dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.412
- Поени од реакции
- 85.366
Не ми се читаат страниве само ќе си пишам еден пост како ретардираниние од фан-клуб Ливерпул 
Да ти ебам утакмицата да ти ебам еј. Оргазми. Лудило. Е вакви утакмици сакам. Не знам од кај да почнам.
Конечно асална утакмица, реков дека треба да напнеме на почеток и напнаа ама не мислев дека толку лесно ќе примат гол. Грешка на одбраната и лошо позионирање можеби на Чех ама не е битно, битно победивме. Не знам зошто пак Рамче-Лампард играа ама ај и тоа ќе го премижиме пошто победија.
Торес играчиште. Кога ќе се земе неговиот престој тука јас по добро ќе го запаметам. Мурињо паметно направи што го донесе Ето, му создаде многу повеќе притисок на Торес него ли што ќе му направеше Лукаку. И покрај тоа што е сега прв избор знаејќи дека има искусен црнец позади него во редица ќе го стисне гзот. Ширле освен голот ништо не направи посебно. Микел влезе и одма после 20 мин победа. Зен мастер. Да не ми беше "страв од урочување" уште утре ќе уплатев дека ќе освоиме ЕПЛ. Мурињо легенда. Од сега бришам секаква комуникација со некој што има да каже нешто лошо за Мурињо. Забалета најјачи. Горе доле тоа е.
А и да не мислите дека сум го заборавил голот на Ширле. Нема јас ништо да кажам за голот на Ширле ќе оставам цитатите од познатите да говорат:
Сума сумарум за мечов: "Покажавме карактер" (gone but never forgotten)
Браво за победава, дефинитивно 3 години по ред 9тото коло во ЕПЛ ќе биде пресвртница на сезонава. Како смајливо бев кога дадовме гол-

А за малце ќе заборавев @Џизер: Тепавме со Лампард во прв тим
И не ќе биде лошо Есиен ако изигра солидно со Арсенал да игра малку почесто (последново важи и за Микел)
Следна станица: Уште едни арапи.

Да ти ебам утакмицата да ти ебам еј. Оргазми. Лудило. Е вакви утакмици сакам. Не знам од кај да почнам.
Конечно асална утакмица, реков дека треба да напнеме на почеток и напнаа ама не мислев дека толку лесно ќе примат гол. Грешка на одбраната и лошо позионирање можеби на Чех ама не е битно, битно победивме. Не знам зошто пак Рамче-Лампард играа ама ај и тоа ќе го премижиме пошто победија.
Торес играчиште. Кога ќе се земе неговиот престој тука јас по добро ќе го запаметам. Мурињо паметно направи што го донесе Ето, му создаде многу повеќе притисок на Торес него ли што ќе му направеше Лукаку. И покрај тоа што е сега прв избор знаејќи дека има искусен црнец позади него во редица ќе го стисне гзот. Ширле освен голот ништо не направи посебно. Микел влезе и одма после 20 мин победа. Зен мастер. Да не ми беше "страв од урочување" уште утре ќе уплатев дека ќе освоиме ЕПЛ. Мурињо легенда. Од сега бришам секаква комуникација со некој што има да каже нешто лошо за Мурињо. Забалета најјачи. Горе доле тоа е.
А и да не мислите дека сум го заборавил голот на Ширле. Нема јас ништо да кажам за голот на Ширле ќе оставам цитатите од познатите да говорат:
Во животот имам постигнато многу погодоци но ниеден не беше толку волшебен како тој на Ширле денес. - Пеле
Голот на Ширле ме натера да се откажам од хероинот. - Марадона
Секој втор фубалер е нов Зидан, нов Пеле или нов Марадона но ниеден не е нов Ширле. Тој е еден и едниствен. - Зидан
Кога ќе пораснам сакам да бидам Ширле. - Меси
Голот на Ширле ме воскресна.- Ганди
Тројка од соништата ? Андреа Ширле. Човекот вреди за двајца.- Саша Греј
Македонија е економски лидер на Балканот.- Латас
Ширле во Јануари доаѓа во Барселона 100% потврдено.- Филе
Да вистина е дека ја освоив титулата во Ф1 денеска но да збориме за нешто што бара повеќе вештина- голот на Ширле. - Себастијан Фетел
Тројка од моите соништа ? Влатко Илевски против Литванија- Игор Трпески.
Зошто го направив тоа на крајот ? Па видов дека некој плав трча позади мене и јас од страв дека е Ширле за да не ме претепа после утакмица му подадов. - Забалета
Сума сумарум за мечов: "Покажавме карактер" (gone but never forgotten)
Браво за победава, дефинитивно 3 години по ред 9тото коло во ЕПЛ ќе биде пресвртница на сезонава. Како смајливо бев кога дадовме гол-

А за малце ќе заборавев @Џизер: Тепавме со Лампард во прв тим

И не ќе биде лошо Есиен ако изигра солидно со Арсенал да игра малку почесто (последново важи и за Микел)
Следна станица: Уште едни арапи.