Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Него Ибрахимович е разјаден ла*на во последно време против Интер како ке победеле, како играле поофанзивно и не се бранеле, како биле подобри индивидуалци.... Работава испадна рани куче да те лае! Џуптин! :tapp:

Ова е доказ за тоа што дебатиравте тогаш околу Ибра-камилович...

ibrakamilovicbmp.jpg

"We have better players, we play a much more beautiful style of football, possessing the ball and we always play on the attack. We practice a far more offensive game than Inter. That makes us better, and I have no doubt we will win. I know we will. We are stronger!" :pos2:

Ве шитна целосно итоа за неполни 2 месеци! Ете колку вреди овој човек, мада за некој овде кај вас со двојно државјанство е полн погодок...

п.с. Не го сметајте ова за провокација! :smir:

Од вакви играчи како Ибрахимович ми се гади значи. Многу го почитував тоа морам да кажам, дури не ни верував дека ќе си оди од Интер, а види ти што он сега ќенја. Колку ли само ќе ми биде мило Интер, ако не да ја освои титулата, ама да достигне барем едно коло повисоко од Барселона, доволно да си ја јаде душата.

И да не се попалат потенцијални фанови на барселона, зборам за достигнувања на ибрахимович, не за барселона. што се мени тиче освојте ја уште еднаш по ред, само без ибра во составот :vozbud:

OLD :)

Знаеш шо ми е мерак ? Ке плаче дека одбраната на Интер била агресивна со него , навивачите не му давале да игра , го плукале,гаѓале итн,итн ....коа ке ги победиме нормално =)

Секој си има право на мислење а горе доле Ибра ја зборува вистината. Нормално ако го прашале дали Барса ќе победи против Интер не е глуп да кажа ќе изгубиме.

Точно е дека Барса има подобар тим-тие се Европски шампиони, точно е дека Барса игра поофанзивно-тоа е стилот на Барса, точно е дека тие имаат посед на топката-на дуелот со Интер ако сакаат и дома нека си ја однесат, ама за тоа дека ќе не победеле....ќе оставам натпреварот на 16 сам да говори

Ова е доказ за тоа што дебатиравте тогаш околу Ибра-камилович...

"We have better players, we play a much more beautiful style of football, possessing the ball and we always play on the attack. We practice a far more offensive game than Inter. That makes us better, and I have no doubt we will win. I know we will. We are stronger!" :pos2:

Ве шитна целосно итоа за неполни 2 месеци! Ете колку вреди овој човек, мада за некој овде кај вас со двојно државјанство е полн погодок...

п.с. Не го сметајте ова за провокација! :smir:
сите го знаевме тоа дека ибро ке направи така само незнаевме кој трансфер период, дали овој дали следната година.
ние сме задоволни од трампата со Барса, добивме класа напаѓач,многу пари и го изгубивме себичниот што ја заќутуваше публиката.
сега ибро има 28 години му давам шанса до 2011 и после се кладам со било кој сака по аватарче и по потпис дека ке замине во Реал или Манчестер со некоја си изјава како него сон му било уште како дете да игра за реал/манчестер...

http://sportdenes.com/mеdjunarodеn-fudbal/italija/intеr-kjе-gradi-nov-stadion.html

Meрак би ми било Матераци кољачов да му влезе опансно,фудбал више да не види!

п.с. Не го сметајте ова за провокација! :smir:​

Како тоа за два месеци? Го продадовме после 3.5 години.. не знам какви се тие два месеци..
Овој човек вреди Ето + 45 милиони евра.. (толку пари смрдениот ЈуБе нема добиено во историјата на постоењето)..
А дека беше дечкото полн погодок кај нас беше.. Едноставно она што тој ви го правеше вас и на останатите по теренот не се купува со пари.. едноставно е бесценето..:pipi:

П.С. Каква провокација.. Сметај исто како да не си напишал ништо..

Како тоа за два месеци? Го продадовме после 3.5 години.. не знам какви се тие два месеци..
Овој човек вреди Ето + 45 милиони евра.. (толку пари смрдениот ЈуБе нема добиено во историјата на постоењето)..
А дека беше дечкото полн погодок кај нас беше.. Едноставно она што тој ви го правеше вас и на останатите по теренот не се купува со пари.. едноставно е бесценето..:pipi:

П.С. Каква провокација.. Сметај исто како да не си напишал ништо..
[/left]
[/center]

Meне победата од 0-4 против Билан ми е послатка од СЕ што Нослето направило за Интер ...а видиш , Ето и Милито светеа , не ИбраНосЛадабла ..

Се разбираме ?

Шо да се разбираме бе пеце? Споредуваш 3 титули, со победа од 4-0? Искрено мене ми е помила победата против еден посилен Милан со играч помалку кога игравме.. онаа 3-4..
Ако разбираш..

Шо да се разбираме бе пеце? Споредуваш 3 титули, со победа од 4-0? Искрено мене ми е помила победата против еден посилен Милан со играч помалку кога игравме.. онаа 3-4..
Ако разбираш..

Секако ... кога ке ни извадеа нерешено од сигурно водство ...

3 титули кој ибрахимовиќ сам ги донесе ?

НЕ !!! И не врти исти муабети пак ...

Фејс ит , 90% од фановите на Фан Клуб интер го сметаат за дебилен и спонзоруша тип на фудбалер ...Тачно , даваше голови кои бе од витално значење ама не беше само ОН !

Крај !

Ако разбираш..

Кога останавме со играч помалце беше 4:1 :smir:

Секако ... кога ке ни извадеа нерешено од сигурно водство ...

3 титули кој ибрахимовиќ сам ги донесе ?

НЕ !!! И не врти исти муабети пак ...

Фејс ит , 90% од фановите на Фан Клуб интер го сметаат за дебилен и спонзоруша тип на фудбалер ...Тачно , даваше голови кои бе од витално значење ама не беше само ОН !

Крај !

Заеби фановите на фан-клуб Интер. Општо фановите на Интер имаат лошо мислење за него. Ќе видиш на Меаца како ќе биде дочекан. Ако го дочекаат со аплауз и овации, јас ќе сум прв што ќе признаам дека ние овде на фан-клубов сме биле грешка. Но па ќе речам, што мислат навивачите за Ибра најдобро ќе се отслика на натпреварот со Барселона. Нема бегање од тоа...

Значи ако сметале фановите на фан клуб Интер дека тоа е така, значи така е? Не! Грешка си.. Фановите на овој фан клуб си имаат мислење, јас не го негирам нивното.. тоа што некои (мнозинството не го прифаќаат моето и на уште 1 или двајца) си е нивна работа..
Јас во Прилеп познавам три пати повеќе фанови на Интер отколку овде на форумов и 90 % од нив сметаат дека сите оние титули кои ти и јас, а и сите фанови на фан клубов сте ги доживеале се најмногу по негова заслуга.. И сега што? Исто така познавам три пати повеќе фанови на останати клубови отколку на фан клубов кои го сметаат Златан за најдобар напаѓач.. И сега што? Сметале фановите на фан клубот.. Нека си сметаат де..
И врати наназад 2-3 поста види кој прв ја отвора темава за него.. Значи јас му реплицирам на еден фан на Јубе, а ти се фаќаш одма за Златан и тоа со навреда..
Што не го побиеш она што јас го реплицирав на првиот пост? Туку знаеш дека имаш подршка на темава и одма си почнуваш да тропаш зелени..
Знаеш што е проблем кај тебе и таквите како тебе кои имаат едвај 18-19 години? Проблемот е што откако вие пратите фудбал Интер освојува титули, па вие мислите дека се што лета се јади..
Додека оние кои го пратат Интер 10-15 години знаат на какви маки беше клубот пред доаѓањето на Златан и откривањето на скандалот..
Е сега кога еден фан кој има 40 години, кој го прати од таму кога играл Дарко Панчев, кој бил на преку 20 натпревари на Интер, кој го почитува Златан како човек кој сторил најмногу за Интер откако тој прати, кога на тој човек ќе му дојди едвај полнолетен некој како тебе и ќе му речи кој го ебе Златан.. тогаш што очекуваш ти за одговор?
Едноставно си премногу мал за некои работи да ги знаеш за Интер.. можиш само да ги прочиташ, не да ги доживееш..
Затоа уживај си на форумот и чувај ја силата за пишување за вториот дел на сезоната.. За оние непријателите од останатите фан клубови..

Кога останавме со играч помалце беше 4:1 :smir:

Заеби фановите на фан-клуб Интер. Општо фановите на Интер имаат лошо мислење за него. Ќе видиш на Меаца како ќе биде дочекан. Ако го дочекаат со аплауз и овации, јас ќе сум прв што ќе признаам дека ние овде на фан-клубов сме биле грешка. Но па ќе речам, што мислат навивачите за Ибра најдобро ќе се отслика на натпреварот со Барселона. Нема бегање од тоа...

Златан автоматски ќе биде исвиркан заради бакнувањето на амблемот! Незнам што очекуваш ти? Да го пеат неговото име? На кој фудбалер, кој бил во најдобрите години, а си заминал од клубот, при повторно доаќање со новиот му ракоплескале? Тоа е нормална реакција.. Оние вистинските фанови секогаш ќе ги имаат најдобрите фудбалери на Интер во својот дом.. Во постерите на ѕидовите.. Во видеата од минатото со нив.. А верувај кога и јас би бил таму би му свиркал само заради бакнувањето на дресот.. Додека неговите слики, неговите клипови, неговите дресови ќе останат засекогаш кај мене..

Го пратам Интер од времето ПРЕД Роналдо .....и до толку го сакам клубот што на Лацио-Интер 0-2 4-2 плачев ко дебил ... и кршев/мавав дрн дрн ...

Point being ?

Проблемот со интер од секогаш бил плејмејкерот (Снајдер) кој никогаш сме го немале ... Едно време Рекоба пробуваше да изиграва Плеј али не му идеше ....

И да , ОДБРАНАТА на чело со Вратислав Грешко , Пасквале,Георгатос и остали ..

Си бил на меч на Интер дома ? И тебе ли нослето те заќутело :? :kesa::kesa:

Златан автоматски ќе биде исвиркан заради бакнувањето на амблемот! Незнам што очекуваш ти? Да го пеат неговото име? На кој фудбалер, кој бил во најдобрите години, а си заминал од клубот, при повторно доаќање со новиот му ракоплескале? Тоа е нормална реакција.. Оние вистинските фанови секогаш ќе ги имаат најдобрите фудбалери на Интер во својот дом.. Во постерите на ѕидовите.. Во видеата од минатото со нив.. А верувај кога и јас би бил таму би му свиркал само заради бакнувањето на дресот.. Додека неговите слики, неговите клипови, неговите дресови ќе останат засекогаш кај мене..

Не се прави на три и пол, уште пред бакнувањето на амблемот му беа спиздени. Уште прст кога им покажа. Заеби амблемот. А ти дека ќе си го исвиркал: :pos2:

Енивеј, ќе останат неговите голови и кај мене и кај сите. Кај мене го има респектот како и сите големи играчи кои играле за Интер. Но ништо повеќе од тоа. Трите титули беа дело на колективот на Интер, а ако не беше Златан, ќе беше некој тандем од типот Ето-Милито... всушност, ниту ти ниту јас не знаеме што би било без Златан, зошто немаше да има дупка место него.

Очигледен доказ ти е оваа сезона: погледни ја играта на нападот без Златан: за се има решение! Знам ќе речеш рано е, ама ако се познава денот по утрото, ова ќе биде спектакуларна сезона.

Патем, јас го гледам Интер едно 15 години. За мене, Златан не е ништо повеќе од Виери или Роналдо, кои патем се поголеми легенди од него во Интер. Единствена причина што овие не освоија титула а Златан освои, е тоа што тие играа пред Калчополи и беа грубо крадени (1998 посебно, Јувентус - Интер, директен меч кој решаваше за титула). Инаку, Роналдо многу послаб тим на Интер го носеше на рамо, но не кукаше дека тимот му е слаб.

Тоа што ти си решил да му се клањаш на Златан како единствена причина заради која сме освоиле титула, тоа си е твоја работа. Многу фактори имаше за титулата, Златан е само еден од нив.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom