Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Spomenik za Prandeli da ama i mora igracite da se nagradat.Igraat so srce 90 minuti trcaat kako ludi.De Silvestri pomina za 70 minutu skoro 10 km,Montollivo go imase na sekade,Komoto po desna dore dole i duri on bese najzasluzen za prviot gol.Kroldrup-Natali me iznenadija.Bravo uste ednas

http://www.goal.com/en/news/1716/ch...ague-knockout-draw-december-18th-how-it-works

пази во какво друштво сме хахахах па па па
значи наш противник ќе биде еден од:

Olympiacos
Bayern Munich
VfB Stuttgart
Porto
CSKA Moscow

само не ми е јасно дали може да не извлечат пак со лион?
that would suck big time

честитки за победата и да ти кажам со Лион не можете да се паднете во осмина финале, со Лион можете да се паднете во четврт финале, нормално доколку и двата клуба го поминат осмина финалето

честитки за победата и да ти кажам со Лион не можете да се паднете во осмина финале, со Лион можете да се паднете во четврт финале, нормално доколку и двата клуба го поминат осмина финалето

ја се извињавам... не знам, прв пат стигам до тука :)
и сеа кога ќе ме прашаат кого сакаш да ти падне, јас ќе одговорам: Баерн Минхен. И нив им го собираме од лани, bring it on, подобро порано отколу подоцна ;)

Imame golemo hrabro srce
bravo za prandeli, gilardino, vargas i kompanija
ova e moment za uzivanjee
ideme dalje
forza fiorentiaaa

Ja mislam deka fudbalot koj go igra Porto najmalku bi ni odgovaral i ne gi posakuva niv.Ke bidam zadovolen so Studgart i da go vidam Kuzmanovic u Firenza.Da vidime so ke bide,pa da kaze posle deka si otisol od Fiorentina za da osvoj titula so Studgart(koj e momentalno na 13-14 mesto na tabelata)I Grcite da ni se padnat pa da ideme da gi gledame u Atina+plus nema vizi sega :vozbud:

Фиорентина има најлесни можни противници од сите 16 екипи кои стигнаа до оваа фаза... све освен Баерн ќе биде успешна ждрепка за вас, па дури и Баерн зашто да не го поминете кога на двапати Ливерпул беше поразен...

e i ovie juve idioti ne mi se veruva, da go odbegnevme i vtoriot od nivnata grupa, da zavrsea juve vtori ke bese ute podobro :) ama ajde, koj saka neka se paga sea u januari uste nekoe zailuvanje, da ni se opraaat igracibve i neame galje :) FORZA VIOLA
po podolgo vreme pofalba za sredinava, monrolivo i donadel rasturija

Super bese sredinata, odbrana mora da se kupi co januari , i edrn napagac , onoj kastiljo e duh, nevidliv nisto ne pravi

Ja pred se bev iznenaden od pristapot na Montolivo.Izigra perfektno vcera.Trcase kako lud mora da sse priznae deka Montolivo za razlika od lani koga ovoj period imase veke 4 gola dadeno,ovaa godina e kade kade podobar iako ima samo eden gol vo LS.Mnogu pozrelo igra na sredina.

Gi gleam tabelive i fiorentina bas me impresionira, edinstven tim so 5 pobedi ( po red ova moze da e nekoja opasna serija :) ) i samo real ima poveke golovi od nas dadeno tie 15 nie 14. e nekako mi mirisa sezonava na finale vo madrid protiv real :) da im vratime za pred 50 god :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom