_The Great_
Il Genio
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 5.955
- Поени од реакции
- 3.318
И сега кога го нема Адриано со кого ќе давам голови на Play Station?
:jaj:
Да бе, драстично ќе ми опадне ефикасноста во нападот и мене :S
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И сега кога го нема Адриано со кого ќе давам голови на Play Station?
:jaj:
Фала курцу си отиде .... Ми се присерува коа ке ми текне колку пари на празно отидоа на бразилците .... сетете се само на Роналдо .... кој што го плаќавме како да игра ... а седеше на КОПАКАБАНА и си играше фудбал на песок ....
Се надевам ке најдеме адекватна замена :!:salut:
Znaci ocekuvam sosema nova preobrazba na ekipata narednata sezona so golema cistka na golem del na igraci i donesuvanje na najmalce 2-3 igraci koi bi ja popolnile prazninata vo timot osobeno vo sredinata i odbranata,taka sto na toj nacin bi ostanal Ibra i bi imal pottik za novi dokazuvanja vo dresot na Inter.
Dokolku narednata godina Inter ne pokaze rezultat vo liga na sampioni ne ocekuvajte Ibra da ostane kako i poveketo zvezdi vo Inter.
Mourinho Warns Moratti: If You Sell Ibra I'll Buy Him Myself!
:tv:
Интересно прашање и генијален одговор како и секогаш, Мурињо бе Мурињо![]()
Мислам дека Ибра ќе остане уште долги години во Интер, всушност и нема некоја причина поради која би заминал, а тешко дека некој освен Реал и Сити би дал пари за него. Сепак сите знаеме дека Ибра е миленик на Морати, па заедно со Балотели, Маикон, Цезар и Камбијасо се недопирливи за купувачите. Ова според мене може да ни даде до знаење дека Мур нема така брзо да го напушти Интер, ко Америка е Мурињо, крои долгорочна политика![]()
Да се надеваме дека оваа сезона Мурињо сам ќе избира на трансфер пазарот и дека за прв пат нема да се меша Масимо Морати, кој досега во голема мера тој одлучуваше за новите играчи.Mourinho Warns Moratti: If You Sell Ibra I'll Buy Him Myself!
:tv:
Интересно прашање и генијален одговор како и секогаш, Мурињо бе Мурињо![]()
Мислам дека Ибра ќе остане уште долги години во Интер, всушност и нема некоја причина поради која би заминал, а тешко дека некој освен Реал и Сити би дал пари за него. Сепак сите знаеме дека Ибра е миленик на Морати, па заедно со Балотели, Маикон, Цезар и Камбијасо се недопирливи за купувачите. Ова според мене може да ни даде до знаење дека Мур нема така брзо да го напушти Интер, ко Америка е Мурињо, крои долгорочна политика![]()
Ибрахимовиќ: Време е да си одам од Интер
26.04.2009.
Напаѓачот на Интер и репрезентативец на Шведска, Златан Ибрахимовиќ, најави дека по завршувањето на оваа сезона сака да ги напушти редовите на клубот од „Џузепе Меаца“. Шокантната изјава на популарниот „Ибракадабра“ ја објавија неколку инталијански медиуми.
„Имам одличен договор и навистина овде ми е убаво. Но најискрено, сакам да пробам нешто ново. Во Италија сум веќе пет години и време е за промена. Освоив се што можев да освојан во Италија, но дојде моментот во животот, како и кога бев во Ајакс. Чусвтвувам дека треба да побарам нов предизвик“, изјавил Ибрахимовиќ.
Медиумите на Апенините велат дека одлуката на Швеѓанецот за заминување од Милано е слабиот настап а „нероаѕурите“ на евро-сцената и се уште неможноста да смета а трофеј во Лигата на шампионите.
Цела сезона средината и нападот се отсечени, не е само вечерва таков случај.Ништо, тешко дека вечерва ќе ги освоиме трите бода. Играчиве ми делуваат незаинтересирано, нападот и средината никако да се поврзат, многу ни фалат нападите на Маикон по десна страна, а згора на се Донадони му го украл стилот на Катанец, игра со 8 души во одбрана.
Цела сезона средината и нападот се отсечени, не е само вечерва таков случај.
Но да се надеваме дека по некоја случајност дека ќе постигнеме гол.
Еве измена која да се надеваме дека ќе донесе подобрување.
Фиго излегува
влегува Мансини
1-0 Залажета
Еве сега напраени се две измениНе се баш цела сезона отсечени, 58 гола не може да се дадат ако нападот е отсечен цела сезона. Оваа утакмица Виера не уништи, Станковиќ исто така везе нема, остануваат Балотели и Ибра сами отсечени помеѓу 7-8 играчи.
Кажав и се остварија моите очекувања, играта 100% се разликува од онаа прикажана игра против Сампдорија на пример. Тоа е тоа, до крај ни се потребни барем 3 победи за освојување на скудетото.