Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Se povredil ali ne bilo seriozno!Bi trebalo da brani u nedela

Daineli se vraka u nedela,se nadevam i Jovetic ke bide spremen.Ako moze i Gamberini,ako ne neka se cuva za Milan sledniot vikend!Mutu kaj da e ke se vrati

Gi gleam tabelive i fiorentina bas me impresionira, edinstven tim so 5 pobedi ( po red ova moze da e nekoja opasna serija :) ) i samo real ima poveke golovi od nas dadeno tie 15 nie 14. e nekako mi mirisa sezonava na finale vo madrid protiv real :) da im vratime za pred 50 god :)
mozam da go sonuvam toa finale REAL - FIORENTINA finale vo koi igraat moite ekipi 2 ekipi ali do tamu cekor po cekor :vozbud:
ajde sega prvo nekoj od stuttgard,olimpiakos ili cska moscow... :helou:

btw утре ли е ждрепката и во колку ако е утре?

drugiot petok e zdrepkata

ne e seriozno so frej, i da ne brani so kievo, so milan ke se vrati, ajde poleka i mutu,jovetic i gamberini se oporavuvatat :)))

уффф свршувачка е тоа брат...
ајде летово идеме може ќе осетиме каква е маѓијата таму :smir:
ditemi che e vero !!! :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

кажете ми дека е вистина :smir:

луѓе, супер е клипчето, браво и за навивачите што ги пречекале како што треба.
јас да си се пофалам лани бев летото у фиренца, убаво гратче е, да речеме третина од скопје. главниот дел е типично италијански, да не речам заостанат, али го чуваат нечепнат пошто доаѓаат туристи од цел свет и као нешто се диват на архитектура, на нешто од 15-ти век. ништо не смее да се чепка, да се доградува и затоа е пред распаѓање градот хахах.
у принцип им е добра финта, да не се мешаат стари згради со нови... да не навлекувам во друга тема, туку, во тој дел од градот се наоѓа сега и стадиот. Тој што е во план да се изгради треба да биде мислам во новиот дел на фиренца, или фиренца-север. кога отидов да го видам стандиот, што да видам зграда од два спрата хаха, нашиов стадион е 10 пати поголем и пограндиозен.
мислам дека ви зборев за сите најави за изградба на центи за друг начин за прилив на пари, нели тоа беше дел и од оставката на дела вале.
иначе да не се разочарате ако отидете таму, ќе наидете на многу комунусти, луѓето таму не сакаат да мрднат од мртва точка, па и таму кај што јадат на клипчево делува целата таа атмосфера прилично комунистичка. европа у принцип е заостаната.. да не навлегувам у друга тема...туку, прашав колку ќе биде карта за 1/8 финале, би требало да биде околу 30 евра, што е солидно, абе комунизам и ренесанса хахах

поздрав.

vo prviot sesir za osmina finale se najde samo eden klub od italija i toj klub se vika FIORENTINA ete da si znaete site:)

Braka
mucho mi e drugarce od naselba, i on e za Fiorentina, posakajte mu dobredojde na forumov, ajde se poveke ne ima VIOLETOVI
Forza Violaaaaaa

taka e mile i da si znaat site so ovoj budzet so go iame najbolji sme ali lud e pantaleo ke napravi neso ke zeme nekoj zver i posle drug tret i tako dalje pa na kraj kraeva i da ne zemat nisto i nikgo FIORENTINA si e FIORENTINA idemoooooo

Ajde mucho dobredojde brat
jaki sme mnoguu
so kievo se vrakaat jovetic i gamberini, ideme na tri boda:vozbud:

dobro ve najdov:)konecno neso vakvo srekja mile mi kaza inace pojma ke nemav uste za forumov abe morase da pukneme ednas vise aman:)))lani steta ali ovaa godina u cetvrt finale sme 100 posto

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom