Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А дали има нешто поважно од Интер?
Читам и неможам да поверувам, дека нема да го гледате натпреварот.
За овој натпревар и мртвите стануваат вампири , само да го гледаат.

Е ајде де што да правам

Думан-Грејт
---:tapp:---

:)))))))))

Е ајде де што да правам

Думан-Грејт
---:tapp:---

:)))))))))
Ако имаш влезница од концертот на Аца Лукас, даја на некој твој другар( другарка)...А Интер тебе ќе ти подари незаборавна вечер..
Непропуштај да ги прославуваш головите на Ибро мајсторот...:toe:

Ако имаш влезница од концертот на Аца Лукас, даја на некој твој другар( другарка)...А Интер тебе ќе ти подари незаборавна вечер..
Непропуштај да ги прославуваш головите на Ибро мајсторот...:toe:

Немам влезница, ама се договорив, неможам да ги заебам, таков човек сум што да праам.Ама ај вие ќе ми ги презентирате тука головите на Ибра :wink:

Леле :tapp:

Немам влезница, ама се договорив, неможам да ги заебам, таков човек сум што да праам.Ама ај вие ќе ми ги презентирате тука головите на Ибра :wink:

Леле :tapp:

Јас обично го гледам распоредот на Интер за цел месец и не договарам ништо во тие термини. Btw oдвај чекам да дојде сабота.

Ме нема во последно време во фан клубов затоа што имам колоквиумска и малку време сум online. Важно редовно читам што се дискутира :wink:.

Со мало задоцнување - честитки за meazza за илјадитиот пост :)!

Adriano: "C'è solo l'Inter" ова е изјавата на Адри од Бразил се надевам дека ќе му дојде памет и ќе почне да живее прав спортски живот.

Никој незнае дали воопшто се има десено такво нешто со Адриано и дали воопшто тој искачал и пиел навечер.Јас мислам дека едноставно закаснил на тренинг како секој нормален човек што може да касни и Мурињо не му простил дека има прљаво минато...

Хмм, јас искрено престанав да верувам во него. :toe:

И јас исто така, чекав две ипол години...
крај, кај сака некаси оди...

Неколку часа откако напишавте дека не верувате повеќе во Адриано тој ве поздрави со последниот гол на Бразил против Португалија :vozbud:
Да се надоврзам и дека Маикон постигна гол во негов стил..
Адриано е Адриано, или го мразиш или го сакаш, може да пие цела вечер, да закасни на тренинг.. стави го во игра.. тој само ќе шутне од 30 м или ке ја постави главата на 5 м и ќе постигне гол :pos2: Адриано, Адриано..
П.С. Михајлович вика денес.. Знам дека е проблематичен, но кога е во форма му нема рамен!

Неколку часа откако напишавте дека не верувате повеќе во Адриано тој ве поздрави со последниот гол на Бразил против Португалија :vozbud:
Да се надоврзам и дека Маикон постигна гол во негов стил..
Адриано е Адриано, или го мразиш или го сакаш, може да пие цела вечер, да закасни на тренинг.. стави го во игра.. тој само ќе шутне од 30 м или ке ја постави главата на 5 м и ќе постигне гол :pos2: Адриано, Адриано..
П.С. Михајлович вика денес.. Знам дека е проблематичен, но кога е во форма му нема рамен!

Браво за него, јас го знам убаво и сум негов огромен фан, знам дека е тешко сопирлив кога е во форма и знам дека ќе направиме огромна грешка ако го продадеме.Не верувам дека ќе си го среди животот ама ајде дај боже нека биде така.Друго незнам што да речам :toe:

"There was a problem with Mourinho, and I decided to stay away for a little while - for the last four matches," Adriano told Globoesporte.com.

"However, I think I will be back for Saturday as there is an important game and my intention is to play well.

"I hope I can continue playing for Inter, otherwise I will play for another team.

"I hope Inter can define my future more clearly."

Изјавата на Адриано за некој медиум

Јас лично мислам дека треба да го убаци во прв состав сега со Ибрахимович и да ги избушат тие бедите ,Адри сака да докаже дека заслужува да биде мегу првите во интер али дали Хозе ке му дозволи на тоа прашање сакам да отворам дискусија ПОЗ:helou:

Мислам дека Хозе има директна наредба од Морати до Крајот на сезонава да го направи Адриано барем играч на високо ниво-што значи тоа?
Епа Ако Адриано стане Адриано како пред 2 години тогаш останува во Интер,но ако продолжи да се глупира и да се заебава тогаш мурињо треба само да го крене малце од малце колку да може летоска да се продаде што е можно поскапо!

Прво јас сум голем фан на Адри, не го кријам тоа, и затоа сакам тој да остане во Интер. Второ има 26 годишни што значи дека е релативно млад и (доколку) се врати во старата форма може да даде уште добри пет до шест сезони, а ретко се наоѓаат добри а ефтини млади напаѓачи. Трето не заџабе го трпевме две години и викавме ај догодине ќе се врати, за сега кога е најблиску до добра форма во последните три години да кажеме нека си оди. Четврто ако продолжи вака да дреме ндворд од составот и да сакаме да го продадеме нема да му извадиме ништо. ПЕТТО ако отиде во Милан има да не растура на секое дерби.

Еве сум пак на мојата тема, ме немаше, бев малку разочаран, зш не го сакав Мурињо,(додуша го подржував Манчини) и сите ми контриравте:vozbud:и ме нервиравте! хехеАма ве сакам ИНТЕРАШИ!!! Одиме напред!!! Поздрав Думан:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom