Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Uno
C_3_Media_911974_immagine.jpg

Dos
C_3_Media_911975_immagine.jpg

Tres
C_3_Media_911976_immagine.jpg

Cuatro
C_3_Media_911982_immagine.jpg

:tv:

Мурињо - "I know you want me" :costumed4
C_3_Media_912111_immagine.jpg

Натпреварот важен, но не и одлучувачки

Иначе: [FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Gazzaev unimpressed by Inter

[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Dynamo Kyiv boss Valerij Gazzaev says his side aren’t scared of Inter, as this is the Champions League and not Serie A.

Inter haven’t won in Europe for seven games, but Saturday’s 5-0 victory over Genoa has raised expectations.

“What struck me about Inter in Genoa was the consistency and the great collective,” Gazzaev told the Italian Press.

But, to be sincere, I was not so impressed, because the championship is different from the Champions League, and it isn’t written anywhere that performances in the championship necessarily repeat themselves in Europe. They are two different contexts.”

Gazzaev has his own mini-crisis to deal with, as Dynamo have not won away in Europe since they beat Porto on October 21 2008.

Since then, they have drawn twice and lost on four occasions.
[/FONT]

Дакле, тренерот на Динамо Киев не бил импресиониран од победата на Интер со Џенова. Ја во тој контекст сакав само да спомнам дека според мене, тренерот Газаев е нашата најголема надеж за победа вечер. За тие кои незнаат, ова невидено тренериште испадна со 30 милионскиот тим на ЦСКА, од Вардар на градски :vozbud:Навивачите на ЦСКА го хејтаа што би рекол Син уште пред натпревар, имаа транспаренти со сите негови „успеси“, му порачуваа да не се враќа дома ако не победи...

Најверојатно таа формација но или Ето или Суазо би бил во првите 11. Милито да игра прва ми е многу помалку веројатна варијанта.

Како е плаво црно браќа? Се подготвивте ли за вечерашниот дуел? Јас колку што знам на Канал 5 Ливерпул - Лион ќе ја дават, ама тоа нема да е пречка нели? Затоа пости Justin TV:smir:

Утре играте со Динамо?Нема да пишувам за време на утакмица зошто а ја пишувам тепате 5-0.Иначе очекувам барем еден гол од шева ако играте со динамо к.Затоа после утакмица ке има интересна дебата ако изгубите или нерешено :) со подршка од Марли :):)

100% -на подршка ке имаш :pipi:

ajmo moci vecer jako da gi zdrobime ko ruska salata da neznaat gzot kaj im e

Da ne doznavte dali ke davaat na kanal 5+ FORZA INTER

Утре играте со Динамо?Нема да пишувам за време на утакмица зошто а ја пишувам тепате 5-0.Иначе очекувам барем еден гол од шева ако играте со динамо к.Затоа после утакмица ке има интересна дебата ако изгубите или нерешено :) со подршка од Марли :):)

Рачунај дека веќе си ни донесол среќа. Вака и со Џенова најави дека ќе ни го расипела расположението. Значи толку ни носиш среќа, што доволно е да се појавиш пред натпревар и тепаме :pos2:

100% -на подршка ке имаш :pipi:

Ти не лажи многу, Интерашу наш најголем :pos2:

Скопјани дај напрајте собиранка вечерва бе , во центаров да е ама некаде .. ајде :helou:

Se nadevam Mur da igra 4-3-2-1 so Eto kako Spic ili ako vekje i da vidime dali formacijata e magicna ili toa so Genova bilo samo razlika vo klasi :D

според еден пост на темата за канал 5 и пренесувањето ЛШ пишува дека Штутгард - севиља е на 5+.
може ли некој да го потврди ова?
во денешен весник немаше програма за 5+, немаат програма на Интернет и не се рекламираат на канал 5.

според еден пост на темата за канал 5 и пренесувањето ЛШ пишува дека Штутгард - севиља е на 5+.
може ли некој да го потврди ова?
во денешен весник немаше програма за 5+, немаат програма на Интернет и не се рекламираат на канал 5.

80% ке ја даваат таа...а другите 20%-не сум сигурен :)

Ако ја нема тука е нетот и стримовите,па ке ја гледаме :)

80% ке ја даваат таа...а другите 20%-не сум сигурен :)

Ако ја нема тука е нетот и стримовите,па ке ја гледаме :)
да нетот е тука ама ние собиранка си правиме па единствено на канал 5 или пет+ можеме да ја гледаме.
му пишав на филе му ја објаснив ситуацијава, штутгард и севиља заедно немаат навивачи колку што има Интер во Македонија.
да ја пренесуваат Интер ке имаат многу поголема гледаност ама тоа е...

Рачунај дека веќе си ни донесол среќа. Вака и со Џенова најави дека ќе ни го расипела расположението. Значи толку ни носиш среќа, што доволно е да се појавиш пред натпревар и тепаме :pos2:

Ти не лажи многу, Интерашу наш најголем :pos2:
ааааааа ме заеба :)Ај ќе видиме мада фаворити сте и на Шевченко ке му пуштите двајца играча :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom