Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
дечки јас мислам дека само 18 годишникот треба да влезе па пак да ги среди како лани во купот и дома и гости!!:helou:

дечки јас мислам дека само 18 годишникот треба да влезе па пак да ги среди како лани во купот и дома и гости!!:helou:
Како и да е ние сме многу поквалитетен тим, тоа го призна и Буфон. Ја има изјавата на goal.com

Сепак ова е најголемиот дерби натпревар во Италија, па во вакви натпревари нема посебен фаворит. Затоа се нарекува и Derby d'Italia!

РАботата на Мурињо е да ја постави добро играта, да го надигра Раниери и другото зависи од расположението на играчите.
ТИе го имаат Дел Пиео, а ние Ибракадабра.
Но за разлика од Јувентус имаме многу поквалитетни играчи, а најчесто во дерби натпреварите е клучна играта односно расположението на фудбаските звезди кои со еден потег можат да го решат натпреварот. Тоа за нас е плус.

Се сеќавате кога Јувентус играше во серија Б, тогаш на почетокот имаа ставено три звезди, па така подоцна мора да ги извадаат од употреба тие дресови . Незнам, но Јувентус е толку цигански клуб во Италија , јас лично неможам да ги смислам, само се чудам како некој меже да навива, па самиот податок дека во Торино повеќе фанови има градскиот ривал Торино од јувентус , самото посебе кажува се за каков клуб станува збор, сигурно успеале да украдат десетина титули, а требаше да се казнаат уште во 1998 година, и уште од тогаш требаше цигаништата да се префрлаат во Сериа Б, сепак времето покажа које поштен, а кој работал цигански работи.
Интер е најпоштениот клуб во Италија, се што освоил е поштено.
Ако некогаш Интер биде обвинат за местење натпревари, ќе го оставам како коцкар задњу пару.
А на циганите во сабота ќе им го одереме кожата.

1.Имам читано јас податок каде што вика дека Милан има повеќе фанови во Милан од Интер...Што правиме тогаш ? По иста мера ќе судиме ? Сам процениси...
2. Болдот (црвен), нека ти служи на честа, како одраз на културата која ја поседуваш, и омразата која ти владее кон Јувентус, а како што гледам и кон навивачите, и за зборовите кои ти ги упати кон сите кои навиваат за Јувентус, нека ти служат на чест, и на годините што ги имаш...Браво, алал да ти е!!:tapp:

едит: Да му се одземат 10 титули?? И да му се одземат Думане, пак Јуве ќе има повеќе титули од Интер...:baeh:
1. Милан не се споредува со Торино, и да има повеќе фанови милан во Милано тоа не е ништо чудно, бидеќи Милан е клуб кој припаѓа во Топ 10 во светски размери.
2. Замене терминот циган има значење за екипа која се служи со нечесни работи (крадење, проневера и слично), а таков клуб е Јувентус, со тапија прикажан. Јувентус денеска е синоним за крадец, ако кажеш Јувентус одма те потсеќа на нешто лошо дело - кражба. Ако кажеш Моџи, исто така можеме да го внесеме во лексиконите како синоним за проневера, поткупувач, далаверџија, нечесен работник.
Ако се преставеш како фан на Јувентус, е тогаш аналогно на оваа пишаното погоре следува дека си подржувач на нечесни работи.
Вистината колку и да е горка треба да си ја прифатите.
Овој пост нека ти служи како лекција, за да кога избираш на кој клуб ќе бидеш фан, треба убаво да размислиш. а не после да ги обвинуваш другите, кој само ја пишуваат вистината.
П.С Многу ми е жал што се препознавате на мојот потпис.

Думан мојот пост е напишан во Темата: Италијанско Првенство... Тука не можеш да ме навлечеш на провокација... Убаво ги имам простудирано форумските правила, за разлика од тебе...Џабе ти е, и не ти пали.. Форумов е за да постапуваме човечки, а не да ме местиш да добијам бан од Фан Клубов Интер (бидејќи не провоцирам)... Лесно може да се провери каде го имам напишано тоа! Барај си друга забава кај мене си ставен на блок...Оти со човек сакам да разговарам човечки, ама со тебе изгледа дека е невозможно!

Думан мојот пост е напишан во Темата: Италијанско Првенство... Тука не можеш да ме навлечеш на провокација... Убаво ги имам простудирано форумските правила, за разлика од тебе...Џабе ти е, и не ти пали.. Форумов е за да постапуваме човечки, а не да ме местиш да добијам бан од Фан Клубов Интер (бидејќи не провоцирам)... Лесно може да се провери каде го имам напишано тоа! Барај си друга забава кај мене си ставен на блок...Оти со човек сакам да разговарам човечки, ама со тебе изгледа дека е невозможно!
Вака и јас лично не бисакал да добиеш бан, затоа што ако нема фанови од различни екипи тогаш нема и форумот со теми фан клубови нема да биде интересен.
Ова помеѓу тебе и мене е една дебата на надмудрување во границите на дозволеното, а јас од сите правила, најмногу го почитувам на никого лично да не го навредам.
А тоа, што секој ги искажува позитивните страни на неговиот клуб е нормално.
Јас пред една недела, пишав еден пост во кој го величев еден од најдобрите фудбалери на сите времиња - Дел Пиеро, а вие се жалевте кај модераторите, па така и кога јас пишувам и позитивни работи на вашиот фан клуб, вие ги пријавувате за бришење.
Мислам дека тоа е нешто најниско, па одлучив дека нема потреба да се пишува на вашиот фан клуб.

Јас пред една недела, пишав еден пост во кој го величев еден од најдобрите фудбалери на сите времиња - Дел Пиеро, а вие се жалевте кај модераторите..
Думан.. Не се противев на тоа што го величаше Дел Пиеро во Фан Клуб Јувентус, туку се противев што во истиот тој текст наместо Јуве, ја имаше напишано В со друга буква, знаеш и ти која е таа, и токму за тоа се побунив..

и еве го типчето што лани покрај бурдисо според мене беше најслаб во цел интер!
739.jpg

Штотуку потпиша со Болоња за да биде заедно со Михајловиќ!

Роберто Мансини-најдобар тренер во Сериа А за 2008-2008!
Нека му е честито и од моја страна благодарност за се што стори за ИНтер!!!

И еве го најсмешниот дел денеска!
Манингер-јас можам да го сопрам Интер!

аха да и Хуан(рома) така викаше!!!

Истото го реков и јас кога го прочитав насловот :).

Абе шо ми пастирате изјави од играчи кои првпат ги гледаме на ТВ.. Манингер.. не знај на која страна тера.. тој најде да кажува.. нема средината да ја поминат.. абе јас да сум трењер.. мавај дури можиш.. нема мадиња судијата црвен да ти дај пред 80.000 мавај таму да плачат после.. она Недвед шо ни го повреди Фиго.. абе децата со една нога да му се родат.. копиле невидено.. го повреди лани.. како сакам него да го повредат.. немијани.. дошле од село на домашен терен ке ни опинаат..

Кој е овој Манингер бе???Шо се мисли чоеков....17 голман на Јувентус и сеа најде вицови да кажува тука...:pos2:

Едно потсетување од минатата сезона, Манингер нема убави спомени од Ибра

Ама има убави од Сан Сиро кога му фати пенал на Матераци и беше може и главната причина зашто Интер во последното коло се бореше за титулата иако во 2 меча со Интер минатата сезона прими 5 гола .

На клипов не можам да му се изнагледам.. слушајте коментаторот кога вика ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА СИЛАТА НА ТАА ТОПКА.. ЗАКОН!!!

NEWS_1227030928_ibrapele.jpg

Златко наш голем маж! На доделувањето на наградата најдобар спортист во Шведска трет пат и единствен кој има 3 победи!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom