Проблем е што до затварање на трансфер период има уште малку време, а како поминува времето Челзи ќе мора да смалува цена ако сака да ги продаде.
Муабетот ми беше дека не натрупаа со непотребни играчи за после година - две да ги продаваат.
Тотално непланско работење во тие две години, сега е тотално друга приказна од како си поставија стручни луѓе во менаџментот.
Летово од продажбата сум презадоволен поготово за кои цифри станува збор.
Но пак ќе кажам има уште работа а времето не ни е сојузник.
На прес Мареска кажа дека и со Кп не бил 100% спремен да игра Палмер но во интерес на клубот играл.
Зошто се форсира и се ризикува нешто посериозно кога веќе го имаме Педро. Може да играме со состав со кој игравме против Вест Хем и да не се осети разлика воопшто.
Мора да му се даде одмор на Палмер.
Муабетот ми беше дека не натрупаа со непотребни играчи за после година - две да ги продаваат.
Тотално непланско работење во тие две години, сега е тотално друга приказна од како си поставија стручни луѓе во менаџментот.
Летово од продажбата сум презадоволен поготово за кои цифри станува збор.
Но пак ќе кажам има уште работа а времето не ни е сојузник.
Автоматски споено мислење:
На прес Мареска кажа дека и со Кп не бил 100% спремен да игра Палмер но во интерес на клубот играл.
Зошто се форсира и се ризикува нешто посериозно кога веќе го имаме Педро. Може да играме со состав со кој игравме против Вест Хем и да не се осети разлика воопшто.
Мора да му се даде одмор на Палмер.