Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Ај уште еден саат па да видиме дали Мурињо ќе се криви затоа што игра со ослабен тим или затоа што лажел дека ќе игра со ослабен тим.

Ако има глупи луѓе нека го криват Мурињо за МАЈНД ГЕЈМС

Какви глупости имаше на твитер од фанови на Ливерпул. Страшно...

После утакмицава:
- Не тепаа Ливерпул :(
- Ги тепавме Ливерпул :(

Дури и за нерешено, пак мака ќе ми биде некако..

Зошто "ги тепавме ливерпул :(" ?

Зошто "ги тепавме ливерпул :(" ?
Од двете зла помалото. Далеку посимпатична екипа ми се од Сити. И да ги тепаме за нас не менува скоро ништо, а на Сити широко им се отвара патот за титула.

Ај да видиме кој ќе го погоди составот за денес. :)
Торес,Ширле,Салах,Лампард,Гинкел,Матич,Кол,Аке,Иванович,Калас,Хиларио.[DOUBLEPOST=1398599715][/DOUBLEPOST]
После утакмицава:
- Не тепаа Ливерпул :(
- Ги тепавме Ливерпул :(

Дури и за нерешено, пак мака ќе ми биде некако..
Ич да не ти е грижа, опушти се и гледај си фудбал без замарање. Она нас што треба да не интересира е дуелот со Ат. Мадрид во среда. :)

Време е за промена. Време е да се покаже кој е кој. Време е да се вратиме во борбата за титула до последно коло. Време е да се покаже дека Челзи е многу повеќе од еден човек. Дека Челзи е домининатен со било кој играч во првиот тим. Дека го имаме квалитетот да победиме секоја екипа со секој играч. После денешниов натпревар ќе има разлика, и тоа помала од досегашната. Победата не е битно со колку гола ќе биде, еден,два,три или пак шеесет и три. Храбар Челзи, сложни навивачи. Се или ништо. Лила или Банкарот. Напред !
(пошто го нема @Forrest Gump )

Пред вакви мечеви да си ја прочитате поемава

The FA have announced that Jose Mourinho will be charged for being ill. 'Being ill just is unacceptable for a Premiership manager" they say. :(

Што е ова бе ! ЛАМПАРД САЛАХ МАТИЌ ШУРЛЕ МИКЕЛ БАНЕ КОЛ АЗПИ БА ШВАРЦЕР ?!?! ОВА СЕ Е ПРВ ТИМ ! ПА СИ ПРАВЕЛ МАЈНД ГЕЈМС МУРИЊО ААААА

Супер очекувано тимче, очекувам победа,3 бода и враќање во борбата за титула до последно коло. Напред ! Очекувам од Калаш да биде експлозивен денеска :D

Up The Chels !

Супер што Калаш ќе добие шанса, очекувам а и би сакал во второ и Ван Гинкел да влезе.

Со среќа!

Требаше и Азпи одмор, сакам Бејкер и Ван Гинкел да добијат некоја минута.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom