Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
ФЕРНААААААААААААНДОООООООО ТОРЕСССССССССССССССССССССССССССССССССССССССС :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
--- надополнето: 27 октомври 2013 во 18:56 ---
ПУШЕТЕ ГО ШИТИ, ПУШЕТЕ ГО ДО КРАЈ .!. KTBFFH <3

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa ТОРЕС АААААААААААААААААААААА
ме вративте у игра за ливчето да ви ибам, ве сакам како екипа :love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love:

Еве ме станав, стрелци Торес и Азар, победа од 2-1.

Е добро сеа, мутна беше бројката, не бев сигурен дали 14ка или 17ка, пологично ми беше 14ка. :)

:vozbud:На голот на Торес бев као Гери Невил кога Торки им го збрца на Барселона.

Нек си ебе матер боље бевме од нив!!!За малце без никаква игра да ни земат бод.Нека го попушат сеа пички ниедни цело време назад играа!

Se eksperti se sobtale na forumov predvodeni od dragonsky i Geezer, citajte si gi postovite pred mechot i jadete gi svoite gomna.
Chelsea igra odlizno poluvreme, formacijata e najdobro pogodena do sega a Shurle i Tores dominiraat.

Баш сега видов. А, сум избегавал да ти речам. Па ти си најголем хипокрит и вртелешка за менување мислења. Кои гомна треба да јадам бе?
И сега ти си нашол нам да ни солиш памет?

Нек си ебе матер боље бевме од нив!!!За малце без никаква игра да ни земат бод.Нека го попушат сеа пички ниедни цело време назад играа!

Како бе без никаква игра, да беа малце поприсебни у второ ќе ви дадеа уште гол два ама ви се посреќи на крајот

Нема потреба да солам памет, Моу ви ја затнува устата, и треба да си ги јадеш гомната што сам си ги имаш сервирано.
А не е точно дека сум хипокрит заради менување на мислење, тоа докажува дека аналзирам и гледам што се случува околу мене, што е проследено со објективно и реални мислења овде, некој пат пишувам едно што го гледам на терен, другпат друго, не се држам до едно исто како ќор за стап. Како ти за Мата пример.

Како бе без никаква игра, да беа малце поприсебни у второ ќе ви дадеа уште гол два ама ви се посреќи на крајот

Епа они беа среќните што не заминаа на полувреме со два гола во мрежа. Не не' посака среќата во прво полувреме, не' посака во второ.

Си имаа шанси неколку Сити во второ полувреме (во прво полувреме не ми ни текнува дали имаа нешто). Одбрани неколку пати Чех, т.е. беше убаво позициониран и лесно бранеше, Сити искористија една грешка при погрешно позиционирање на Тери и Гери, плус и Чех не беше на свое место малце.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom