Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
И ако се сеќавам убаво Бабел ни ја закрпи и тоа многу убаво ни ја закрпи ама му лизна малце на Чех топката :свиркам: ( ако се сеќавам и дожд врнеше малце ) :icon_lol:

Ај утре и ние еден таков ќе им дадеме :icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1398531787][/DOUBLEPOST]Уствари ја на 1/4 финалето сум мислел и првиот гол на Ливерпул. Мислам Лампард го даде последниот гол за нас тогаш.

Е првиот гол на Ливерпул од косо, по земја од слободен удар кога сите очекуваа нафрлување. Е таков гол сакам :D

Последно уредено:
Се збори дека Мурињо не отишол со тимот во Ливерпул :pos:
Не верувам дека нема да се појави, ама ако не се појави :cuc::cuc::cuc::cuc:[DOUBLEPOST=1398540434][/DOUBLEPOST]The squad has arrived in Liverpool. Jose Mourinho travelled separately due to feeling unwell & not wanting to pass it on to players.
Штета.

Последно уредено:
Се збори дека Мурињо не отишол со тимот во Ливерпул :pos:
Не верувам дека нема да се појави, ама ако не се појави :cuc::cuc::cuc::cuc:[DOUBLEPOST=1398540434][/DOUBLEPOST]The squad has arrived in Liverpool. Jose Mourinho travelled separately due to feeling unwell & not wanting to pass it on to players.
Штета.
OFFICIAL: Manchester United is proud to announce Jose Mourinho will lead the team in season 2014/2015

Заебавајте се вие за Бенитез ама ако влезем во финале ќе биде заради него. Ако влеземе ќе цитирам едно мислење да видите дека сте знаеле што бил планот на Бенитез уствари :D

А затоа тебе ти Донев тражеше стари постови оној ден, хмм.. Знаев дека се спрема нешто.
Кухају се, кухају...

лол не тоа беше нешто на Донев да му покажам ова е 1 пост што случајно го сретнав. :D

Не за тоа премногу е залетан Ливерпул затоа :)

Ајде кажи ми кај гледаш некој залетан да е? Баш змејскиов не "кара" оти уште сме на земја. Е сега ти ако имаш намера да провоцираш е друга работа, а сите согласни сме дека има уште да се игра.

Ајде кажи ми кај гледаш некој залетан да е? Баш змејскиов не "кара" оти уште сме на земја. Е сега ти ако имаш намера да провоцираш е друга работа, а сите согласни сме дека има уште да се игра.
Ваљда смета како екипа, многу победи имате собрано во серија онака во победничка серија сте, тоа смета под залетување (ваљда што го знам :D )
А вие не сте ептен залетани јавно, ама сите си се надевате на титула потајно (а кој може да ве обвини :D)

@the_kop онака Зоки ти кажа ко што треба онака од мерак што се вика нема што да ти кажувам јас повеќе . Никој јавно не се залетува а и не кажувам за вас можеби мислев за тие во Англија , а во душа ви гори победата и сигурни сте во неа . А немам намера да провоцирам не се секирај не сум до тоа да провоцирав ќе го пишев тоа во Премиер Лига темата а не тука :свиркам:

Многу има Зоки за цитираше :D[DOUBLEPOST=1398567086][/DOUBLEPOST]
Кога го праша Чизбургер или хамбургер како го кажа хамбургер како на филмовине од Жак Клузо.:pos:
За после ме занима со кој тим ќе искочи Мурињо, резултатот мање битно.:icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom