Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Едно големо фала до Адриано, ми беше најомилен играч во Интер, му посакувам среќа во животот.
За Ибрахимович, нема што да зборувам, се знај дека кога тогаш че замини, лојалност има 0. Барем да му земиме уба пара...

За мечот вчера не можам да коментирам, пошо на работа бев, и епизоди само гледав.

Не ми се верува дека Адри нема повеќе да го носи нашиот дрес. Вистинскиот дом на Императорот секогаш ќе биде Интер и му посакувам среќа во животот, НО не и во фудбалот, зошто ако почне да игра како во старите добри времиња во некој друг клуб, ќе го барам, ќе го најдам и ќе го претепам ! :)

Огромно благодарам до Императорот !

Фала курцу си отиде .... Ми се присерува коа ке ми текне колку пари на празно отидоа на бразилците .... сетете се само на Роналдо .... кој што го плаќавме како да игра ... а седеше на КОПАКАБАНА и си играше фудбал на песок ....

Се надевам ке најдеме адекватна замена :!:salut:

FC Internazionale statement regarding Adriano​
Friday, 24 April 2009 14:35:03
115918.jpg
MILAN - FC Internazionale announces that the contract with the player Adriano Leite Ribeiro has been terminated by mutual consent, with effect from 1 April 2009.
The documents were registered at the Italian Football League's offices this morning.
Inter thanks Adriano for his 74 goals and the 8 years spent together.

:cry: :icon_evil :kesa: :zid: :(

Се сеќавам како вчера да беше кога во Македонски Спорт прочитав дека Интер потпишал со 18 годишен напаѓач од Фламенго кого го викале "новиот Роналдо".
Штета што отиде во погрешна насока неговата кариера, можеше да даде многу за Интер, да созрее во најдобар светски центарфор.

Му благодарам на Адријано за сите моменти на среќа кои ми ги донесе додека настапуваше за Интер.

Jбг, Интер пред Се, а не Адри, па ќе речам штета што ништо не ќарија од него со евентуалното продавање . . . кога ке ми текне дека се вртеа суми од 90 милиони евра кога Абрамович стана газда на Челзи ( тогаш и Реал беа загреани за него ) ми иде да се убијам :) .

E сеа ми се спие па ке бидам краток, ме испровоцира една изјава на Мацари ( тренерот на Сампдорија ) кој изјави дека со ваков тим со кој располага Мурињо лесно е да ја освоиш титулата . Ме интересира реакцијата на Мур, која според мене би требала да биде следнава : Со таков тим со кој располага Сампдорија, и со еден таков лидер како Касано, лесно е да се бориш за пласман кој води во ЛШ или бар за 6то место ( Сампдорија е моментално на 13то место ) . . . ајт, предвидливо пеналче е*аго, тишина .

Значи многу фала за Адриано , омилен играч ми беше , фала Императоре , му посакувам многу голови во Бразил.
Е сеа е слободна 10ката за Диего или Агуеро , повелете :smir: :helou:

Со среќа нека му е на Адри,но доволно покажа во Интер додека беше,сега нема тука ништо лошо.Плус се мачеше со повредите многу.Но кога ке се сетам дека правеше лом,поминуваше цела одбрана како германски тенк,на крај голманот ке го пратеше по семки,не знам многу јако играше.Но,тргна по лош пат,се надеваме дека ке се врати на старите патеки,останува времето да покаже.Кај и да отиде,се најубаво нека шиба голови.

Да не се секава некој на мечот со Валенсија пред некоја година кога му пукна двоен бокс на еден играч:pos2::pos2::pos2::pos2:ЗВЕР БЕШЕ:vozbud::vozbud:

Жузе Мурињо вика дека и Адри треба да го викнеме за прославата на Скудетото, зошто ја почнал сезоната и имал свој допринос во битката за титулата.

Јас викам АДРИ да ја организира журката со другарчињата од гетото во Рио и гарант ќе најдат 100% pure columbian па ќе има луда забава низ Милано:pos2::pos2::pos2:

На гоал има дебата дали Интер ќе почне да се распаѓа ако си отиде ИБРА. Јас ќе кажам НЕЕЕЕЕЕ. Чим со Вентола, Калон, Виери и Рекоба и компанија (го заборавив 18 годишниот Адри), можевме да се бориме за титула зошто да не со Агуеро, Бензема, Милито, Ето или Кваљарела.

Да не се секава некој на мечот со Валенсија пред некоја година кога му пукна двоен бокс на еден играч:pos2::pos2::pos2::pos2:ЗВЕР БЕШЕ:vozbud::vozbud:

Adriano wins, Caneira please insert coin :pos2:

И јас му се заблагодарувам на Адриано за сите настапи шо ги прикажа во Интер, како и нормално за сите прекрасни голови.
Многу рано се откажа од фудбалот, можеше многу повеќе...али сосила убавина не бидува...Grazie L'Imperatore !!!

Не може да се каже оти ова не беше очигледно. Мислам дека доаѓањето на Ибра го исфрустрира, ако добро паметам пред тоа беше еден типичен темпераментен играч. Тоа беше негов заштитен знак. За Интер навивам уште од времето на Роналдо, но да потенцирам дека не ми е тим број 1, а императорот ме фасцинираше. Направи многу за Интер, но карактерот си го прави своето. А во секој случај голема загуба за фудбалот ако ја прекине кариерата тотално. :helou:

Адриано пропадна откако камбиасо се исшиша келав:baeh:
како и да е го чекам на пес6 да го преслушам.

Жузе Мурињо вика дека и Адри треба да го викнеме за прославата на Скудетото, зошто ја почнал сезоната и имал свој допринос во битката за титулата.

Јас викам АДРИ да ја организира журката со другарчињата од гетото во Рио и гарант ќе најдат 100% pure columbian па ќе има луда забава низ Милано:pos2::pos2::pos2:

На гоал има дебата дали Интер ќе почне да се распаѓа ако си отиде ИБРА. Јас ќе кажам НЕЕЕЕЕЕ. Чим со Вентола, Калон, Виери и Рекоба и компанија (го заборавив 18 годишниот Адри), можевме да се бориме за титула зошто да не со Агуеро, Бензема, Милито, Ето или Кваљарела.

да но промената воопшто нема да биде лесна сепак играч ко животново не постои на планетава. целосна промена на тактика играчи ..... нема везе http://goal.com/en/news/10/italy/20...s-moratti-if-you-sell-ibra-ill-buy-him-myself :zver::zver::cuc::cuc::cuc::cuc:

Mourinho Warns Moratti: If You Sell Ibra I'll Buy Him Myself!
:tv:

Интересно прашање и генијален одговор како и секогаш, Мурињо бе Мурињо :)

Мислам дека Ибра ќе остане уште долги години во Интер, всушност и нема некоја причина поради која би заминал, а тешко дека некој освен Реал и Сити би дал пари за него. Сепак сите знаеме дека Ибра е миленик на Морати, па заедно со Балотели, Маикон, Цезар и Камбијасо се недопирливи за купувачите. Ова според мене може да ни даде до знаење дека Мур нема така брзо да го напушти Интер, ко Америка е Мурињо, крои долгорочна политика :)

И сега кога го нема Адриано со кого ќе давам голови на Play Station?
:jaj:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom