Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Samo se prasuvam dali uste celnicite i navivacite na Juventus mislat deka Melo stvarno vredi 25milioni?
Bravo korvinjo:salut:

Samo se prasuvam dali uste celnicite i navivacite na Juventus mislat deka Melo stvarno vredi 25milioni?
Bravo korvinjo:salut:

леле не ми се верува како го лапнаа, дома 4-1, колку лоша стратегија, се издуваа со интер и сега невиден пад.

вака сеа, нешто размислуев, како би изиграле утре вчера!
кога би размислувал ко прандели или доколу тој би размислувал како мене, ова ќе биде многу лесен и едноставен натпревар за нас, да го победиме се разбирам. да да.
епа, ливерпул нема ништо да изгуби и ќе игра типично англиски футбал, една топка и сите трчаат ко будали. значи тие така ќе ја постават играта па не знам! штом знаеме како ќе играат они, тогаш ние само треба да ги сочекаме. тие ќе сакаат као нешто да докажат, овие ли ни го зедоа местото и ќе не нападнат јако од почеток. све што треба да направи е да се одбраниме од почетокот и со смирена игра да ги спуштиме. Тоа дефинитивно ќе ги отфрли од игра, ќе ги олади и ќе им падне на памет дека за џабе трчаат, немаат ништо они од тој натпревар. Така да, мислам дека ова е натпревар што мораме да го добиеме ментално, прво така да ги победиме, а шансата треба трпеливо да си ја чекаме, а ќе дојде, и тогаш џила оп голче ;)
мислам дека ова ќе биде типично англиско-италијанска пресметка, и како и секогаш ние ќе победиме.

Ke vidime zesko e na Enfild:toe:Mozebi izgleda vaka prosto kazano,ama sepak tesko ke bide da se dojde do 3 boda pogotovo na gostinski teren.Racunaj deka degen kako Natali ke igra u odbrana.Ja mislam deka treba da zapneme i otvoreno da izigrame,maski!pa sto bide neka bide

Ke vidime zesko e na Enfild:toe:Mozebi izgleda vaka prosto kazano,ama sepak tesko ke bide da se dojde do 3 boda pogotovo na gostinski teren.Racunaj deka degen kako Natali ke igra u odbrana.Ja mislam deka treba da zapneme i otvoreno da izigrame,maski!pa sto bide neka bide
и јас би рекол така нешто слицно како во фиренца да ги прекинеме на средината од теренот, ако успееме да ги пресечеме таму пак ќе изгледаат како без компас кога ги згазивме во фиренца...

ke bide mn tesko vecer Zanetti, Gobbi, Mutu, Gamberini i Dainelli povredeni Vargas i Jovetic propustile trening i se neizvesni za natprevarov, nma das eznae do osleden moment dali ke igraat. Navivacive na Liverpool najavuvaat koreografija so koja ke gi pozdravat navivacite na Fiorentina za dobriot precek vo firenca.
Vazno e so JUVE go izedoa hahah, i Melo i Diego kakvi utki im se, i milan da ispadnese i ke bese kompletno ama aj Bwin mafija :)

jovetic i vargas se neizvesni
izlagame bez 6 prvotimci, ali i taka sme jaki za Liverpul !!:drk:

Fiorentina (4-2-3-1): Frey; Comotto, Natali, Koldrup, Pasqual; Donadel, Montolivo; Marchionni, Santana, Jorgensen; Gilardino.

verojaten sastav

jovetic i vargas se neizvesni
izlagame bez 6 prvotimci, ali i taka sme jaki za Liverpul !!:drk:

Fiorentina (4-2-3-1): Frey; Comotto, Natali, Koldrup, Pasqual; Donadel, Montolivo; Marchionni, Santana, Jorgensen; Gilardino.

verojaten sastav

ах... како бе вака
па ни LDS не е во прв состав, моите три омилени играчи у состав: комото, клоудруп и сантана... абе растур има да ги направиме :) :)
јас прочитав и од блиски извори на фиренца разбрав дека јове ќе игра, се надевам и варгас.
ако овие не играат, тогаш боље нека ги пушти бабакар, мамакар, шо ти ја знам и така ливерпул осеќам ќе пуштат деца да се докажуваат ;)

Sto e premnogu premnogu e.Mnogu povredeni igraci.Daineli i Gamberini dvajcata glavni bekovi.Zaneti mozokot u sredina,plus Vargas,Jovetic i Mutu.Na toa ako se dodade i Gobbi koj e podobar od Paskval sezonava,ke bide epten tesko.Toa se 6-7 prvotimci.Jebiga toa e

comoto desen bek ,napred ke igra de silvestri, ke gi zbuni tie glupite anglicani..FORZA VIOLA !

ne se zamaram za utakmicava, za ovie botovive liverpul , ke gi tepame

comoto desen bek ,napred ke igra de silvestri, ke gi zbuni tie glupite anglicani..FORZA VIOLA !

According to Uefa.com, Prandelli has De Silvestri on the left wing…a la Vargas?!

hahahha

WTF

пошто сантана не знае да игра на лево, можеби и стварно LDS ќе игра лево .... леле леле ова ќе биде, не знам шо ќе биде
ајде да видиме,
FORZA VIOLA

Sto be super izigravme samo sto nemavme sreka.Liverpul dade gol prakticno od prviot obid.Bez sansi bea celo poluvreme i ete na sasma dadoa gol.Ali nasana na De Silvestri da vlezese ili ona na Montolivo ke bese evro gol!

Sto be super izigravme samo sto nemavme sreka.Liverpul dade gol prakticno od prviot obid.Bez sansi bea celo poluvreme i ete na sasma dadoa gol.Ali nasana na De Silvestri da vlezese ili ona na Montolivo ke bese evro gol!

дај бе нека влезе некој, сантана - јоргенсен ме убија еј .

али ќе ја свртиме не им се игра бе, само треба да навалиме и кај еден, два ќе им дадеме.

хахах старото магаре погоди :D:D
ајде уште еден

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom