Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
би требало ова да биде лесен тест за Интер, Мурињо да ги увиди слабостите... очекувам Интер да се истури над Киев

Да ја разгледаме ситуацијава на табелата .

Барса 4
Динамо Киев 3
Интер 2
Рубин Казан 1

Денес со победа Интер ке излезе пред Динамо Киев и евентуално пред Барса ако киксне/изгуби, што нема да се случи па табелата би била ваква

Барса 7
Интер 5
Динамо Киев 3
Рубин Казан 1

Е сега интересна ситуација, Интер потоа гостува во Киев каде не смее, повторувам, не смее да си дозволи пораз зашто потоа гостува кај Барса и во случај Динамо да победи со Рубин, тогаш Интер ке мора да брка победа на Ноу Камп што е доста тешка мисија и ситуација во која не смеат да се најдат .
Со нерешено реков, дури ни тогаш нема да бидам задоволен но во случај да имаат лоша претстава тогаш бар ке имаме една утешителна страна, нема да бидат условени за победа на Ноу Камп .
Но, дури и тогаш, доколку Интер изгуби на Ноу Камп а Динамо победи со Рубин, пак, во последно коло ке влезат со негатива од 1 бод позади Динамо Киев и ке мора да бркаат победа со Рубин во последното коло, а Динамо да не ја победи Барса, ако Динамо изгуби од Барса, тогаш и со нерешено со Рубин Интер ке оди понатаму поради подобриот меѓусебен дуел со дечките од Киев .

Така да најдобра можна ситуација се две победи против Динамо Киев, и дома и гости . Добро за Интер е што во наредни две кола игра на домашен терен со Катанија и Палермо, па можни се некои калкулации за одмор на одредени играчи, пред Се Маикон, Снајдер па и Мота со оглед дека не можеме да се потпреме на сигурна партија на Мунтари сезонава, поготово не во вакви клучни мечеви .

п.с. Ова се само можни ситуации, важен за Интер е и исходот од мечот во Казан на Динамо Киев, нормално, пак праам комбинации во кои исклучувам изненадување на двомечот Барса - Рубин и пораз на Интер во овој двомеч, минимум за Интер се 4те бода кои повторно ги сметам за неуспех но не и за трагедија, 6 е она што сите во моментов го очекуваме и бараме . Се на се, со минимум 4 бода освоени со Киев и пораз или нерешено на Динамо во Казан и Интер е веќе со една нога во 1/8 финале, истава ситуација а Интер е со максимум од двомечот со Динамо Киев и Интер се во 1/8 финале .

Мене тие две ми се речиси сигурни.

Знае Мурињо и играчите кои компликации ќе ги имаат ако не победат на двете утакмици со Киев, па бидејки и составот конечно се комплетира по повредите очекувам еден мотивиран Интер, желен за победи.

Како што кажа Морати со ваква игра ке падне и Барса, па и по тоа прашање сум убеден дека ке има добра игра на Ноу Камп односно добар резултат. Системот на Хидинк од лани би бил доста добар за успех па зошто да не и за победа?!

Вечерва нема да имам нет при себе кога ке ја гледам утакмицата но по победата со Џенова мотивацијата е на високо ниво и одиме на победа! :helou:

Рандом клип

Навивање на Ливерпул и Интер фановите

Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 26 Chivu; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 11 Muntari; 5 Stankovic, 10 Sneijder; 9 Eto'o;
A disposizione: 1 Toldo, 2 Cordoba, 14 Vieira, 18 Suazo, 23 Materazzi, 30 Mancini, 39 Santon;
Allenatore: José Mourinho

Kolku sto moza da vidam samo eto'o mesto baloteli e izmenata od natprevarot so Genova. Ova e dobitna kombinacija na Jose.

Moj tip 3-0 (obavezno strelec Sneijder)

Балотели не е заменет со Ето зашто детето е и онака суспендирано, да беше во можност денес да настапи, и двајцата ке ги гледавме во нападот, Дејо на местото на Мунтари и тоа ке беше тимот во една таква ситуација .
И вака е добро, истата добитна формула од Џенова, очекувам сигурна победа, 2-0, 3-0 по можност, без примен гол .

Балотели не е заменет со Ето зашто детето е и онака суспендирано, да беше во можност денес да настапи, и двајцата ке ги гледавме во нападот, Дејо на местото на Мунтари и тоа ке беше тимот во една таква ситуација .
И вака е добро, истата добитна формула од Џенова, очекувам сигурна победа, 2-0, 3-0 по можност, без примен гол .

Na toa mislev eto'o mesto baloteli zatoa sto baloteli e suspendiran :):)

Ако не дае Ето барем еден гол денес , ке почнам да ја рачунам инвестицијава за промашена :tv::tv:

kako sto gledam inter mora da tepa nema dr opcija ali edno e da moras a drugo e da izigras i da pobedis se nadevam na pobeda napred inter vo srce te nosam.

pa vas inter vi brcna 4 be so se palite uste na sevcenko glej si go tamu timot dali ke izborite plasman vo ls narednata godina ima koj da misli za inter.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom