Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Го пратам Интер од времето ПРЕД Роналдо .....и до толку го сакам клубот што на Лацио-Интер 0-2 4-2 плачев ко дебил ... и кршев/мавав дрн дрн ...

Point being ?

Проблемот со интер од секогаш бил плејмејкерот (Снајдер) кој никогаш сме го немале ... Едно време Рекоба пробуваше да изиграва Плеј али не му идеше ....

И да , ОДБРАНАТА на чело со Вратислав Грешко , Пасквале,Георгатос и остали ..

Си бил на меч на Интер дома ? И тебе ли нослето те заќутело :? :kesa::kesa:

Времето пред Роналдо е некаде пред добри 10 тина години.. Значи си имал само 8-9.. Браво! Тогаш ти си за во гинис.. Кога можиш да пратиш клуб кој тогаш едвај го даваа на ТВ на само 8-9 години.. Тогаш Браво.. Немам зборови.. Јас не сум како тебе.. Пратам од кај 14 - 15 години.. Или само некои 10 тина години.. Од тогаш сум почнал да разбирам што да правам..

Плеј имавме пред Снајдер.. Го имавме Верон.. Го имавме Ди Биаџо.. Го имавме Емре.. И Рекоба беше доста добар али не добиваше шанса.. Едноставно не сме имале добра стратегија.. Секогаш ни фалело по нешто.. Лев бек сме немале којзнае колку време добар.. Одбраната ни била со двајца високи по метро и жилет.. Па и еден Адани играл.. Средината со Окан.. Консеисао.. Нападот кога ќе ми текне сме го довеле Хакан Шуќур.. Едноставно сме немале стратегија.. И доста слаба трансфер политика..

На меч на Интер не сум бил.. Мене Ибра не ме замолчил.. Додека оние кои му свиркаа и ги замолчи на наредниот натпревар го пееја неговото име.. Тоа јасно ти кажува дека тие згрешиле.. Незнам што сакаш повеќе.. Имаш и клипови.. Исто и Морати и Мурињо застанаа зад него..

Тоа што ти си решил да му се клањаш на Златан како единствена причина заради која сме освоиле титула, тоа си е твоја работа. Многу фактори имаше за титулата, Златан е само еден од нив.

Јас само изразувам почит и не навредувам за разлика од некои други кои во секој пост го прават истото..
А тоа за факторите е долга и широка..
Немам време за се тоа сега..
Јас само го издвоив најдобриот од сите кои беа во тимот кога освои титула..
Како што ти го издвои Роналдо..

Тоа дека беше најдобар никој не го спори, посебно не јас.

Ајде, време е за кошарка! :vozbud:

Тоа дека беше најдобар никој не го спори, посебно не јас.

Ајде, време е за кошарка! :vozbud:
Немон брат ме преплаши мисллев почната е ви 16:00 :) Има уште 25 до кошарката.

Повторно читам за новиот стадион на ИНтер. Морати ќе инвестирал 300 милиони евра за новиот стадион кој ќе биде во англиски стил со капацитет од 60 000 гледачи.

Не знам зошто толку скапо, стадионот кој го прави јувентус вреди двојно помалку а половина од таа сума ќе им ја деде спонзор. Мислам дека некое време стадионот ќе го носи името на спонзорот.

Немон брат ме преплаши мисллев почната е ви 16:00 :) Има уште 25 до кошарката.

Повторно читам за новиот стадион на ИНтер. Морати ќе инвестирал 300 милиони евра за новиот стадион кој ќе биде во англиски стил со капацитет од 60 000 гледачи.

Не знам зошто толку скапо, стадионот кој го прави јувентус вреди двојно помалку а половина од таа сума ќе им ја деде спонзор. Мислам дека некое време стадионот ќе го носи името на спонзорот.

Колку повеќе ќе вложиш повеќе ќе ти се врати. Тој од Јувентус е направен колку да стои. Така е зборот, ама читав некаде дека е неверојатно евтин.

Ако правиш нешто, добро е да е тоа нешто модерно, функционално, нешто што ќе може да се користи долго време. Којзнае што се ќе има во таа инвестиција од 300 милиони...

15 minutes to go... :)

На кој фудбалер, кој бил во најдобрите години, а си заминал од клубот, при повторно доаќање со новиот му ракоплескале? Тоа е нормална реакција..

Сакаш кладба дека на Кака ќе му ракоплескаат кога ќе игра со Реал во Милано?

Сакаш кладба дека на Кака ќе му ракоплескаат кога ќе игра со Реал во Милано?

Реков дека самото бакнување на дресот му носи свирежи на Златан, Максвел, Роналдо и било кој..
Да не треба и тебе посебно да ти објаснувам?
И многу нормално ако не му свират.. Барем тие знаат за почит кон фудбалер кој има донел титула.. За разлика од дел од вас.. Млади навивачи на Интер..

На кој фудбалер, кој бил во најдобрите години, а си заминал од клубот, при повторно доаќање со новиот му ракоплескале? Тоа е нормална реакција..

И многу нормално ако не му свират...

Не ти се чини како да си малку контрадикторен? :pos2:

Колку повеќе ќе вложиш повеќе ќе ти се врати. Тој од Јувентус е направен колку да стои. Така е зборот, ама читав некаде дека е неверојатно евтин.

Ако правиш нешто, добро е да е тоа нешто модерно, функционално, нешто што ќе може да се користи долго време. Којзнае што се ќе има во таа инвестиција од 300 милиони...

15 minutes to go... :)
Не ми се гледа повеќе кошарка, грев ми е да ги гледам.

Јувентус можеби и не планираат да постојат уште долго па ќе направат стадионче да поминат уште некоја година :)

Не е лошо и ние да најдеме спонзор многу се 300 милиони, тоа значи помалку пари за засилувања.

Јувентус можеби и не планираат да постојат уште долго па ќе направат стадионче да поминат уште некоја година :)

Не е лошо и ние да најдеме спонзор многу се 300 милиони, тоа значи помалку пари за засилувања.

Не гледам ни јас. Не им кажале дека тренинзите за шутирање тројки се завршени.

Во тој стадион (веројатно се мисли на цел комплекс со овие 300 милиони), ќе има од клупски бутици до луксузни ресторани. Тоа ќе биде цела машинерија за носење пари. Згора на тоа, Морати си има бизнис-партнери, па сигурно си знае како ќе го реализира сето ова. Јас мислам дека е време за сопствен стадион, но би сакал да биде во сличен стил како Меаца.

redno eveke inter da ima svoi stadion treba da bide na meaca stilot no pogolem a i mislam deka faketi treba da se vika

Морати од стадионот очекува годишен профит од 100 мил.
Значи ако оди се според планот за три години ќе бидат вратени тие пари

Чекај...

Реков дека самото бакнување на дресот му носи свирежи на Златан, Максвел, Роналдо и било кој..
Да не треба и тебе посебно да ти објаснувам?
И многу нормално ако не му свират.. Барем тие знаат за почит кон фудбалер кој има донел титула.. За разлика од дел од вас.. Млади навивачи на Интер..

Оо стар навивавачу на Интер, ретко кој може да те разбере што сакаш да кажеш во некој пост, на моменти и смешно ми делуваш.

Инаку грешка си, јас да сум фан на Милан би му ракоплескал на Кака, би направил најголем банер за него на Меаца, зошто? Затоа што човекот никогаш не изјави дека сака да си замине од тимот, мислам дека не го бакна амблемот на Реал, не изјави дека Реал е подобар од Милан, отиде да ги посети колегите во кампот на Милан, ПОКАЖУВА РЕСПЕКТ КОН КЛУБОТ каде што играл. Е затоа !

Никогаш и никогаш нема да прифатам дека Ибра ни донел нас титула !!! Колку само искажуваш непочит кон останатите фудбалери на Интер со тие реченици, автоматски ги бришеш од терен кога споменуваш дека еден играч ни донел титула. Срамота да се наречеш навивач на Интер.

П.С. Изгледа некој комплекс имаш од годините или незнам што, го гледал Интер долго време. Од каде знаеш дека јас не го гледам, или некој друг тука, земи го за пример IoSonoInterista, гарантирам дека е најстар тука па нити еден пост негов немам видено да омаловажува некого и слично.

а зошто толку гнев према ибрахимовиќ ... сакаше да си отиде си отиде и тоа како еден од најдобрите кои ги имал интер , сите знаевме дека ќе си оди , прашање на време беше кога .... околностите под кои си отиде не ги коментирам воопшто како тема не сакам да го коментирам златан затоа што не е дел од интер .
ја ќе го памтам по брилијантните игри , по освоените титули феноменталните голови по тоа што го благодарение на него сега го имаме најсилниот интер од поново време никогаш нема лош збор да кажам за него.
е сега спонзоруша прочитав негде ... елементарно непознавање на трансфер пазарот и општа фудбалска неписменост , ибра во барса зема 8 мил наспроти 12 те во интер. ибра е играч кој сака слава кој сака да биде во спотлајт ... а тоа во калчото нема да го добие во догледно време и затоа намалете со тоа дека бил алчен за пари дрн дрн милојке.
ибрацадабра ..... за тоа колку ибра бил заслужен за титулите ... ајде на кратко
1 титула - на зелена маса , 2-титула се прошетавме до неа и никој особено не се истакна, 3 титула - освен головите со парма ништо посебно не покажа ибра , беше повреден скоро цела втора полусезона , а ако гледаме а еден натпревар занети повеќе заслужен за таа титула отколку ибра зшото ако не постигнеше гол против рома џабе тие два гола на ибра зошто рома ќе беше во предност последно коло. е сега за минатата сезона нема збор ибра ибра и само ибра

Читајте овде ќе видите што ќе има

mozes da go izvadis seljakot od selo, ama ne i seljackoto od nego

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]New stadium for Inter

[/FONT]
The stadium should have a capacity of a 60,000 and follow the example of Arsenal’s Emirates venue.
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Proposed features include internal heating during the winter and seats with the name of season tickets holders on them. [/FONT]

звучи отмено!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom