазливи да не добијат жолт и да го пропуштат дуелот со Наполи.
Се прашувам дали Бурдисо ќе биде во прв тим во сабота..![]()
Ќе ни недостасува Кордоба со Јуве. А Кварезма, и посебно Маикон треба да бидат претпазливи да не добијат жолт и да го пропуштат дуелот со Наполи.
Се прашувам дали Бурдисо ќе биде во прв тим во сабота..![]()
Знам те свативE pa togas super mislev deka nema da igrat.

Да знам дали да ја играм 3+ затоа ме интересира..Ах, нееее, само тој не :nesum:

Знам те сватив
Сепак имаме адекватна замена за секого, па и за Кордоба и Маикон.
Да знам дали да ја играм 3+ затоа ме интересира..![]()
Маикон си е Маикон, но десниата бековска позиција е природна позиција за Занети, еден од најдобрите десни бекови во Европа одкако дојде во Интер.Znam ama vaka koga bi igral Maicon bi bilo po sigurno inaku moze Zaneti da igra po taa pozicija sepak Maicon si e Maicon . A za burdiso mislam deka ke dobie sansa pred Materaci barem taka ja mislam.

Маикон си е Маикон, но десниата бековска позиција е природна позиција за Занети, еден од најдобрите десни бекови во Европа одкако дојде во Интер.
Занети е универзален играч, ќе одигра добро дури и во шпицот а не на неговата природна позциција
Најмногу ме плаши неиграњето на Кордоба. Повреден е Киву па останува Бурдисо како најреална алтернатива.
Мурињо го стави Бурдисо во игра во последните минути против Палермо, па тоа можи да значи како најава дека ќе игра и во сабота покрај Самуел.
Овај натпревар или ќе ја врати самодовербата кај Бурдисо или повеќе нема да го видиме во тимот на ИНтер. Се надевам на првото.![]()

Eve kako mislam deka ke igrame protiv juventus.
--------------------- Cesar--------------------------
-- Maicon-------Burdiso-----Samuel-----Maxwell---
--Vieira---------Cambiaso-----Muntari------Zaneti---
-------------------Ibrahimovic------Adriano (Balotelli ) ---