Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Кога видов дека е повреден Делап, очекував да го вратат назад. Треба некој класичен напаѓач во ситуација кога Делап и Палмер се повредени, па Жоао Педро игра како втор напаѓач/10ка.

Не ми е јасно со овој од Брајтон што е идејата, зашто позајмица.

Ќе дреме на клупа и ќе го мења Палмер у 80та минута. Не верувам да игра многу.
Иначе денес Мареска го извади Џорџ после 67 минути и можда ќе биде на критика ама искрено, не ни требаше да го става, младо дете е и се ама ужасен играч, нека го пратат негде нека стекнува искуство, знаење, рано му е за Челзи.
Другото што ме секира е дека овој Гитенс ќе излезе тешка превара, така да можда трансферот на Гарначо и не е толку лош. Мудрик за овој е Бекам ама не се ни заебавам, за кој кур платија толку пари не знам, изгледа како првпат да стапнува на фубалски терен.

Не ми е јасно со овој од Брајтон што е идејата, зашто позајмица.
Сигурен сум дека со Брајтон си прават некои услуги. Трансферот на Енцисо демек ќе пропаѓаше поради медицински, за после да испадне ќе го комплетираат и плус овој на позајмица во исто време.

Треба уште играчи во составот дефинитивно.

Две повреди, лоша форма кај некој играч и немаме замени.

Многу е поразлична играта кога е Делап е на терен самото присуството на снага автоматски противничкиот тим губи еден штопер и значително повеќе отворен простор за другите играчи.

Ако не се лажам Д Фофана е во Челзи се уште, треба да му се даде шанса, кога веќе Џексон не сака да се враќа.

Пак ќе го пофалам Чалоба одлична партија, Каиседо, Нето и Педро се злато вредни играчи.

Абе кој го прашува Џексон дали сака или нејќе да се врати. Челзи не му е должен ништо, он е должен на Челзи што откако доби нов договор попи 2 црвена картона и тимот го остави на цедило пошто е без мозок.
И јас нејќам да се врати во Челзи ама во моментот е премногу касно во трансфер рокот и потполно ги разбирам директориве што се решија на овој чекор, сепак е играч на Челзи дур не се потпише договор а трансфери пропаѓале за глупости, плус ова не е ни трансфер, туку скапа позајмица за која Баерн се ценка цело лето, што им е должен Челзи на нив, ништо. Секако нема да го откупат за стално ради цената.
По мене во овој момент изиграа правилно, проблемот е сега што ќе имаат незадоволен играч во тимот кој можда ќе ствара лоша атмосфера ама ако се тоа деси, ќе го пратат пак во бомб сквадот и кој го ебе, секако е глуп црнец.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom