TheOther1
Interista Per Sempre!
Uno
Dos
Tres
Cuatro
:tv:
Мурињо - "I know you want me" :costumed4
Dos
Tres
Cuatro
:tv:
Мурињо - "I know you want me" :costumed4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Навивачите на ЦСКА го хејтаа што би рекол Син уште пред натпревар, имаа транспаренти со сите негови „успеси“, му порачуваа да не се враќа дома ако не победи...ke igra li sigurno E'TOO? poso neli e povreden...4-3-2-1 igrame so eto kao spic ?

Утре играте со Динамо?Нема да пишувам за време на утакмица зошто а ја пишувам тепате 5-0.Иначе очекувам барем еден гол од шева ако играте со динамо к.Затоа после утакмица ке има интересна дебата ако изгубите или нерешеносо подршка од Марли
![]()

Утре играте со Динамо?Нема да пишувам за време на утакмица зошто а ја пишувам тепате 5-0.Иначе очекувам барем еден гол од шева ако играте со динамо к.Затоа после утакмица ке има интересна дебата ако изгубите или нерешеносо подршка од Марли
![]()
100% -на подршка ке имаш![]()

според еден пост на темата за канал 5 и пренесувањето ЛШ пишува дека Штутгард - севиља е на 5+.
може ли некој да го потврди ова?
во денешен весник немаше програма за 5+, немаат програма на Интернет и не се рекламираат на канал 5.

да нетот е тука ама ние собиранка си правиме па единствено на канал 5 или пет+ можеме да ја гледаме.80% ке ја даваат таа...а другите 20%-не сум сигурен
Ако ја нема тука е нетот и стримовите,па ке ја гледаме![]()
ааааааа ме заебаРачунај дека веќе си ни донесол среќа. Вака и со Џенова најави дека ќе ни го расипела расположението. Значи толку ни носиш среќа, што доволно е да се појавиш пред натпревар и тепаме :pos2:
Ти не лажи многу, Интерашу наш најголем :pos2:
Ај ќе видиме мада фаворити сте и на Шевченко ке му пуштите двајца играча