Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
сите го знаевме тоа дека ибро ке направи така само незнаевме кој трансфер период, дали овој дали следната година.Ова е доказ за тоа што дебатиравте тогаш околу Ибра-камилович...
"We have better players, we play a much more beautiful style of football, possessing the ball and we always play on the attack. We practice a far more offensive game than Inter. That makes us better, and I have no doubt we will win. I know we will. We are stronger!" :pos2:
Ве шитна целосно итоа за неполни 2 месеци! Ете колку вреди овој човек, мада за некој овде кај вас со двојно државјанство е полн погодок...
п.с. Не го сметајте ова за провокација! :smir:
Ве шитна целосно итоа за неполни 2 месеци! Ете колку вреди овој човек, мада за некој овде кај вас со двојно државјанство е полн погодок...
п.с. Не го сметајте ова за провокација! :smir:
Како тоа за два месеци? Го продадовме после 3.5 години.. не знам какви се тие два месеци..
Овој човек вреди Ето + 45 милиони евра.. (толку пари смрдениот ЈуБе нема добиено во историјата на постоењето)..
А дека беше дечкото полн погодок кај нас беше.. Едноставно она што тој ви го правеше вас и на останатите по теренот не се купува со пари.. едноставно е бесценето..
П.С. Каква провокација.. Сметај исто како да не си напишал ништо..
[/left]
[/center]
Шо да се разбираме бе пеце? Споредуваш 3 титули, со победа од 4-0? Искрено мене ми е помила победата против еден посилен Милан со играч помалку кога игравме.. онаа 3-4..
Ако разбираш..
Шо да се разбираме бе пеце? Споредуваш 3 титули, со победа од 4-0? Искрено мене ми е помила победата против еден посилен Милан со играч помалку кога игравме.. онаа 3-4..
Ако разбираш..
Секако ... кога ке ни извадеа нерешено од сигурно водство ...
3 титули кој ибрахимовиќ сам ги донесе ?
НЕ !!! И не врти исти муабети пак ...
Фејс ит , 90% од фановите на Фан Клуб интер го сметаат за дебилен и спонзоруша тип на фудбалер ...Тачно , даваше голови кои бе од витално значење ама не беше само ОН !
Крај !
Кога останавме со играч помалце беше 4:1 :smir:
Заеби фановите на фан-клуб Интер. Општо фановите на Интер имаат лошо мислење за него. Ќе видиш на Меаца како ќе биде дочекан. Ако го дочекаат со аплауз и овации, јас ќе сум прв што ќе признаам дека ние овде на фан-клубов сме биле грешка. Но па ќе речам, што мислат навивачите за Ибра најдобро ќе се отслика на натпреварот со Барселона. Нема бегање од тоа...
Златан автоматски ќе биде исвиркан заради бакнувањето на амблемот! Незнам што очекуваш ти? Да го пеат неговото име? На кој фудбалер, кој бил во најдобрите години, а си заминал од клубот, при повторно доаќање со новиот му ракоплескале? Тоа е нормална реакција.. Оние вистинските фанови секогаш ќе ги имаат најдобрите фудбалери на Интер во својот дом.. Во постерите на ѕидовите.. Во видеата од минатото со нив.. А верувај кога и јас би бил таму би му свиркал само заради бакнувањето на дресот.. Додека неговите слики, неговите клипови, неговите дресови ќе останат засекогаш кај мене..