H
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прегледај го приврзокот 52242
Мојсие. Против Ливерпул го очекувам прва постава, си заслужи со голов.
Ептен ти е досадно а ?Мојсие Твојсие Не знам Чијсие![]()
Ептен ти е досадно а ?![]()
Последниве 6 нотификации од тебе ми се![]()
![]()
Рамирес да, ама МИКЕЛ?Рамирес и Микел ќе мора да бидат крајно сериозни и доследни на својата задача и улога во тимот. Слабата одбрана ја препишувам и на овие двајца, особено со Шахтар и двајцата беа многу недисцплинирани, и не се враќаа да покриваат.
Рамирес да, ама МИКЕЛ?
Микел да не беше 5 гола ќе ги јадевме. Најстабилен поединец ми е Микел оваа сезона. Одлично го покрива Давид Луиз кој се повеќе и повеќе се мисли дека е Меси па ми дрибла и заминува во напад.
хахахахахахаха,
Да беше Courtois немаше гол да примиме![]()
Чеј ти пак со муабетот дека Чех не го бива? Ај малку свести се што зборуваш. Да, Чех знае да киксне некогаш, што им се случува на СИТЕ голмани. Што мислиш, ако Тибо ни биде прв голман нема да прави грешки?? А сега сети се што се' ни донесе Чех во изминатите години (почни од ЛШ минатата сезона). Човекот доживеа страшна повреда, но се врати и брани одлично според мене. Што сакаш да направи он, во ситуација кога е маркиран со еден куп негови играчи пред него, кои всушност треба да ги маркираат играчите на противникот (во случајов Шахтјор!). Премногу простор им оставија на таа утакмица и затоа беа казнети со два гола. Среќа што почнаа и они да се зезаат на крајот, можеа да не столчат, но затоа им дојде казната.хахахахахахаха,
Да беше Courtois немаше гол да примиме![]()
Ти ги памтам коментариве и ќе чекам коментари кога нема да биде Чех тука.![]()