Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
да нетот е тука ама ние собиранка си правиме па единствено на канал 5 или пет+ можеме да ја гледаме.
му пишав на филе му ја објаснив ситуацијава, штутгард и севиља заедно немаат навивачи колку што има Интер во Македонија.
да ја пренесуваат Интер ке имаат многу поголема гледаност ама тоа е...

Epa kazi kade si mu pisal na file da mu piseme site da go zamarame za i ponatamu da znae da go dava inter

Па шампионите ги даваат LIVE , пацинетите на Снимка :kesa::kesa::kesa:
Како и да е ја си гледам на Скај спорт така да филе не ме интересира а факам и Јувентус Канал така да поздрав !:tv::uvo::smir:

Како и да е ја си гледам на Скај спорт така да филе не ме интересира а факам и Јувентус Канал така да поздрав !:tv::uvo::smir:
Епа што се секираш толку бе дали ке ве даваат или не :)
Сакате стримче да ви најдем ?? :pos:
Не се мачи брат,само држи срека вечер и биди присутен на чатот :pos2:

Epa kazi kade si mu pisal na file da mu piseme site da go zamarame za i ponatamu da znae da go dava inter
на фејсбук, на меил, профил има на кајгана, на топки страната има меил. деновиве со филе,јанко и миленко како единствени заинтересирани за своите гледачи најлесно можеш да ги најдеш
епа што баеш на фан клуб интер дали ти ги давале јубе или не?
овде никој не го интересира јубе и тоа дали ти си ги гледал или не, веќе 3 ден идеш офтопик и те трпиме само оти среќа ни носиш инаку досега ке ги фатеше клоците!

на фејсбук, на меил, профил има на кајгана, на топки страната има меил. деновиве со филе,јанко и миленко како единствени заинтересирани за своите гледачи најлесно можеш да ги најдеш

епа што баеш на фан клуб интер дали ти ги давале јубе или не?
овде никој не го интересира јубе и тоа дали ти си ги гледал или не, веќе 3 ден идеш офтопик и те трпиме само оти среќа ни носиш инаку досега ке ги фатеше клоците!
Оној ме изнервира дека ќе ги давале стално Интер тоа ми беше муабетот a ако тепате вечер 5-0 не пишувам више никад на ваш фан клуб :)

Оној ме изнервира дека ќе ги давале стално Интер тоа ми беше муабетот a ако тепате вечер 5-0 не пишувам више никад на ваш фан клуб :)

И да не пишеш заш ке ти давам црвенки да знаеш :pipi:

stvarno daj be napravete inter da gi davat mene istrosen mi e netot pri kraj na mesec sme zatoa site sakame inter kakva sevila taa nema ni eden navivac vo mkd kazete mu tamu na file zamolete go

stvarno daj be napravete inter da gi davat mene istrosen mi e netot pri kraj na mesec sme zatoa site sakame inter kakva sevila taa nema ni eden navivac vo mkd kazete mu tamu na file zamolete go
Па они не даваат тимови што имаат највеќе навиваче туку најинтересна,не викам дека Интер нема да е интересна ама минатото коло го даваа Динамо Киев после кога ќе се игра во Украина пак ќе го има 2 пати многу ќе им биде нон стоп нив да ги даваат.

канал 5 - ЛИВЕРПУЛ - ЛИОН

канал 5+ - ШТУТГАРТ - СЕВИЉА

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom