Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Змејски е кумановац. Вчера утврдивме и за дефинитивно.

Коа веќе нејќете муабети за кладилница.

:D

Наводно Чех ќе ја одложел операцијата за да може да игра во евентуално финале. Ако е вистина ова, :cuc::cuc:!! После пак да јадете трици и што уште не против него!!!

Го немам гледано којзнае колку, но според медиумите има преголем напредок, а и најдобар играч во лига, не те избираат туку така.
Хазард помалиот. :)
tumblr_n4mnoev3AL1rbqdkwo4_250.gif

Уште полошо, да брани во финале, а да не е фит, ризикува уште поголема повреда и киксови.
Абе да ама верувај дека ќе му даат инекции, триста чуда, завои и што уште не. Ама чекајте, прво да избориме финале, па после другото. :D

Најак фан клуб :свиркам: , се има :icon_lol:

Ако тепа утре Челзи мислам онака има да се смеам во Премиер Лига темана некој 100 х :pos: ќе ставам :icon_lol:

Најак фан клуб :свиркам: , се има :icon_lol:

Ако тепа утре Челзи мислам онака има да се смеам во Премиер Лига темана некој 100 х :pos: ќе ставам :icon_lol:
Зашто? Има муабети од типот "хехе специјалниот ќе губи од помошникот хехе врска си нема хехе кај ми текињаат најсмешен сум хехе" ?

Зашто? Има муабети од типот "хехе специјалниот ќе губи од помошникот хехе врска си нема хехе кај ми текињаат најсмешен сум хехе" ?
Не за тоа премногу е залетан Ливерпул затоа :)

Кога игравме финале против Јунајтед каде го игравме реваншот во 1/2 финалето ? Дома ?

Со Ливерпул беше тоа така ? Кога се јадевме до 90та минута ? 4-2 заврши мечот или нешто така.
Јака утакмица беше таа :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom