Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми се читаат страниве само ќе си пишам еден пост како ретардираниние од фан-клуб Ливерпул :D

Да ти ебам утакмицата да ти ебам еј. Оргазми. Лудило. Е вакви утакмици сакам. Не знам од кај да почнам.

Конечно асална утакмица, реков дека треба да напнеме на почеток и напнаа ама не мислев дека толку лесно ќе примат гол. Грешка на одбраната и лошо позионирање можеби на Чех ама не е битно, битно победивме. Не знам зошто пак Рамче-Лампард играа ама ај и тоа ќе го премижиме пошто победија.
Торес играчиште. Кога ќе се земе неговиот престој тука јас по добро ќе го запаметам. Мурињо паметно направи што го донесе Ето, му создаде многу повеќе притисок на Торес него ли што ќе му направеше Лукаку. И покрај тоа што е сега прв избор знаејќи дека има искусен црнец позади него во редица ќе го стисне гзот. Ширле освен голот ништо не направи посебно. Микел влезе и одма после 20 мин победа. Зен мастер. Да не ми беше "страв од урочување" уште утре ќе уплатев дека ќе освоиме ЕПЛ. Мурињо легенда. Од сега бришам секаква комуникација со некој што има да каже нешто лошо за Мурињо. Забалета најјачи. Горе доле тоа е.
А и да не мислите дека сум го заборавил голот на Ширле. Нема јас ништо да кажам за голот на Ширле ќе оставам цитатите од познатите да говорат:

Во животот имам постигнато многу погодоци но ниеден не беше толку волшебен како тој на Ширле денес. - Пеле

Голот на Ширле ме натера да се откажам од хероинот. - Марадона

Секој втор фубалер е нов Зидан, нов Пеле или нов Марадона но ниеден не е нов Ширле. Тој е еден и едниствен. - Зидан

Кога ќе пораснам сакам да бидам Ширле. - Меси

Голот на Ширле ме воскресна.- Ганди

Тројка од соништата ? Андреа Ширле. Човекот вреди за двајца.- Саша Греј

Македонија е економски лидер на Балканот.- Латас

Ширле во Јануари доаѓа во Барселона 100% потврдено.- Филе

Да вистина е дека ја освоив титулата во Ф1 денеска но да збориме за нешто што бара повеќе вештина- голот на Ширле. - Себастијан Фетел

Тројка од моите соништа ? Влатко Илевски против Литванија- Игор Трпески.

Зошто го направив тоа на крајот ? Па видов дека некој плав трча позади мене и јас од страв дека е Ширле за да не ме претепа после утакмица му подадов. - Забалета

Сума сумарум за мечов: "Покажавме карактер" (gone but never forgotten)

Браво за победава, дефинитивно 3 години по ред 9тото коло во ЕПЛ ќе биде пресвртница на сезонава. Како смајливо бев кога дадовме гол- :vozbud:
:cuc:

А за малце ќе заборавев @Џизер: Тепавме со Лампард во прв тим :X3:

И не ќе биде лошо Есиен ако изигра солидно со Арсенал да игра малку почесто (последново важи и за Микел)

Следна станица: Уште едни арапи.

ОВА ПОСЕБНО МИ СЕ ДОПАДНА <3
1390736_807599039280314_1920675880_n.jpg
tumblr_mvcaofmsJS1slb0t5o6_250.gif

Вторник играјтесија 2ка, Мурињо на секој трофеј оди со 100%. Ќе играат плус Мата, КДБ, Есиен, Ето.. Сите желни за докажување, а кај Арсенал клупата е далеку послаба од нашата.

Не ми се читаат страниве само ќе си пишам еден пост како ретардираниние од фан-клуб Ливерпул :D

Да ти ебам утакмицата да ти ебам еј. Оргазми. Лудило. Е вакви утакмици сакам. Не знам од кај да почнам.

Конечно асална утакмица, реков дека треба да напнеме на почеток и напнаа ама не мислев дека толку лесно ќе примат гол. Грешка на одбраната и лошо позионирање можеби на Чех ама не е битно, битно победивме. Не знам зошто пак Рамче-Лампард играа ама ај и тоа ќе го премижиме пошто победија.
Торес играчиште. Кога ќе се земе неговиот престој тука јас по добро ќе го запаметам. Мурињо паметно направи што го донесе Ето, му создаде многу повеќе притисок на Торес него ли што ќе му направеше Лукаку. И покрај тоа што е сега прв избор знаејќи дека има искусен црнец позади него во редица ќе го стисне гзот. Ширле освен голот ништо не направи посебно. Микел влезе и одма после 20 мин победа. Зен мастер. Да не ми беше "страв од урочување" уште утре ќе уплатев дека ќе освоиме ЕПЛ. Мурињо легенда. Од сега бришам секаква комуникација со некој што има да каже нешто лошо за Мурињо. Забалета најјачи. Горе доле тоа е.
А и да не мислите дека сум го заборавил голот на Ширле. Нема јас ништо да кажам за голот на Ширле ќе оставам цитатите од познатите да говорат:

Сума сумарум за мечов: "Покажавме карактер" (gone but never forgotten)

Браво за победава, дефинитивно 3 години по ред 9тото коло во ЕПЛ ќе биде пресвртница на сезонава. Како смајливо бев кога дадовме гол- :vozbud:
:cuc:

А за малце ќе заборавев @Џизер: Тепавме со Лампард во прв тим :X3:

И не ќе биде лошо Есиен ако изигра солидно со Арсенал да игра малку почесто (последново важи и за Микел)

Следна станица: Уште едни арапи.

Вистинскиот притисок и голот се случи токму откако излезе Лампард од игра. Случајно? Не би рекол.
Не, стварно.

И не биди педер, признај дека Шурле е супер играч. Без разлика што постигна гол. Работи многу и придонесува за тимот. Не е играч што е постојано експониран, ама играч кој и те како му требаше на Челзи.
--- надополнето: 27 октомври 2013 во 21:54 ---
Вторник играјтесија 2ка, Мурињо на секој трофеј оди со 100%. Ќе играат плус Мата, КДБ, Есиен, Ето.. Сите желни за докажување, а кај Арсенал клупата е далеку послаба од нашата.

Ќе пушти втор тим Мурињо. Мата е добар исто, ќе се докаже можеби во вторник, па ќе добие повеќе минутажа. Ма да мислам дека Мата е материјал за Евертон/Свонси.

Ау не. Во моментов не е ништо подобар од Мозес. Можеби подобар од Марин или Вилијан ама дека е нешто што многу ни требаше не. Уствари на Челзи му требаше некој таков играч што ќе седи на клупа а кога ќе добие шанса ќе потполни место во први 11 без многу помпа ама 20 милиони за таков играч, не.
Мозес денеска ќе изиграше подобро и тој ќе беше тој што ќе му асистираше на Торес по десната страна а не обратно. Во секој поглед од Мозес кон Ширле е даунгрејд и тоа 20 милионски даунгрејд.

Тешка ама заслужена победа. Не очекував вака добра игра и да имаме толкава контрола/посед на топка. Мислев дека Мурињо ќе им ја остави топката и ќе чека на контра напад.

Тргна во напад од првата минута со висок пресинг, нешто што не беше случај до сега. Одлично беа спремени во воздушните дуели како офанзивно така и дефанзивно.
Можеби имаа мали пропусти во одбрана ама добро сепак 90 мин се игра така да дозволиви се минимални грешки.

За голот според мене нема кривци изненади Агуеро со шутот, мајсторија. Таков шут фаќа еднаш во 30 пати.

Тери дефинитвно е друг играч со Мурињо, се врати во своја претпознатилива форма. Денес беше лидер не изгуби ниту еден воздушен дуел.

Не знам зошто имате замерки за Лампард. Откако дојде Мурињо тој е прекомандуван во последен везен - плеј. Ја нема слободата во нападот како до сега.
Денес минутите што ги изигра беа добри, цело прво полувреме не застана ја ораше средината со Рамирес, беше сигурен на топка воглавно тоа може да се очекува од таква позицја.
Во прав момент го извади и тоа е тоа. Воопшто не потфрли како што вика Давор.

Торес доби гол улога, нешто што го имаше додека играше во Лфц, да е во линија со дефанзивците и да се движи во 16-те метри. А не да изиграва плејмејкер како што беше случај до сега.
Убаво си кажа Мурињо дека му фалат неколку добри партии и голови за да му се врати самодовербата.
Потегот кога ја погди пречката потсети на најдобрите денови од Лфц, само штета што не влезе ќе беше еден од најубавите голови сезонава во пл.

Него Оскар ако продолжи вака лошо му се пишува на Мата. :)

Ау не. Во моментов не е ништо подобар од Мозес. Можеби подобар од Марин или Вилијан ама дека е нешто што многу ни требаше не. Уствари на Челзи му требаше некој таков играч што ќе седи на клупа а кога ќе добие шанса ќе потполни место во први 11 без многу помпа ама 20 милиони за таков играч, не.
Мозес денеска ќе изиграше подобро и тој ќе беше тој што ќе му асистираше на Торес по десната страна а не обратно. Во секој поглед од Мозес кон Ширле е даунгрејд и тоа 20 милионски даунгрејд.

Шурле не е замена за Мозес, Вилиан е. Не се согласувам воопшто. А и не е ова само мое мислење. Така мислат и многу фанови на Челзи, така очигледно мисли и Мурињо.
Шурле во Челзи е она што Милер е во Баерн. Придонесот малку се гледа на прва, ама ако погледнеш поубаво...

@Иван CFC

Лампард игра на таа позиција, по доаѓањето на АВБ. Не потфрли многу денеска, ама после неговото излегување, тргнавме на подобро.
А, во глобала Лампард не игра добро сезонава. Ама толку може, не е негова вина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom