utre ocekuvam tezok natprevar realno dinamo ne e naiven tii i imaat kvalitetno igraci ama nie sme vo fomra i ke tepame taka da dinamo neka ne se nadevaat na nekakvi bodovi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Интеристи Велес - редовни собиранкиАбе не знам каде и дали би давале Интер - Динамо Киев. Затоа прашав што ќе се пренесува на Канал 5+... За Канал 5 само најдов за вторник и среда...
А за она гледање заедно, не знам зошто не го преферираме... Мислам дека би било интересно...
А и така и така сме први од фан клубовиве со разни идеи (мислам на сајтот, идејата на Били околу членството), така време е да почнеме да гледаме заедно утакмици...![]()

Немав време да пишам во изминатиов период еве еден мал осврт. НЕ ТРЕБАШЕ ДА ЈА ТЕПАМЕ ЏЕНОВА 5-0. Си имаме добри односи со нив, ќе ни се наљутат после нема да ни продаваат играчи ќе се обратат првин кај Јуве:pos2::pos2::pos2:.
Шала на страна не очекував дека вака моќно ќе ја победиме Џенова особено со детето Балотели во нападот. Може клучен беше првиот погодок на Камбијасо, многу полсесно играме кога ќе го скршиме противникот во првите минути. Лани исто беше и со Рома ми се чини кога победивме 4-1 или 4-0 не ме фаќајте за збор.
Што било поминало сега треба да се сконцентрираме на дуелот со Динамо Киев. Мурињо рече дека не е одлучувачки но и самиот е свенсен дека е ПРЕМНОГУ одлучувачки.
После утрешниот дуел на Меаца за две недели гостуваме во Украина доколку освоиме четири бода со една нога веќе сме во 1/8 - финале, со две победи сигурно одиме понатаму.
Е сеа сите знаеме дека во Милано е два пати полесно да се победи отколку на -5 во Киев и на замрзнат терен па затоа утрешниот натпревар и тоа како е одлучувачки.
Само Мур мораше да одри на психолшка војна за да ги олабави сите зошто знаеме како цел свет се радува на неуспехот на Интер во ЛШ.

со подршка од Марли