- Член од
- 13 февруари 2013
- Мислења
- 264
- Поени од реакции
- 248
Ај некој нека го најде потегот на ДДГ кога ја извади од корнер со нога,вчера не го видов .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
^И хајлајтс ако има некое подолго. Ја гледав ама ми сецкаше честопати и едно време исклучив па пропуштив два гола.![]()
Еве ти целосен хајлајтс http://rutube.ru/video/02702f6b74422b47b18a9bbc75893086/^И хајлајтс ако има некое подолго. Ја гледав ама ми сецкаше честопати и едно време исклучив па пропуштив два гола.![]()
Мислиш они што ќе прават со нас?Норвич е минато,што ќе правиме со кралевите?![]()
Фала ти Гошка. Што би праеле без тебе. (озбилен сум, секогаш имаш линкови)Еве ти целосен хајлајтс http://rutube.ru/video/02702f6b74422b47b18a9bbc75893086/
Ќе играме фудбал што се се толку уплашиле имаме квалитетен тим што може да им се спротистави.Норвич е минато,што ќе правиме со кралевите?![]()
како и да е,ова ќе е средба на два големи клубови со голема историја,и со моментално луди тренериРеал ја победи Барселона, Барселона која од примената на тика-таката моментално е во најслаба форма поради ред познати причини. Реал е во налет и игра со самодоверба, за тоа нема сомнение, ама факт е дека Јунајтед игра многу различна игра од таа на Барселона пред се тактички. Од Барса знаеме што да очекуваме, посед 70% со кратки прецизни додавања, без многу нафрлени топки и без премногу физички дуели. Тоа што тој начин на игра Барса го има донесено до совршенство е друга приказна.
Јунајтед е далеку понепредвидлив. Никој, ама апсолутно никој не може точно да знае со кој тим ќе излезе Ферги, секогаш има по некое изненадување во составот. Плус, заврши периодот кога тврдоглаво се држевме до 4-4-2 со две класични крила и двајца шпицови. Оваа сезона игравме 4-2-3-1, 4-3-2-1, 4-4-2, а тоа е така зошто имаме извонредно балансиран, голем и квалитетен состав кој брзо се прилагодува на секакви тактички промени. Ако Реал пронашол противигра на поседот на Барса, со нас ќе е многу подруга приказната т.е. Реал ќе ја има улогата на Барса, Реал ќе сака да го има поседот и да ја контролира играта, Реал мора да постигне гол, Реал и да почне претпазливо, како ќе одминува времето, ако немаат постигнато гол ќе мораат да додаваат гас и да тргнат по него. На крајот од краиштата, ова беше меч од Примера каде Реал знае дека нема шанси да ја одбрани титулата, па не верувам дека биле под толкав притисок и сигурен сум дека играа далеку порастеретено од колку ако овој меч им значеше враќање на првото место.
Поентата ми е дека тоа како играл со Барса не значи дека со истата тактика ќе настапи со нас и (не дај боже) ќе го има истиот ефект. Ова е сосема друг профил на меч.