Ibracadabra
Волшебник
- Член од
- 21 септември 2008
- Мислења
- 1.299
- Поени од реакции
- 65
Да Да веќе се запалија.. на ова мислев претходно..
:cds:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Почнав да се сомневам во натпреварот Наполи - Интер 1:0 , дека можно да е мрсен ( наместен ). Ако се докажи такво нешто незнам дали повеќе би го гледал Интер.Да Да веќе се запалија.. на ова мислев претходно..
![]()
Почнав да се сомневам во натпреварот Наполи - Интер 1:0 , дека можно да е мрсен ( наместен ). Ако се докажи такво нешто незнам дали повеќе би го гледал Интер.
А сите што вечерва го гледаа натпреварот ќе се сложите дека беше многу матно. Само една шанса во прво полувреме и толку во сите 90 минути. Уште повеќе што ни Наполи не прикажа ништо повеќе.
2-1Неможам ни да помислам да ја изгубиме титулата, таа е зацртана уште кога Интер го победи Милан со 1-0...но сакав од вечерва раат да бидам да не му ја думам и да ја мислам до 36 коло.
:pos2::pos2::pos2:Прочитав неколку постови во фан клубот на Милан и на здрав памет се надеваат на титула. Можеби Мур вечерва сакаше да си игра мајтап со комшите дека ете се разиграле и до крајот ќе ја освојат титулата.
Свешто можеш да си прочиташ на фан клуб Милан.
Па од тие причини сум разочаран од денешниов натпревар, ако вечерва Интер победеше во последните 2-3 кола можеа да играат голем број од младинците, па така ќе видевме поголем дел од иднината на Интер.Go gledav denes natprevarot i ne mozam da se iznacudam kako ovaa ekipa se naoga na vrvot na serija A
Ocigledno deka sum naviknat da go gledam Inter vo vakvo izdanie zatoa sto sekogas koga vodi so nekolku boda pred drugite komotno se opusta kako se da e gotovo i deka skudetoto e osvoeno.
Se postavuva sega prasanjeto dali Inter gi mesti utakmicite ili pak navistina e losa izvedbata na golem del od igracite,jas iskreno ne znam Murinho sto saka da postigne so igranjeto na Viera ili Figo,pa luge nikade gi nema po terenot kako da imaat pardon dve levi noze.Pa gospodinot Figo ocigledno ne znae deka mu e dosta koga ne moze da izigra edno poluvreme.
Jas ne velam deka ne gi postuem i deka postignale mnogu vo svojata kariera ama sam treba da si razmisli i da si kaze deka mu e dosta i deka so toa igra vo prva postava nisto ne postignuva.Ja navistina ne znam so saka da dokaze.
A Murinjo neka stavi i 10 napagaci vo igra bogami bez sreden red moze slobodno da se slika.Ne znam kako ne ramisluva da ekperimentira so uste nekoj mladinec vo sreden red pa se kladam deka ke izigraat 50% podobro od ovie starcistava:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:
Балотели и Станкович нема да играат против Лацио поради жолти картони, што значи дека Мансини сигурно ке стартува, а тука ке биде и Мунтари . . . единствен проблем ке биде Виеира, кој очигледно ке мораме да го гледаме во стартниот тим против Лацио .
Т.е., моја грешка али ме мрзеше да едитирам пост, Сантон ке биде тој што ке игра десно, Занети ке биде префлен во средината со Камби и Мунтари, а нападот ке биде составен од Ибра - Круз а позади нив Мансини .
Убеден сум во победа против Лацио а со тоа и одбраната на Скудетото да ни биде на дофат, не дека сега не ни е . :wink:
И ова да додадам, пред триото тешки мечеви Палермо - Јувентус - Наполи од кои две беа гостувања бев убеден дека Интер ке киксне а со тоа и дека Јувентус ( а не Милан ) ке се приближи на табелата .
Во никој случај не очекував дека од можни 9 ке освојат само 2 бода НО, на наше огромно задоволство Јуве игра далеку поочајно и од Киево во моментов, така да само местата на тимовите се изменети. Сепак, од можни 9 да се освојат само 2 бода, а претходно најблискиот конкурент ни беше 10/9 бода зад грбот ( зборам за Јуве ) а сега сеуште имаме супер предност од 7 бода е одлично за нас . . . . а и среќата сеуште не ни го свртела грбот . :smir:
Зашто го реков ова ? Едноставно е, кој од овие два тима сакавте да го искористи '' лошиот '' период на Интер (зборам за последните 3 утакмици), Јуве или Милан . :smir: