Ibracadabra
Волшебник
- Член од
- 21 септември 2008
- Мислења
- 1.299
- Поени од реакции
- 65
Го пратам Интер од времето ПРЕД Роналдо .....и до толку го сакам клубот што на Лацио-Интер 0-2 4-2 плачев ко дебил ... и кршев/мавав дрн дрн ...
Point being ?
Проблемот со интер од секогаш бил плејмејкерот (Снајдер) кој никогаш сме го немале ... Едно време Рекоба пробуваше да изиграва Плеј али не му идеше ....
И да , ОДБРАНАТА на чело со Вратислав Грешко , Пасквале,Георгатос и остали ..
Си бил на меч на Интер дома ? И тебе ли нослето те заќутело :? :kesa::kesa:
Времето пред Роналдо е некаде пред добри 10 тина години.. Значи си имал само 8-9.. Браво! Тогаш ти си за во гинис.. Кога можиш да пратиш клуб кој тогаш едвај го даваа на ТВ на само 8-9 години.. Тогаш Браво.. Немам зборови.. Јас не сум како тебе.. Пратам од кај 14 - 15 години.. Или само некои 10 тина години.. Од тогаш сум почнал да разбирам што да правам..
Плеј имавме пред Снајдер.. Го имавме Верон.. Го имавме Ди Биаџо.. Го имавме Емре.. И Рекоба беше доста добар али не добиваше шанса.. Едноставно не сме имале добра стратегија.. Секогаш ни фалело по нешто.. Лев бек сме немале којзнае колку време добар.. Одбраната ни била со двајца високи по метро и жилет.. Па и еден Адани играл.. Средината со Окан.. Консеисао.. Нападот кога ќе ми текне сме го довеле Хакан Шуќур.. Едноставно сме немале стратегија.. И доста слаба трансфер политика..
На меч на Интер не сум бил.. Мене Ибра не ме замолчил.. Додека оние кои му свиркаа и ги замолчи на наредниот натпревар го пееја неговото име.. Тоа јасно ти кажува дека тие згрешиле.. Незнам што сакаш повеќе.. Имаш и клипови.. Исто и Морати и Мурињо застанаа зад него..
Тоа што ти си решил да му се клањаш на Златан како единствена причина заради која сме освоиле титула, тоа си е твоја работа. Многу фактори имаше за титулата, Златан е само еден од нив.
Јас само изразувам почит и не навредувам за разлика од некои други кои во секој пост го прават истото..
А тоа за факторите е долга и широка..
Немам време за се тоа сега..
Јас само го издвоив најдобриот од сите кои беа во тимот кога освои титула..
Како што ти го издвои Роналдо..