Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
1-2 GILARDINOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

WTF !?

ајј мајко мила, Виола па вие сте биле страва :excited::aplauz::cuc:

со среќа прво место на табела, честитки...
конечно еден асален тим од Италија, браво!

gazenjeeeee, so bez pola tim a liverpul so gerard i tores, GAZENJEEEEEE, mackanjeeee, kako sakame koa sakame tepame

FORZA FIORENTINA !!!!!:vozbud:FORZA FIORENTINA !!!!!:vozbud:FORZA FIORENTINA !!!!!:vozbud:FORZA FIORENTINA !!!!!:vozbud:FORZA FIORENTINA !!!!!:vozbud:FORZA FIORENTINA !!!!!:vozbud:FORZA FIORENTINA !!!!!:vozbud:FORZA FIORENTINA !!!!!:vozbud:FORZA FIORENTINA !!!!!:vozbud:FORZA FIORENTINA !!!!!:vozbud:

хаххахахах
само што го загубив линкот, и ете го џила голот хахаха лудница еј
не ми се верува
браво мајстори.
давајте линкот од голот ако најдете брзо

ова е голем тим, направи целосен пресврт и цело време верува дека можат да победат. браво

Bravo za Vargas kako istrca i go proigra Gilla.Bravo sekoja cest se vide Liverpul deka e bez motiv ali bravo za borbenosta i toa so sto tolku povredeni pobedia.

FORZA VIOLA

Браво дечки, тотално го оправдавте првото место во групата. Се надевам дека во 1/8 - финале ќе ви се падне некој полесен тим и ќе продолжите понатаму. :smir:

hahah zverovi, so koj tim gi tepame sred livrpool, pa koa ke se vratat i prvotimcive ke bide :) zakon. bravo sekoja cest na prandeli i momcite, ajde neka se vrati andre D. V. bravo momci.

само што гледав интерфју со гулит, ширер и викаат како само се зачудени у позитивна смисла од фиорентина, од фактот што се италијански тим, а играат футбал, не глумат на терен, импресионирани се од начинот на игра, акциите, позициите на играчите... направија многу добра анализа... (нашиве коментатори нек идат у курац за ништо не ги бива, претенциозни срања :D).

голот беше навистина добар, мислам стварно добар, непогрешлив, варгас му ја собра и му нафрли на џила, колку кул гол даде не ми се верува еј, смирено му го спушти хахахах закон.

браво прандели, дајте споменик да му изградиме :)

Срце ми се испуни што нема шанси да се погодиме у 1/8 финале

со срека

Џилардинооооооооооооооооо....
але алееееееееее але алееееееееееееееееееее....
campioni nel mondo siamo noi!!!!!

Честито победа заедно со нас сакам да идеме најдалеку што моземе позз

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom