Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Нема потреба да солам памет, Моу ви ја затнува устата, и треба да си ги јадеш гомната што сам си ги имаш сервирано.
А не е точно дека сум хипокрит заради менување на мислење, тоа докажува дека аналзирам и гледам што се случува околу мене, што е проследено со објективно и реални мислења овде, некој пат пишувам едно што го гледам на терен, другпат друго, не се држам до едно исто како ќор за стап. Како ти за Мата пример.

Анализирал :facepalm:

Постојано сум неутрализирал кога те напаѓале, знаејќи дека немаш поим. И сега се најде ти, да ни кажеш нам да ги јадеме гомната?
Прво, не сме паселе заедно овци. Такви изрази дома и кон тие околу тебе.
Второ, да ти разјаснам нешто. Откако излезе Лампард и влезе десно крило, Вилиан, Челзи почна да притиска и на крај победи со 2-1.
Анализирај го тоа.

e774725bc262272c6aa566d59022149d.jpg

:D

Ех ех ех. Калма калма.
Трпение само до крајот на сезонава.
Ако Мурињо не заслужи подршка од навивачите на Челзи тогаш незнам зошто ни го баравме назад.

А тука колку само имаше расправии за Мата оти не играл. Тоа дека Торес е дупе.
Не сакам Геезер да го посочувам како прв, имаше уште неколку такви. Треба да се преслушаат уште еднаш пред да исфилозофираат уште нешто до крајов на сезонава.
Членови што го подржаа Мурињо заедно со мене се Донев и Иван CFC,имаше уште само овие двајца ги посочувам.

За мечот, требаше да биде веќе 2-0 уште прво.
Чех изреагира лошо според мене, од тој агол требаше подобро да е позициониран.Но после му одбрани на Силва:cool:
Луиз треба да учи како да игра константно во одбрана од Тери и Кејхил. Бевме цело време стабилни,може да се замари за таа офсајд замка кај што избега Агуеро али повеќе мислам беше кривица на Чех.

Рамирес звер:love:
Играч на мечот секкао Нандо, тоа што го промаши промаши. Пречката беше ремек дело.

И за крај
Човек кој го сака Челзи со сето срце.

Анализирал :facepalm:

Постојано сум неутрализирал кога те напаѓале, знаејќи дека немаш поим. И сега се најде ти, да ни кажеш нам да ги јадеме гомната?
Прво, не сме паселе заедно овци. Такви изрази дома и кон тие околу тебе.
Второ, да ти разјаснам нешто. Откако излезе Лампард и влезе десно крило, Вилиан, Челзи почна да притиска и на крај победи со 2-1.
Анализирај го тоа.

Ми се допаѓа твојов одбранбен механизам кога немаш што да кажеш па користиш контра-напад кој е неаргументиран. Сум немал поим? Ок. Ич не ми е гајле дали во твои очи имам или немам, ниту пак имам потреба од твое бранење или согласување. Зар ти не беше еден од оние со логори?
И друго, само ти немој бонтон да учиш некого. Најголемиот циник овде.

Ми се допаѓа твојов одбранбен механизам кога немаш што да кажеш па користиш контра-напад кој е неаргументиран. Сум немал поим? Ок. Ич не ми е гајле дали во твои очи имам или немам, ниту пак имам потреба од твое бранење или согласување. Зар ти не беше еден од оние со логори?
И друго, само ти немој бонтон да учиш некого. Најголемиот циник овде.

Цинизмот нема никаква врска со бон-тон. Неписменоста твоја на површина уште еднаш.

Имам што да кажам, секогаш. Тешко ти е тоа да го сфатиш. Зошто си медиокритет обичен.
И не. Не бев тој со логорите, ако ти е полесно.

Дај бе дискутирајте без вреѓање да му ебам.
Ќе ви се приклучам само да ми се намали еуфоријата. :icon_lol:

@The xx Зошто Чех крив за голот? Лошо се позиционираа Кејхил и Тери, Агуеро се протна меѓу нив (не знам дали пробуваа офсајд замка да направат). Точно дека и Чех беше малце излетан, али изгледа не очекуваше грешка од дефанзивците. Според мене, повеќе е нивна грешка, мал дел на Чех. Како и да е, битно тепавме, другото не е битно. :D

Ајде доста се карате тука неможам да ве читам,ко мали деца у пм.Ако имате нешто паметно за Челзи да напишете пишете ако не гитла двајцата.

Поддршка Мурињо имал секогаш од мене. Пред 5 страници баш напишав дека би го чекал Мурињо и наредна сезона, би бил трпелив, ама би ми било криво да не освоиме ништо и да останеме голи.

Околу утакмицата. Луда, транс во последните минути!
Прво полувреме, одлични. Требаше и повеќе да водиме, немавме среќа. Второ, примивме ран гол и тоа не разниша. Иванович си газеше постојано, најдобар поединец после Торес на натпреваров. Заслуживме да победиме, покажавме желба и истрајност. Конечно и ние да добиеме еден подарок од играч/голман.

Кејхил слаб, не смееше да го остави Агуеро. Си ја делат вината со Чех за голот. Ептен пацерски. Да не биде дека го критикувам само Лампард. Беше океј додека играше, ама откако излезе поцврсти бевме во средина со Микел.
Оскар, изгубен. И во напад и во одбрана. Ама нема јас како некои да му ги бројам слабите партии. Сигурен сум дека Мата подобро ќе изиграше, дури и во дефанзива, каде што Оскар не вршеше никаква работа.
Околу Торес. Вака треба да изгледа играчот кој го плативме 50 милиони и кој го чекаме скоро 3 години да проработи. Победнички голови, самодоверба до небо, продори и дриблинзи, асистенции. Најдобриот негов меч во дресот на Челзи. Имал добри партии чат-пат, ама оваа беше убедливо најдобрата. Да играше барем приближно до ова, немаше да го критикуваме. Но, пак ќе речам. Многу треба да обработи за да ја врати довербата кај фановите и кај мене. Засега останувам на истото. За разлика од некои.

Конечно победа во дерби, Мурињо уште еднаш поуспешен од Пелегрини, 3 бода во џеб, одличен викенд за нас. Одиме понатаму!

BXmg6YQCAAAQBb0.jpg

Ова е лице на некој што е изгорен за победа и надигрување. Да го гледавме почесто, ех...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom