А
Адриано
Гостин
дечки јас мислам дека само 18 годишникот треба да влезе па пак да ги среди како лани во купот и дома и гости!!:helou:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како и да е ние сме многу поквалитетен тим, тоа го призна и Буфон. Ја има изјавата на goal.comдечки јас мислам дека само 18 годишникот треба да влезе па пак да ги среди како лани во купот и дома и гости!!:helou:
1. Милан не се споредува со Торино, и да има повеќе фанови милан во Милано тоа не е ништо чудно, бидеќи Милан е клуб кој припаѓа во Топ 10 во светски размери.1.Имам читано јас податок каде што вика дека Милан има повеќе фанови во Милан од Интер...Што правиме тогаш ? По иста мера ќе судиме ? Сам процениси...
2. Болдот (црвен), нека ти служи на честа, како одраз на културата која ја поседуваш, и омразата која ти владее кон Јувентус, а како што гледам и кон навивачите, и за зборовите кои ти ги упати кон сите кои навиваат за Јувентус, нека ти служат на чест, и на годините што ги имаш...Браво, алал да ти е!!
едит: Да му се одземат 10 титули?? И да му се одземат Думане, пак Јуве ќе има повеќе титули од Интер...:baeh:
Вака и јас лично не бисакал да добиеш бан, затоа што ако нема фанови од различни екипи тогаш нема и форумот со теми фан клубови нема да биде интересен.Думан мојот пост е напишан во Темата: Италијанско Првенство... Тука не можеш да ме навлечеш на провокација... Убаво ги имам простудирано форумските правила, за разлика од тебе...Џабе ти е, и не ти пали.. Форумов е за да постапуваме човечки, а не да ме местиш да добијам бан од Фан Клубов Интер (бидејќи не провоцирам)... Лесно може да се провери каде го имам напишано тоа! Барај си друга забава кај мене си ставен на блок...Оти со човек сакам да разговарам човечки, ама со тебе изгледа дека е невозможно!
Думан.. Не се противев на тоа што го величаше Дел Пиеро во Фан Клуб Јувентус, туку се противев што во истиот тој текст наместо Јуве, ја имаше напишано В со друга буква, знаеш и ти која е таа, и токму за тоа се побунив..Јас пред една недела, пишав еден пост во кој го величев еден од најдобрите фудбалери на сите времиња - Дел Пиеро, а вие се жалевте кај модераторите..
Роберто Мансини-најдобар тренер во Сериа А за 2008-2008!
Нека му е честито и од моја страна благодарност за се што стори за ИНтер!!!
И еве го најсмешниот дел денеска!
Манингер-јас можам да го сопрам Интер!
аха да и Хуан(рома) така викаше!!!
.